פורסם 2011 במרץ 1014 שנים אהלןיש לי שני מחשבים ניידיםאחד, שיש בו שני כרטיסי רשת אלחוטיים - שאחד מהם מחובר לאנטנה חיצונית ופעיל והכרטיס רשת השני - לא פעיל.במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי אחד אבל הוא לא מחובר לרשת האלחוטית כי זו קומת מרתף והוא לא קולט.האם יש אפשרות שהמחשב הראשון, עם החיבור לרשת - ישדר בכרטיס רשת השני שלו למחשב השני? כמו רפיטר?הכרטיס הלא פעיל שלו הוא Intel® WiFi Link 5100 AGN
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים סביר להניח שזה יהיה אפשרי עם תגשר בין שני הממשקים במחשב שמחובר למתאם האלחוטי שמצליח לקלוט/לשדר יותר רחוק.השאלה אם המרחק בין שני המחשבים לא רוחק מדי/בעל הפרעות?
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר המרחק ביניהם ממש קטןסביבות ה-15 ס"מתוכל להסביר איך אני מגשר בין הממשקים?
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים ואז יוצר רשת ad-hoc בין המחשבים.תעשה קצת מחקר עצמי לפני שאתה מגיע לפה. רוב הדברים האלו כבר נענו עשרות פעמים בשנה האחרונה רק בפורום הזה.
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר ואז יוצר רשת ad-hoc בין המחשבים.תעשה קצת מחקר עצמי לפני שאתה מגיע לפה. רוב הדברים האלו כבר נענו עשרות פעמים בשנה האחרונה רק בפורום הזה.עשיתי כמה וכמה 'מחקרים' נראה לי שלא הבנתשני הכרטיסים במחשב שכן קולט הם אלחוטייםאחרי שעשיתי גישור, מה הלאה? אם אני עושה AD-HOC לכרטיס שקולט כרגע רשת, אז הוא יפסיק לקלוט ואז לא יהיה רשתאז מה כן?
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים ממשק אחד הוא המשדר/קולט לרחוק - מגושר לכרטיס שהוא משדר/קולט למרחק קצר שמדר למחשב השני שנמצא בקרבתו.הגישור צריך להתקיים כדי למחשב השני שמתחבר ב ad-hoc לראשון תהיה גישה הלאה ויציאה לכיוון האיטרנט.
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים מחבר ממשק אחד הוא המשדר/קולט לרחוק - מגושר לכרטיס שהוא משדר/קולט למרחק קצר שמדר למחשב השני שנמצא בקרבתו. הגישור צריך להתקיים כדי למחשב השני שמתחבר ב ad-hoc לראשון תהיה גישה הלאה ויציאה לכיוון האיטרנט. אוקיי, יצרתי BRIDGE בין שני הכרטיסי רשת וניסיתי לעשות AD-HOC לכרטיס רשת שלא בשימוש (זה שישדר את הרשת למחשב השני) אבל זו ההודעה שאני מקבל: יש סיבה לכך? אלו המאפיינים של הכ.רשת הזה
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים אני חייב לציין שזה נראה פשוט זוועתי בתרגום לעברית.למה הSSID שלך בעברית? :-X
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים מחבר אני חייבלצייןם שזה נראה פשוט זוועתי בתרגום לעברית.למה הSSID שלך בעברית? :-Xזו סתם דוגמא מיני רביםניסתי גם באנגלית, זה לא פותר את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.