עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך+טלויזה למחשב 24-27 אינצ' עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27

על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי

לא משנה לי LED או LCD

מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD)

תודה רבה

פורסם

אתה חייב להחליט מה בדיוק אתה רוצה, 24 ו 27 זה סוגי מסכים שיכולים להיות שונים לגמרי. מדובר בגודל נקודה שונה וקשה מאוד להמליץ לך ככה.

אתה חייב להחליט בין הגדלים.

אם לא אכפת לך גודל נקודה גדול (מה שאומר פיקסלים פחות צפופים, יותר גדולים וטקסט קצת יותר גדול) ואתה מעדיף מסך כמה שיותר גדול לצפיית סרטים אז יש בתקציב את הסמסונג P2770HD שהוא מסך 27 עם פאנל TN מה שאומר זוויות צפייה ואיכות קצת פחות טובה מפאנלים יקרים יותר אך עדיין בשביל פאנל TN הוא מציג איכות תמונה טובה ורוב הביקורות והאנשים מאוד מרוצים מאיכות התמונה (שוב - בשביל המחיר והעבודה שזה פאנל TN).

הוא משמש גם כטלוויזיה ומגיע עם שלט מלא וממיר לקליטת טלוויזיה דיגיטלית מהאוויר (DTT).

הוא עולה בערך 1700 ש"ח שזה מחיר טוב מאוד למסך גדול עם פאנל TN בעל איכות טובה ואפילו בונוסים של שימוש כטלוויזיה. הבא בתור בגודל הזה עם פאנל IS איכותי ורזולוציה גבוה מאוד עולה יותר מפי-2.

* אני מצרף תמונה עם זוויות הצפייה של הסמסונג ועם זוויות הצפייה של הDELL שיקר כמעט פי 2.5. בשביל המחיר הסמסונג מציג ביצועים לא רעים בכלל. התמונה הראשונה זה הסמסונג, השנייה זה הDELL. מקור: PRAD.DE.

אם 24 אתה רוצה אז כל ההמלצה משתנה לחלוטין. ההבדל העיקרי הוא גודל נקודה וגודל הפיקסלים הפיזי.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים