עבור לתוכן

Samsung galaxy S מספר שאלות לפני קניה

Featured Replies

פורסם

אחרי התלבטות בין הIPHONE 4 לSGS החלטתי שאני הולך על הSGS, בעיקר בגלל המסך שלו והמחיר (2400 לעומת 3800)

רציתי לשאול מספר שאלות

אני מזמין מפה :

http://eline.co.il/aecommerce/c205/124362.php

לפי זאפ, אחת החנויות הכי אמינות וטובות שם, אשמח לחוות דעת שלכם בנוסף גם.

לגבי ה"תוספות" שהם מציעים, גרסא 2.2 ותמיכה מלאה בעברית, 300 שקל?! יש אפשרות לשדרג את הגרסא לבד? ומה זה אומר "תמיכה חלקית בעברית"?

האם אפשר לשדרג ל2.2 ועברית מלאה לבד? מסובך?

יש המלצה למגן מסך+מגן סיליקון שאתם ממליצים עליו? כרטיס זיכרון של 4-8 ג'יגה זול ונחמד שכדי לי לרכוש?

המליצו בבקשה, כי מחר אני מזמין :)

תודה מראש!

פורסם

ממש לא בעיה להתקין הכל לבד.

לקריאות נוספות:

iAndroid.co.il

xda-developers.com

sgsil.mobi

"תמיכה חלקית" כנראה שזה אומר שהתפריטים לא בעברית, יש רמות שונות של תמיכה: יישור לימין, הצגת כתב עברי, תפריטים בעברית... אין כל כך דרך לדעת מה הם מתקינים, אבל אפשר לדעת מה אתה מתקין.

אביזרים נלווים: איביי.

כרטיס זיכרון עדיף שתיקח עם Class גבוה, יכול להיות קצת בעייתי למצוא בארץ. בעיקרון כל כרטיס זיכרון (הכוונה מכל חברה שהיא) יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

עברית גם אפשר להתקין?

עד כמה זה מסובך? כמו איפון, להוריד, להתקין, לחכות, לרסט ומוכן?

לגבי מגן, יש את הCasemate Barely ב150 ש"ח כולל מגן מסך, זה בערך כמו להזמין בEBAY כולל משלוח לארץ, איך הוא? פשוט חשוב לי שישימו לי את המגן מסך, לבד אני לא יצליח.

תודה

פורסם

לא מכיר את המגן, בכל מקרה הזמנה+משלוח מאיביי יכול להסתכם בדולרים בודדים, זול.

אתה תצליח לשים מגן :lol:. אפילו נציגים בחנויות לא תמיד מצליחים לשים אותם באופן מושלם אבל Practice make perfect ובמחירים באיביי אין בעיה להרבה פרקטיס.

מתקינים עברית ע"י התקנת רום [=מערכת הפעלה] מותאמת אחרת מהסטוק. קרא עוד באתרים שהבאתי מקודם.

בעיקרון יש 2 רמות של התקנת רום [בפישוט פשטני ביותר]: התקנה "עמוקה" הכוללת הכל מחדש, ע"י תוכנה בשם Odin המופעלת מהמחשב והתקנה מעל הקיים- מעתיקים קובץ לפלאפון ודרך הריקאברי [מעין BIOS].

שניהם מצריכים מחשב וריסוט המכשיר. העלייה הראשונית תהייה איטית ותיקח זמן. גם התקנת הקבצים.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את המגן, בכל מקרה הזמנה+משלוח מאיביי יכול להסתכם בדולרים בודדים, זול.

אתה תצליח לשים מגן :lol:. אפילו נציגים בחנויות לא תמיד מצליחים לשים אותם באופן מושלם אבל Practice make perfect ובמחירים באיביי אין בעיה להרבה פרקטיס.

מתקינים עברית ע"י התקנת רום [=מערכת הפעלה] מותאמת אחרת מהסטוק. קרא עוד באתרים שהבאתי מקודם.

בעיקרון יש 2 רמות של התקנת רום [בפישוט פשטני ביותר]: התקנה "עמוקה" הכוללת הכל מחדש, ע"י תוכנה בשם Odin המופעלת מהמחשב והתקנה מעל הקיים- מעתיקים קובץ לפלאפון ודרך הריקאברי [מעין BIOS].

שניהם מצריכים מחשב וריסוט המכשיר. העלייה הראשונית תהייה איטית ותיקח זמן. גם התקנת הקבצים.

יש שם מאות מדריכים, אתה יכול לכוון אותי (לתת קישור) למדריך שהוא עדכון גרסא ל2.2 + עברית?

