פורסם 2011 במרץ 1114 שנים יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר)כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים שווה לנסות במשווקים פרטיים? / דוכנים / חנויות?אתה יכול לעשות שדרוג, לפחות יצא לך מזה משהו.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר מה שדרוג?הפכתי את הקו הזה לביג טוק כי לא השתמשתי בקו הפתוח שהיה...יש לי עוד מספר ברשת סלקוםועל האורנג' סתם שילמתי תשלום חודשי קבוע בלי להשתמש...אז עכשיו לשדרג? מה פתאוםבכל אופן זה בובה של מספררק הביג טוק זה 50 שח על המספר אני לא יכול לדרוש קצת כסף?והמכשיר קניתי אותו ממישהו ב100 שח..
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מה שדרוג?הפכתי את הקו הזה לביג טוק כי לא השתמשתי בקו הפתוח שהיה...יש לי עוד מספר ברשת סלקוםועל האורנג' סתם שילמתי תשלום חודשי קבוע בלי להשתמש...אז עכשיו לשדרג? מה פתאוםבכל אופן זה בובה של מספררק הביג טוק זה 50 שח על המספר אני לא יכול לדרוש קצת כסף?והמכשיר קניתי אותו ממישהו ב100 שח..המספר לא קשור למכשירתשאיר לך את המספר, ותשדרג מכשיר.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר המספר לא קשור למכשירתשאיר לך את המספר, ותשדרג מכשיר.עם המספר אין לי מה לעשות , וגם לא עם המכשיראני מתכוון לשדרג את המכשיר על הקו של סלקום, אבל אצל משווק פרטי לא ברשת סלולרויש לי שאלה לגבי שידרוג אם כברכדאי לקנות מכשיר סוני אריקסון CEDAR עם אוזניות ב440 שח?או לקנות אותו בלי האוזניות ב414 שח ולמצוא בהזדמנות משהו בשבילו?האוזניות זה סוני אריקסון HPM-70
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים תשאיר את המכשיר במגירה איפשהו בלי הסוללה בפנים, וזרוק את הסים.אף אחד לא ישלם לך עליו יותר מ50 שקל, ובשביל 50 שקל, תשאיר אותו בבית, אולי תטוס לחו"ל ותצטרך לקחת איתך איזה מכשיר, תהפוך אותו למכשיר נסיעות או משהו.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים תשאיר אותו בתור מזכרת , כסף אתה לא תעשה ממנו , גם ב50 שקל אף אחד לא יקנה אותו ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.