עבור לתוכן

מתלבט בין כמה סוגי פלאפונים

Featured Replies

פורסם

מכיוון שאני משתחרר עוד שבועיים, הוצע לי מבצע של אורנג', ואני מתלבט בין Samsung Galaxy S, Samsung Wave, LG Optimus, Nokia C7 ו-Iphone 4.

השלושה הראשונים שייכים לקבוצת תמחור נמוכה יותר. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? אני מחפש פלאפון מאוד נוח לשימוש, מהיר, עם אפשרויות לאפליקציות מגוונות, ומצלמה מעולה. השימוש שלי באינטרנט אינו רחב.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה אפלקציות מגוונות אז תמחק את הWave והC7 . מערכת ההפעלה של הWave , הBADA של סמסונג מערכת הפעלה עם כמות ממש נמוכה של אפלקציות ,וגם את הC7 אתה יכול למחוק כי סימביאן דיי מתה כבר ...

מהירות - תמחק את הOptimus One החומרה שלו עתיקה ,עבר זמנה של ARM11 ...

נשארת עם הכאב ראש הרגיל בין לבחור באיפון 4 או בGalaxy S

פורסם

הכאב ראש היחיד הוא שזה יתחיל מלחמת Flames שלא תגמר :smile1:

פורסם

הכאב ראש היחיד הוא שזה יתחיל מלחמת Flames שלא תגמר :smile1:

עם זה אני מסכים :xyxthumbs:

פורסם

ולכן כדי שלא תתחיל אחת כזאת, אתה יכול לבצע חיפוש בפורום, מידע יש בשפע על זוג המכשירים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

החלטתי להזמין את הגלאקסי במבצע חיילים של אורנג - 500 דק' + 500SMS + חבילת גלישה 2GB ב-170 לחודש. אחלה מבצע, אבל שאלה קטנה -

בחישוב פשוט: 170X36 = 6,120 שקל. זה הרבה כסף. שמעתי לאחרונה על "חוק הזיקה" או משהו בסגנון, שאתה יכול לקנות מכשיר עצמאית, לגשת לדוכן והחברה מחוייבת לתת לך עסקה. נניח שאני קונה גלאקסי ב-2,400 (כן זה המחיר בזאפ, הרבה הרבה פחות), והולך לאחת החברות לחתום עסקה, אני יכול לקבל עסקה טובה יותר?? במיוחד עכשיו כשקיימת אפליקציות ל-SMS, SKYPE וכו'...

זאת אופציה משתלמת יותר תאכלס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים