עבור לתוכן

ORANGE SAN FRANCISCO - ZTE BLADE - R.I.P :( דרוש מחליף.

Featured Replies

פורסם

בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של BLADE שלי.

נקנה באנגליה בתחילת אוקטובר וצג המגע שלו חדל מלהגיב לחלוטין היום. ניסיתי לפרק את המכשיר ולראות כיצד אני יכול לתקן אותו, אבל הדבר לא צלח והמצב אף נהיה גרוע יותר.

שמח לשמוע גם על הצעות למקום שאולי יתקן כזה. כנראה שהבעיה במחברים של הצג, מה שמעביר את נתוני המגע.

אני מחפש מכשיר אנדרואיד + המלצה לחנות טובה, עדיף באיזור כפר סבא, לרכישת מכשיר חדש.

מתחבט בעיקר בין המכשירים הבאים:

SAMSUNG GALAXY S

HTC DESIRE

HTC DESIRE HD

MOTOROLA DEFY

שמח לשמוע הצעות נוספות.

פורסם

היחידים מהרשימה (בהנחה שכולם אפשריים) זה הSGS והDHD

אנשים יגידו לך או את זה או את זה, לי אישית יש SGS (אחד מה...) ולחבר אחר שלי יש את הDHD, שניהם מכשירים מעולים

פורסם
  • מחבר

ממה שאני רואה, ההפרש בינהם עומד על 150-250 ש"ח לטובת הSGS. אני לא מצליח לקבל תמונה ברורה לגבי איפה הביצועים טובים יותר, מבחינת GPU וCPU.

עוד דבר שאני לא ממש יודע זה מה הולך מבחינת הROMים לשניהם. לBLADE היו המוני פיתוחים.

אני מכיר את רמת הביצועים של הDESIRE המקורי, מבחינת ביצועים מישהו יודע להגיד כמה באמת הDHD טוב יותר?

פורסם

הSGS חזק יותר מכול בחינה , גם CPU וגם Gpu ..

פורסם

ל SGS גם יש קהילה ענקית וים של רומים ומודינג

ומהסך שלו :nutty:

פורסם

קהילה ענקית יש, רומים יש... אבל רק דבר אחד חשוב לנו בזמן הקרוב, לכל משתמש הSGS לא רק הI9000... השחרור של CYAN מתקדם בצעדי ענק

פורסם

הSGS חזק יותר מכול בחינה , גם CPU וגם Gpu ..

בדיוק הפוך...

ה-DHD חזר יותר בשניהם.

פורסם
  • מחבר

עוד כמה שאלות בנושא:

1. האם הDEFY העמיד של מוטורולה באמת בחירה כל כך לא הגיונית (בהנחה שהוא כן זמין בשוק)?

2. אני רואה בכל פינה ציוד כמו מגיני מסך ומעטפות סיליקון לGALAXY S מה שלא היה לZTE BLADE לצערי. האם יש למצוא כאלו במחירים סבירים לDESIRE HD.

3. מהפגישה היחידה שהייתה לי עם הDESIRE HD התרשמתי שהSENSE מאד מכביד עליו, למעשה הפעולה של הBLADE שלי הייתה חלקה יותר במעברים בין התפריטים.

4. רשום בכל מני חנויות שיש "אנדרואיד 2.2 עם תמיכה עברית חלקית" או "אנדרואיד 2.2 עם תמיכה עברית מלאה". אני מבין שחלקית אומר ב2.2 פשוט שהתקינו מקלדת עברית, ומלאה זה כולל את התרגום של התפריטים. האם אני צודק?

5. בהרבה חנויות רשום שאם אתה עושה עדכוני תוכנה / רום זה מבטל את האחריות. האם ROOTING גם יבטל אחריות?

תודה

פורסם

2. כן, באיביי.

4. צודק.

פורסם

עוד כמה שאלות בנושא:

1. האם הDEFY העמיד של מוטורולה באמת בחירה כל כך לא הגיונית (בהנחה שהוא כן זמין בשוק)?

2. אני רואה בכל פינה ציוד כמו מגיני מסך ומעטפות סיליקון לGALAXY S מה שלא היה לZTE BLADE לצערי. האם יש למצוא כאלו במחירים סבירים לDESIRE HD.

3. מהפגישה היחידה שהייתה לי עם הDESIRE HD התרשמתי שהSENSE מאד מכביד עליו, למעשה הפעולה של הBLADE שלי הייתה חלקה יותר במעברים בין התפריטים.

4. רשום בכל מני חנויות שיש "אנדרואיד 2.2 עם תמיכה עברית חלקית" או "אנדרואיד 2.2 עם תמיכה עברית מלאה". אני מבין שחלקית אומר ב2.2 פשוט שהתקינו מקלדת עברית, ומלאה זה כולל את התרגום של התפריטים. האם אני צודק?

5. בהרבה חנויות רשום שאם אתה עושה עדכוני תוכנה / רום זה מבטל את האחריות. האם ROOTING גם יבטל אחריות?

תודה

בקשר ל5, כל התעסקות עם התוכנה והחומרה של המכשיר בסגנון של צריבת רומים, רוטים וכדומה תסיר לך אחריות במידה והמכשיר יתקלקל, תיגש איתו לחנות והם יגלו את זה.

חשוב לזכור שכמו בכל התעסקות כזו שמבטלת אחריות (OC למשל) אם הם לא יודעים שאתה גרמת לזה, האחריות תקפה.

פורסם

בדיוק הפוך...

ה-DHD חזר יותר בשניהם.

אתה טועה

הSGX540 חזק יותר מהADRENO 205

והHUMMUNGBIRD זהה לSnapdragon

SGS עם הגירסה הראשונית של 2.3.2 שדלפה מסמסונג מציג ביצועים זהים לנקסוס (מן הסתם)

והם גבוהים יותר מכל מעבד אחר של QUALCOMM (שמבוסס A8)

AxQU0.png

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת אילושהן הערות לגבי האמינות של הSGS?

לגבי נושא האחריות ורומים. בBLADE לדוגמא אפשר להתקין רום בלי שימוש במסך המגע, כלומר נגיד שיש לי תקלה דומה והמסך מגע מפסיק להגיב, אני יכול להתקין שוב רום מקורי ולתת אותו לתיקון?

פורסם

כן. תהליך החלפץ הרום פועל דרך המחשב ומקשי הווליום אז אין לך מה לדאוג...

ה SGS די אמין, נפל לי כבר כמה פעמים (בלי מגן) עובד כמו חדש

פורסם

בדיוק הפוך...

ה-DHD חזר יותר בשניהם.

זה בדיור הפוך .,, אין לסנאפדרגונים סיכוי נגד המעבדים של סמסונג .

פורסם

לשלוח לחו״ל ולממש אחריות זה עד כדי כך לא משתלם, שאתה מוותר מראש וקונה מכשיר חדש? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים