עבור לתוכן

אתר של משחקים לגלקסי אס

Featured Replies

פורסם

היי קיבלתי את הגלקסי אס לפני כמה ימים ואני רוצה אתר טוב שיש בו הרבה משחקים שאני יכול להוריד(ואתר בטוח בלי ווירוסים או משהו שיכול לדפוק לי את המכשיר ...)

הרבה אמרו לי לחפש בגוגל אבל אני לא מצליח למצוא אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח תודה. :)

פורסם

האם אתה מדבר על משחקים בחינם? אם כן אסור לדבר על דברים כאלו, ששש.

אם אתה מדבר על משחקים בתשלום (או חינמיים) פנה למרקט האנדרואידי במכשיר או באתר: market.android.com

פורסם

משחקים לאנדרואיד עולים בין דולר ל 4. תוותר פעם בשבוע על פחית שתיה, וזה מספיק בשביל לקנות משחק לאנדרואיד.

המרקט כ"כ נוח, תעשה בזה שימוש, גם יש ים של דברים חינמיים.

פורסם

על מי אתה עובד? המארקט לא כזה נוח :nixweiss: וכדי למצוא משחק מעניין צריך לחרוש עליו. :jump:

פורסם

מה לא נוח במרקט?

שלא נדבר שיש בגדול די ויותר אתרים עם ממשק חלופי בגדול כמו appbrain...

באתר של המרקט אתה לוחץ התקן וזהו... מותקן לסלולרי שלך

פורסם

על מי אתה עובד? המארקט לא כזה נוח :nixweiss: וכדי למצוא משחק מעניין צריך לחרוש עליו. :jump:

לא נוח? יש לך חלוקה לתוכן חינמי ותוכן בתשלום, במשחקים יש לך חלוקה לפי קטגוריות, מה יותר נוח מזה?

ברגע שאתה לוחץ על משהו מופיע לך תיאור וסקרינשוטים, במקרה שזה משחק חינמי תוך 2 לחיצות הוא מותקן, ובמקרה של משחק בתשלום תוך 3. אני מתקשה אפילו לדמיין מערכת נוחה יותר.

פורסם

גם אני מסכים ,יותר נוח מזה לא יכול להיות בסמארטפון ,גם ככה כול חנויות האפלקציות עובדות לפי אותו העיקרון בכול מה שקשור לממשק המשתמש ..

פורסם

יש לך את היצרנית GameLoft שמייצרת משחקים ממש טובים לאנדרואיד.

למשל Assassin Creed, משחק מעולה ועובד נהדר על ה-SGS.

פורסם

לא יודע איך הגירסה של AC לאנדרואיד ,בiOS במיוחד באיפון 4 אצלי היא לא נראת משהו ..

מצד שני Dead Space ניראה פשוט מדהים :lol:

פורסם

לא נוח? יש לך חלוקה לתוכן חינמי ותוכן בתשלום, במשחקים יש לך חלוקה לפי קטגוריות, מה יותר נוח מזה?

ברגע שאתה לוחץ על משהו מופיע לך תיאור וסקרינשוטים, במקרה שזה משחק חינמי תוך 2 לחיצות הוא מותקן, ובמקרה של משחק בתשלום תוך 3. אני מתקשה אפילו לדמיין מערכת נוחה יותר.

מבחינת התקנה כן, זה פשוט, כמה לחיצות, אבל בשביל למצוא משחק שהוא טוב, לוקח זמן.

פורסם

ואיך הגעת מפה ל "לא נוח"? אין סינון על טבעי שנכנס לראש שלך ומוצא את המשחקים שאתה תחשוב שטובים....

פורסם

מבחינת התקנה כן, זה פשוט, כמה לחיצות, אבל בשביל למצוא משחק שהוא טוב, לוקח זמן.

ובחנות של אפל זה עובד בצורה אחרת? למרות שאצל סטיב... סטיב מחליט מה אתה אוהב ולכן זה יותר קל, חופש מחשבה ובחירה זה עניין מסובך שאנשי אפל לא מכירים

אבל בכל מקרה, מלבד ים של אתרים יעודיים שגם מסקרים תוכנות ומשחקים, לחיצה פשוטה על TOP תיתן לך ברשימה מסודרת משחקים פופולריים שרוב הסיכויים הם גם טובים

ואיך הגעת מפה ל "לא נוח"? אין סינון על טבעי שנכנס לראש שלך ומוצא את המשחקים שאתה תחשוב שטובים....

הוא רגיל שסטיב אומר לו מה טוב או לא טוב בשבילו, תבין אותם... אנשי אפל לא רגילים להחליט בעצמם מה הם רוצים

פורסם

למרות שאצל סטיב... סטיב מחליט מה אתה אוהב ולכן זה יותר קל, חופש מחשבה ובחירה זה עניין מסובך שאנשי אפל לא מכירים

הוא רגיל שסטיב אומר לו מה טוב או לא טוב בשבילו, תבין אותם... אנשי אפל לא רגילים להחליט בעצמם מה הם רוצים

כתבה מעניינת באותו הנושא:

http://www.holesinthenet.co.il/archives/19996

http://www.wired.com/epicenter/2011/03/eli-pariser-at-ted/2/

פורסם

ובחנות של אפל זה עובד בצורה אחרת? למרות שאצל סטיב... סטיב מחליט מה אתה אוהב ולכן זה יותר קל, חופש מחשבה ובחירה זה עניין מסובך שאנשי אפל לא מכירים

אבל בכל מקרה, מלבד ים של אתרים יעודיים שגם מסקרים תוכנות ומשחקים, לחיצה פשוטה על TOP תיתן לך ברשימה מסודרת משחקים פופולריים שרוב הסיכויים הם גם טובים

סלח לי על הביטוי אבל נדפק לך השכל? מעולם לא היה לי אייפון או כל מוצר אחר של אפל, וסטיב לא אומר לי לעשות כלום, אם כבר מנכל גוגל אומר לך מה להגיד פה בפורום, אני בכלל בעל SGS ונהנה ממנו מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים