עבור לתוכן

Samsung galaxy S מספר שאלות לפני קניה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהכוונה בתואם לרשת פלאפון היא דגם קצת אחר של המכשיר (I9000T) שתומך באופן מלא בתדרים של פלאפון [לעומת תמיכה חלקית ברגיל].

מחיר לא רע, יכול להיות טוב יותר [את שלי השגתי מחו"ל ב- 1900]

כרגע אין לי מישהו שיכול להביא לי מחו"ל, ואם להזמין מEBAY אז יש מכס וכל העניין של לחכות איזה חודש (היה לי ניסיון רע עם כל העניין הזה) אז לא ממש בא לי.

חוץ מזה יש גם אחריות לשנה, חבילה מקורית והכל יפה.

עכשיו רק לקוות שיש DOWNLOAD MODE :-X

אגב, אני אפילו לא יודע למה זה כל כך מושך אותי כל העניין של העדכון גרסא וכו', מה בעצם ההבדל בין 2.1 ל2.2? וכל הצריבת רום הזה? עד כמה משמעותי העניין של כל זה?

שאלה אחרונה, ואני מצטער שאני מפציץ ככה בשאלות, אבל באמת תודה רבה.

האם כל העניין של הDownload mode הוא מזל או משהו מעבר לזה?

פורסם

לא דיברתי על איביי, Clove.co.uk, לא נעצר במכס :funn: והגיע תוך שבוע.

גם מקלוב יש אחריות של סמסונג לשנה, רק צריך לשלוח את המכשיר אליהם (קלוב).

בכל גרסה חדשה מתווספים שיפורים ופיצ'רים חדשים, ממש כמו בכל דבר אחר. אם אתה רוצה עברית אתה תצטרך להתקין רום אחר, למה לא אחד טוב? אם זכרוני איננו מטעה אותי, אחד השיפורים היותר שימושיים שנוספו ב2.2 הוא סמל של עיגול כזה מתחת לסמן שמאוד מקל על סימון טקסט.

בלי שום קשר, הרומים המותאמים אישית (כמו זה שנתתי לו לינק) מהירים יותר ומאפשרים כל מיני דברים אקסטרה.

פורסם
  • מחבר

בכל גרסה חדשה מתווספים שיפורים ופיצ'רים חדשים, ממש כמו בכל דבר אחר. אם אתה רוצה עברית אתה תצטרך להתקין רום אחר, למה לא אחד טוב? אם זכרוני איננו מטעה אותי, אחד השיפורים היותר שימושיים שנוספו ב2.2 הוא סמל של עיגול כזה מתחת לסמן שמאוד מקל על סימון טקסט.

בלי שום קשר, הרומים המותאמים אישית (כמו זה שנתתי לו לינק) מהירים יותר ומאפשרים כל מיני דברים אקסטרה.

וזה שנתתי קישור אליו לא יסיר את העברית/כולל עברית? או שאת זה אני יצטרך להוסיף לבד אחרי זה?

בעקרון אין לי בעיה שהUI יהיה באנגלית, אבל שהעברית לא תתחרבש כשאני ישתמש בה להודעות ובאינטרנט

שוב תודה

פורסם

להפך, הוא לא יסיר אלא יוסיף, בסטוק אין תמיכה ראויה בעברית.

פורסם
  • מחבר

להפך, הוא לא יסיר אלא יוסיף, בסטוק אין תמיכה ראויה בעברית.

הבנתי, והאם תוכל להתייחס לשאלה "האם כל העניין של הDownload mode הוא מזל או משהו מעבר לזה?"

פורסם

לא ממש ברור- כנראה שאלו סדרות ייצור שונות (אלו שנפגעו ואלו התקינים).

פורסם

אם יש לך 2.1 זה יתרון, כי גם ככה צריך מ 2.2 לרדת ל2.1 אז חסכת לעצמך קצת עבודה

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז אתה אומר בעצם שיש שלב במדריך שאני צריך לדלג עליו? זה האמת רק מסבך אותי יותר חחחח

אתה יכול להגיד לי על איזה שלב לדלג? אם בכלל.

פורסם

אם אתה מקבל את המכשיר עם 2.2 אתה צריך להוריד ל 2.1 בגלל חסימה שסמסונג עשו בריקוברי (מין BIOS כמו ששי אמר)

אם אתה מקבל את המכשיר עם 2.1 התהליך מתקצר וניהיה קל בהרבה :)

פורסם
  • מחבר

אם אתה מקבל את המכשיר עם 2.2 אתה צריך להוריד ל 2.1 בגלל חסימה שסמסונג עשו בריקוברי (מין BIOS כמו ששי אמר)

אם אתה מקבל את המכשיר עם 2.1 התהליך מתקצר וניהיה קל בהרבה :)

אני הולך לעבוד לפי המדריך הזה:

http://www.v00d00.co.il/I9000.pdf

אני מקבל מכשיר 2.1

האם יש סעיפים שאני צריך לדלג עליהם (מלבד סעיפי הרשות?)

פורסם

על שלב 6 אתה מדלג

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הסבלנות והעזרה לכולם, לא יכול כבר לחכות :smile1:

שיהיה סופ"ש אש לכולם!

פורסם

אף אחד לא מבטיח לך שזה לא יעצר במכס :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים