עבור לתוכן

תשתית אינטרנט - איזה חברות קיימות?

Featured Replies

פורסם

במקרה גיליתי שהחודש הסתיים לי המבצע של האינטרנט, ואני כרגע משלם מחיר מופרז של 110 ש'ח על תשתית של 4MB בבזק. המחיר הזה לא הגיוני.

המטרה שלי להוזיל למחיר נורמלי ללא התחייבות.

בזק דוחפים אותי להתחבר ל10 מגה (כ-150 ש'ח ומהירות אפלאוד זהה - לא מעוניין כרגע).

אני כבר לא מעודכן, אבל אני זוכר שיש עוד תשתיות חוץ מבזק והוט - מי הם? ומה המחירים של 4-5MB?

פורסם

תשתית יש בזק HOT בלבד.ספקים לא חסר

המחיר הוא גבוה ואתה צודק. אני גם הייתי משלם הרבה ל 4 מגה בבזק

לנו היה מבצע לעובדי HP תשתית +ספק 78 שקל של בזק בינלאומי

בלי מבצע זה המצב....

פורסם
  • מחבר

אורנג' הם גם ספק?

פורסם

בתשתית הביתית יש דואופול בזק או הוט. אתה יכול לנסות לשחק איתם טלפון מוזיקאלי אבל לא יעזור לך הרבה המחיר של התשתית מתואמת. מבחינת ספק אינטרנט יש הרבה מה לבחור אבל שם האיכות יותר חשובה מהמחיר ולרוב מקבלים את אותו זבל אז קשה להמליץ. בנתיים ההמלצה היא להתרחק מ 014 אלא אם כן אתה רוצה גיימר שם (שגם זה לא עובד משהו בזמן האחרון) ואופציה טובה היא לרוב CCC או fast כי אין שם התחיבות.

יש גם אופציה סליולארית אבל זה לא נפוץ לא בטוח כמה זה עולה יחסית לתשתית ביתית וזה לא מומלץ אם אתה מעוניים לשחק משחקי רשת (רשת אל חוטית באה עם בעיות רעש).

בכל מקרה גם אם יש לך 10 מגה אין שום סיכוי שתגיע ל10 אלא אם כן אתה גולש בארץ או אחרי שכולם הולכים לישון. מהירות מקסימום גדולה עוזרת רק להורדות גדולות בשעות השפל. בארץ ממש אי אפשר לצפות בתוכן HD מחו"ל בעיקר לא ב014 ובעיקר לא במוצ"ש.

פורסם
  • מחבר

אז אין מצב להוריד את מחיר התשתית מ-110 ש'ח?

פורסם

קשה לאמין אני התקשרתי להרבה ספקים הבנדל לא היה שונה

כולם רצו אותו מחיר

פורסם

בזק דוחפים אותי להתחבר ל10 מגה (כ-150 ש'ח ומהירות אפלאוד זהה - לא מעוניין כרגע).

אתה בטוח שמהירות הUP היא זהה למהירות הDOWNLOAD ?

הלוואי עליי !!!

ד"א, זה לא יכול להיות.

המקסימום שבזק נותנים לUP זה 800KB's.

פורסם
  • מחבר

לא.

התכוונתי ש-upload ב-10mb הוא כמו ה-upload הנוכחי שלי.

פורסם

לא.

התכוונתי ש-upload ב-10mb הוא כמו ה-upload הנוכחי שלי.

הבנתי, תודה.

ד"א, אני עם הוט + 012, משלם 120 ש"ח בערך, על 12MB וUP של 1MB.

אינטרנט יציב מאוד, תמיד מוריד על מקסימום, אין שום הגבלה ובעיה כלשהי בטעינה כזו או אחרת.

גם טורנטים מורידים על MAX.

מאוד מומלץ.

פורסם

בקשר להוט זה תלוי בתשתית שלהם.אם התשתית חדשה אז עובד טוב

אני גר בבניין ישן יחסית.והתחברתי להוט בעבר ולא זז לי בהורדה.ומיד ביקשתי להתנתק וחזרתי לבזק

עכשיו אני לא יודע עד כמה זה קשור בניין חדש ישן.אבל יש לי חבר שגר בבניין חדש והוא מוריד מהר מאוד בהוט

לא סגור על זה

פורסם

אכן, לפני כחודשיים החליפו לנו תשתית בכל השכונה, לתשתית החדשה של הUFI.

אבל גם לפני זה הייתי עם מהירות של 7MB ולא היו לי בעיות.

פורסם

אני גר בבניין בן 35 שנה ותשתית של הוט כנראה מלפני 15 שנה לפחות ואני מקבל 12 MB קבוע מהוט

פורסם
  • מחבר

התחברתי ל-10mb בזק+בזב"ל ב-140 ש'ח לחודש.

מסתבר שיש בעיה ב-NGN עם התשתית בבית. אני כרגע על 4MB עד שיגיע טכנאי..

פורסם

התחברתי ל-10mb בזק+בזב"ל ב-140 ש'ח לחודש.

מסתבר שיש בעיה ב-NGN עם התשתית בבית. אני כרגע על 4MB עד שיגיע טכנאי..

למה עשית את זה ?

אתה לא רואה המלצות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים