עבור לתוכן

לוג'יטק הוציאה יורש ל-Z5500!

Featured Replies

פורסם

מה השינוי בעצם? חוץ ממראה?

HDMI? אין וחבל.

פורסם
  • מחבר

מסתבר של-Z906 יהיה סאבוופר של 8" (במקום 10" אצל Z5500), דבר שיגרור הורדה בספקטרום הנמוכים.

פורסם

לא יפים במיוחד ... עדיין בכול רמקול יש דרייבר אחד

סהב וואפר קטן יותר (?)

הZ5500 נראה לי יותר יופים

פורסם

אם אתה אוהב את הבאס עושה לך מסאז במח והשכנים דופקים לך כל שעה בדלת, אז כן זה יפריע לך.

לדעתי זה צעד נכון לעבר SQ משופר.

פורסם

מה שכולם רוצים לדעת זה האם הם שיפרו את התדרים הבינוניים, האם יש לו מצב המתנה תקני, וכמה הוא יעלה.

פורסם
  • מחבר

נראה כי לוג'יטק בוחרת להוזיל את עלות הייצור ובכך פוגעת באיכות ובחוויית המשתמש, בין אם זה ה-Z623 שהקטינו שם את הסאב, שילבו את הקונטרולר ומשתמשים במגבר זול (חסכוני מבחינת חשמל ופליטת חום, אבל פחות איכותי) יותר.

מאוד קיוויתי שדווקא בספינת הדגל הם ישקיעו הכי הרבה, אבל טעיתי - מעבר לגודל הסאב, הסטליטים נראים פיזית קטנים יותר, "שודרג" פאנל השליטה (למה "שודרג"? העיפו את המסך ובמקומו שמו נורות LED מעפנות)

99% שגם לסט הזה שמו מגבר זול יותר, כיוון שלא נראה שיש לסאב heatsink (דרישה הכרחית למגברי CLASS AB אך לא ל-CLASS D [הזול]).

אני מאוד מאוכזב מהחברה הזאת, דווקא כשהתחלתי להראות התעניינות במוצרים שלהם ואף רכשתי חלק גדול מהציוד ההיקפי מהם, אני רואה שהם מתחילים להתדרדר...

פורסם

למה לזלזל בקלאס די? עם בניה נכונה אפשר להוציא סאונד מעולה במעגל פשוט יחסית.

Sent from my Milestone using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מגבר CLASS D הינו מגבר אות ריבועי, למרות שזה מצויין לתדרים נמוכים מאוד (BASS), הוא לא איכותי כמו מגברי CLASS AB כשמדובר על תדרי ביניים ותדרים גבוהים. הוא לוקה את ה"חמימות" שיש למגברי CLASS AB.

אני שם לזה לב מאוד ב-Z623 שלי.

פורסם

:bash:

פשוט הZ623 זה הרפרנס להבדלים בין הגברות, לא?

פורסם

^^ :xyxthumbs:

תיקון, התכוונתי ל Class T כמובן. למיטב הבנתי ל Class D מוציא -רק- תדרים נמוכים.

ואגב, גם הוא מצריך Heatsink.

פורסם
  • מחבר

יוסי - אני רק משער שזה סוג המגבר בו נעשה שימוש, העיצוב החיצוני של ה-Z906 דומה מאוד לעיצוב החיצוני של ה-Z623 (של הסאב), לשניהם הועפו ההיטסינקים החיצוניים (שהיו ל-Z2300 - הקודם ל-Z623, ול-Z5500 - הקודם של Z906) בעקבות מעבר למגבר "זול" יותר.

פורסם

אתה לא יכול לדעת שום דבר עד שלא תוציא את המגבר.

חוץ מזה אני בספק בכלל אם המגבר ב Z5500 הוא Class AB.

פורסם
  • מחבר

אומנם זה ה-Z2300, אבל העיקרון דומה

original?v=mpbl-1&px=-1

4 מגברי CLASS AB

פורסם

אכן מדובר ב Class AB אבל מבוסס Chipamp ולא Class AB קלאסי ::)

Class AB לכל דבר.

TDA7295

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים