פורסם 2011 במרץ 414 שנים אני רוצה לקנות טאבלט חדש וטוב ולכן אני מנסה להחליט איזה מכשיר הכי משתלם לי. בעקבות כך אני מתלבט האם לקנות עכשיו את האייפד 2 או לחכות לשארהטאבלטים החדשים המבוססי אנדרואיד 3.0 שיצאו בחלקם עד הקיץ השנה.אני מיודע לעובדה שהטאבלטים החדשים שיצאו הם יהיו חזקים יותר(או לפחותדומים בחוזקם), יהיו בעלי תצוגה טובה יותר(אולי בחלקם) ואולי אפילו יהיו זולים יותרמהאייפד 2.אבל השאלה שלי היא כך האם יכול להיות מוצר בעל מפרט דומה(או טוב יותר) לאייפד 2 ויהיה במחיר זהה לשלו(או פחות) ואם כן האם העובדה שקיימים עשרות אלפי אפלקציות כבר לאייפד לעומת יחסית קצת מאוד אפליקציות אשר מותאמות לאנדרואיד 3.0 לא נותנת יתרון חזק לאייפד 2?(הערה: לגבי האייפד אני מעוניין בגירסא עם 16 gb עם wifi.)
פורסם 2011 במרץ 414 שנים לא לקנות אייפד זה בטוח!יש לי אייפד וזה לא שווה את הכסף.חוסר בפלאש הורס את חווית השימוש.divx אין.להיות תלוי באייטונס יש טאבלטים שעומדים לצאת כגון motorola LG ועוד....החופש לעשות הכל! מה זה שווה שיש לי טאבלט שאני צריך לקום למחשב כי הוא לא יכול לעשות דברים כמו מחשב ניידנניח בא לי לראות אתרים בפלאש בא לי להעביר סרטים מבלי לקדד אותם לגרור וזהו.למה אייפד שיש מערכת אנדרוידטלפון כן אייפון למה?כי זה נוח ופרקטי לא רואה סרטים בטלפון לא צריך פלאש כי זה טלפון וזהו.לגלוש רק מה שאני צריך וזה מספיק לי אישית
פורסם 2011 במרץ 414 שנים יניב , אני מצטער אבל התגבוה שלך פשוט לא נכונה . שום מכשיר לא תומך בDivx מהקופסא . רוצה לנגן סרטים אז תתקין איזה נגן מהאפסטור על האיפד שלך ותנגן מה שאתה רוצה ,אם אתה רוצה ללכת יותר רחוק ולנגן MKV עליו תפרוץ אותו ותתקין את XBMC .
פורסם 2011 במרץ 414 שנים http://www.mobiletechnews.com/info/2010/09/02/121512.htmlאנדרואיד לא תומכת בDivx , הטבאלטים עם אנדרואיד 3.0 לא תומכים בDivx , כדי לנגן Divx בטאבלטים האלו צריך נגנים צד שלישי שאתה יכול להתקין ממקומות שונים . הTab מכיל את הTouchWiz של סמסונג שכולל נגן לניגון Divx וMKV .
פורסם 2011 במרץ 414 שנים מה זה משנה אם זה נגן של סאמסונג או LG או וואטאבר, השורה הסופית היא שאתה זורק את הקובץ לתוך תיקיה, לוחץ על הקובץ מתוך המכשיר מבלי להיכנס לשום תוכנה והסרט עובד.
פורסם 2011 במרץ 414 שנים מחבר אני מסכים איתך שכול התעסקות עם האייפד מסורבלת יחסית,אבל אני חושב שכול אפליקציות אשר קיימות לאייפד וגם למשלהעובדה שמערכת הפעלה בו אפשר לשדרג לאורך זמן ארוך יותרמאשר של הטאבלטים עם אנדרואיד מקזזות את החיסרון הזה.הקטע עם הפלאש זו בעיה שחוזרת על עצמה בכמעט כול טאבלט ואני לא בטוח שלפחות עבורי מפריעה.האם חוץ מזה עדיין קימת לדעתכם עדיפות לטאבלטים שיצאו עד הקיץ הזה?
פורסם 2011 במרץ 414 שנים לא יצא כלום בקיץ שלא תיראה היום ,יש היום את הXoom כבר בחנויות ,לדעתי האישית לא יהיה לטבאלטים שיצאו בקיץ שום יתרון על הXoom .
פורסם 2011 במרץ 414 שנים מחבר אבל הבעיה עם xoom הוא המחיר 800 דולר לעומת 500 דולר של האייפד, ולפחות לדעתיההבדל לא משתלם ביניהם.לכן אני נוטה לכיוון של האייפד מאשר לחכות לקיץ.
פורסם 2011 במרץ 414 שנים הXoom עולה ככה כי זאת גירסת ה32GB + 3G ,הגירסה הבסיסית כמו של האיפד אמורה להיות קצת יותר מהאיפד 2 .. .אבל את הבחירה שלך תעשה לבד ,שניהם מכשירים מעולים למרות שעל הנייר הiPad 2 חזק יותר מהTegra 2 שבXoom .
פורסם 2011 במרץ 414 שנים אתה לוקח את המכשיר הזול ביותר ופשוט ביותר ומשווה אותו למכשיר שהוא מתקדם יותר, לא חוכמה
פורסם 2011 במרץ 414 שנים מחבר אני מסתכל על יחס איכות למחיר בין המכשירים ולא רק על מחיר המכשיר עצמו.ואני לא ראיתי מקום שמוכר את הגירסא הבסיסית של ה-xoom, תוכל להוסיףלינק לאתר בבקשה.
פורסם 2011 במרץ 414 שנים כי היא עוד לא נמכרת בחנויות ,אבל הגירסה של הiPad עם אותו נפח זיכרון (32GB) וקישוריות 3G עולה 730 דולר .
פורסם 2011 במרץ 414 שנים מחבר האם לדעתך קצב פיתוח של אפלקציות ל xoom יהיה מהיר כמו שהיה לאייפד ובכך למעשה להגדיל את השימושיות שלו?
פורסם 2011 במרץ 514 שנים אין כמעט אפליקציות לHC כרגע, ולרוב המשחקים יש בעיה עם הרזולוציה של ה-XOOM...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.