פורסם 2011 במרץ 714 שנים חתכתי את הTRS הישן, קלפתי את הכבלים.עכשיו בכל צד של כבל יש בתוכו עוד כבל קטן.בנוסף לזה בTRS יש 3 הלחמות שצריך לעשות.L R Gואני לא ממש מבין מה מו מי.תודה.--מצאתי מדריך ברשת שמסביר טוב, לצערי נכון לעכשיו אני לא מוצא את הלינק.אבל להבא אם משהו יצתרך עזרה בדבר דומה אני יכתוב בקצרה איך עושים את זה.הכבלים הקטנים- הנפרדים זה ה R L.את מה שסביבם צריך להלחים בייחד=G.שאלה אחרת,אשמח להסבר איך אני יכול לכווץ את השרינק?פן זה בסדר?והאם כשאני מכווץ את הכבלים עם השרינק אני צריך לבודד אותם שלא יהיה בילבול באותות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 814 שנים פן בעל הספק גבוהה יכווץ בלי בעיה שרינקים דקיםאני ממליץ לך להכין שתי חתיכות שרינק בקוטר קטן ולהלביש אותם אחד על חוט "+" של אוזניה ימין ואחד על חוט "+" של אוזניה שמאל, להלחים כל חוט לטבעת ואז למשוך את השרינקים לכיוון ההלחמות ולכווץ עם פןכמובן שכאשר אתה מכין את השרינקים תכין אותם בכזה אורך שיכסה את הטבעת שעל הקונקטור + האזור הגלוי של החוט+חלק קטן של הבידוד של החוטאת שני האדמות של שתי האוזניות תלחים יחדיו לפין הגדול של הקונקטור
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר המ..מה שחשוף אצלי זה הL וG.רצוי להפריד אותם?סליחה שלא רשמתי את זה קודם.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר כן בצד שמאל.זה שהיה אחד בלי בידוד ואחד עם בידוד. - היה לי קטע בכבל פגום אז חתכתי והלחמתי אותו מחדש.עכשיו שניהם חשופים.למקרה חרום אני כבר יבדוד את שניהם...
פורסם 2011 במרץ 814 שנים למרות שזה נראה ששני חוטים לא מבודדים נוגעים אחד בשני אז זה רק למראית עין,בפועל שני החוטים או אחד מהם מכוסה בלקה מבודדת
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר אוקי תודה.יש לי שאלה אחרונה.הבנתי שמומלץ לנקות את המלחם עם ברזל ניקוי.הייתי היום בהר ציון ולפי מה שראיתי מדובר "בכריות מתכת" כמו בסופרים.זה אותו הדבר נכון?הם לוקחים 15 שקל לכרית קטנה כאשר בסופר קניתי 4 ב6 וחצי. :-\אגב, תודה רבה לך על העזרה.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים האם אם אתה מתכוון לחוטי מתכת מטולטלים ? (בצבע צהוב בד"כ)זה בשביל להסיר שאריות בדיל מהראש מלחםאתה יכול להשתמש בכל מתכת שאתה רוצה למטרה זואם אתה קונה מעמד למלחם אז הם באים (בד"כ) עם ספוג צהוב מיוחד שסופגים אותו במים ואז כשרוצים להוריד בדיל מהראש מלחם מעבירים על הספוגלפי דעתי הספוג יותר נוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.