הרום בעצם גם עושה עברית וגם 2.2?

פורסם
  • מחבר

נכון, גם רום וגם עברית. ליתר דיוק רום שיש בו עברית.

http://sgsil.mobi/showthread.php?t=46

ארוך אבל תקרא הכל.

אם אתה צריך הסבר מושגים בסיסיים ועזרה:

http://iandroid.co.il/forum/topic16768.html

המון תודה, למספר דקות כבר התחלתי לחשוב שאני לא קונה את זה מרב כל הסיבוכים חחח

מה אתה אומר על המדריך הזה?

http://www.v00d00.co.il/I9000.pdf

נראה ממש טוב.

אני רק מפחד שלפלאפון שאני יזמין לא יהיה DOWNLOAD MOD, מה אני יעשה אז? :/

פורסם

בעניין כרטיס זיכרון לכאלו מכשירים קונים לפחות 16 גיגה

תבין זה חצי מחשב וצריך מספיק מקום לתוכנות\שירים\סרטים וכו

פורסם

אם אין DOWNLOAD אתה יכול לעשות (או לנסות) כמה דברים:

א. תבקש להחליף אותו

ב. יש כל מיני פתרונות טובים יותר ופחות בXDA, הם כבר פתרונות נואשים יותר. אפשר להיכנס לדואונלואוד תוכנתית, כשהמכשיר פועל אבל אם משהו משתבש אין לך דרך להתקין הכל מחדש. כנראה תיתקע עם בריק. בכל מקרה זה מורכב, יש מצבים שונים, לפעים עובד, לפעמים לא...

ג. תמכור ביד2 ותיקח אחר.

המדריך נראה מעולה, יש בו גם הסבר על האין-דואונלואוד.

פורסם

אפשרות שלישית אם אתה יודע להלחים ולהתעסק עם נגדים אז יש מדריך בXDA איך לייצר בכמה דולרים מין התקן כזה שמכניס את המכשיר לdownload mode תמיד לא משנה אם השילוב הנורמלי עובד או לא ואם המכשיר בריק או לא

אם לא יש בiandroid מישהו שמוכר כאלה מוכנים

פורסם

לא הייתי ממליץ למישהו להתעסק עם בניית מעגלים חשמליים וחיבורם למכשיר אלא אם אין ברירה אחרת ואין מה להפסיד.

פורסם

כל עוד אתה יודע לעקוב אחרי הוראות פשוטות באנגלית ולהבחין שהנגדים שאתה משתמש בהם הם אלה שאתה צריך אין שום סכנה בשיטה הזאת..

פורסם

מה שאתה לא עושה, אל תשלם להם על החלפת הרום! כואב לי לראות כסף נזרק ככה...

תשתמש ב PDF של VOODOO, באמת מדריך מעולה

פורסם
  • מחבר

אני לא חשבתי אפילו לרגע לשלם 300~ ש"ח על דבר שאני יכול לעשות לבד בשעה מקסימום ובחינם.

רק בעיה אחת - כמו שאתם רואים כתוב:

"ערכת GALAXY תואמת לרשת פאלאפון הכוללת ממשק עברי מלא וגרסה ANDROID 2.2:"

תואמת לרשת פאלאפון, ודווקא אני הולך לעשות עכשיו מסלול חיילים בפלאפון (כי הוא הכי משתלם שם)

איך זה הגיוני שהוא פתוח לכל הרשתות חוץ מלפלאפון? אם זה משנה אני לא הולך להשתמש בחבילת גלישה (רק WIFI), אז אפשר להתעלם מזה?

טוב אני ביצעתי את הרכישה מכאן:

http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=580

מסתבר שבELINE בשביל רשת פלאפון צריך להוסיף 500 שקל :lol:

בעיקרון חנות שהזמנתי ממנה בעבר ולא היו בעיות, אני סה"כ ממליץ והמוכרת מבינה ענין ומאוד אדיבה.

רכשתי את המכשיר ללא תוספות ( מקווה שיהיה אפשר לשדרג אותו) עם Casemate Barely

סה"כ 2630 עם דואר רשום ושני תשלומים, מה אתם אומרים?

פורסם

אני חושב שהכוונה בתואם לרשת פלאפון היא דגם קצת אחר של המכשיר (I9000T) שתומך באופן מלא בתדרים של פלאפון [לעומת תמיכה חלקית ברגיל].

מחיר לא רע, יכול להיות טוב יותר [את שלי השגתי מחו"ל ב- 1900]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים