עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך AMD HD6950

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185).

המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב.

הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק).

לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה.

לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!!

הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYTE וגם הוא הרעיש ככה. הם אפילו דיברו עם היבואן שאמר להם שזה אמור להיות ככה!! פשוט הזוי!

אני חייב להגיד שהדבר נשמע לי מוזר לחלוטין ולא ברור לי איך חברה מכובדת תוציא כזה כרטיס מסך ולא ברור לי איך הרעש הזה לא מפריע לאף אחד אחר.

כרגע הם מנסים לבדוק את המחשב עם כרטיס GTX560 של NVIDIA.

אז מה שרציתי לדעת זה אם מישהו נתקל בכזה דבר ומה אתם אומרים על המצב?

תודה מראש

פורסם

הרעש הזה קיים גם ב 6950 שלי, אבל דיי חלש ואני עם מארז פתוח וזה לא מפריע לי... יכול להיות שהחלפה ל 6950 אחר תפתור את הבעיה...

פורסם

גם לי יש את זה במצבים מסויימים

הקטע שהצליל משתנה עם התזוזות במשחק :P

בכול מקרה זה לא מפריעה .... כול עוד הכרטיס עובד אני לא רואה בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים