עבור לתוכן

חייב עזרה בהסרת וירוס במייל

Featured Replies

פורסם

שלום, ידידה שלי קיבלה לפני שבועיים אימייל שאומר

check out my photos on shtyle.fm

כמובן שלא הייתה צריכה ללחוץ על כך אבל היא לחצה ומאז זה שולח את ההודעה הזו לכל הרשימת תפוצה שלה.

היא שינתה מאז לפחות 4 פעמים את הסיסמאת אינטרנט שלה ובכל זאת זה ממשיך לשלוח.

ממה שקראתי באינטרנט על הוירוס הנ"ל צריך לשנות סיסמא וזה מפסיק לשלוח.

אבל אצלה , כאמור, זה ממשיך לשלוח והשינוי סיסמא לא עזר.

אשמח לעזרתכם בנושא

תודה רבה

פורסם

היא משתמשת באוטלוק ?

פורסם
  • מחבר

אופס שכחתי לציין את הפרט הזה

התשובה היא לא.

המייל שלה זה ג'ימייל והיא משתמש בו בדפדפן בלבד

תודה

פורסם

אם היא נכנסת לgmail ממחשב אחר קורה אותו דבר ?

פורסם

אני גם קיבלתי כאלה מכתבים ב GMAIL שלי. מוזר ש SPAM FILTER המעולה של GMAIL פספס אותם. אתה בטוח שהיא רק לחצה על הקישור? כי לפי מה שקראתי כאן

http://irrelevant.org.il/2010/10/29/3336

צריך לפתוח חשבון, לתת פרטים וכך הם מקבלים גישה לדואר שלך.

פורסם
  • מחבר

1. היא לא חייבת להיות מחוברת לג׳ימייל , זה שולח את המיילים האלו תמיד, גם שהיא בעבודה וגם בבית, כך שלדעתי אין קשר למחשב ממנו היא מתחברת

2.בקשר להרשמה - כמו שאמרתי אחרי שלחצה על הקישור היא התבקשה להכניס מייל וסיסמא והכניסה, ואני מניח שזו ההרשמה. השאלה היא מה הפתרון?

תודה

פורסם

כמובן היא לא חייבת להיות מחוברת. ספאמרים קיבלו גישה למייל שלה ועכשיו הם עושים עבודה לבד בלי עזרתה :-\

פרטים של תיבת דואר זה כמו פרטים של חשבון בנק! איך היא נתנה אותם לא מובן לי, אבל החלפת הסיסמה של GMAIL אמורה לפתור את זה. מוזר מאוד.

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100611035112AAd1ird

לפי התשובה הנבחרת הפתרון היחיד זה לפתוח תיבת דואר החדשה. אולי לנסות לפני זה לסרוק מחשב. תעשה סריקה עם MBAM, HITMAN PRO, SUPER ANTISPYWARE, DR WEB CURE IT

פורסם
  • מחבר

כמובן היא לא חייבת להיות מחוברת. ספאמרים קיבלו גישה למייל שלה ועכשיו הם עושים עבודה לבד בלי עזרתה :-\

פרטים של תיבת דואר זה כמו פרטים של חשבון בנק! איך היא נתנה אותם לא מובן לי, אבל החלפת הסיסמה של GMAIL אמורה לפתור את זה. מוזר מאוד.

האמת שדווקא היא לא אחת שנופלת לדברים האלו

זה פשוט היה צירוף מקרים מאוד מוזר שהטעה אותה. וכן גם לי זה מאוד מוזר שהיא עדיין "שולחת" את המיילים לרשימת תפוצה שלה, אחרי מספר החלפות סיסמא, משהו מאוד מוזר

פורסם

תנסה לעשות סריקה במצב בטוח עם combofix ו malwarebeyte קשה לי להאמין שזה וירוס ב gmail עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים