עבור לתוכן

שאלה חיבור מערכת למחשב

Featured Replies

פורסם

חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200

http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg

המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה.

חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות.

יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת).

טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h

פורסם

תבדוק אם יש למערכת שלך יציאות REC או line-out, אם כן תחבר את המחשב לאחת הכניסות של המערכת, ואת היציאה שמצאת תחבר לטלוויזיה.

באופן דומה אתה יכול לעשות את הפעולה ההפוכה, תחבר את חיבור הרמקולים של המחשב לטלוויזיה ואת אחת מיציאות ה audio-out של הטלוויזיה תחבר לכניסה מתאימה במערכת.

אם כל זה לא עובד, אתה יכול לקנות מפצל פשוט - חיבור 3.5ממ זכר אחד שמתפצל לשתי נקבות. ככה תוכל לחבר יציאה אחת של המחשב לשני מכשירים שיקבלו את אותו סיגנל (רק בחצי עוצמה מה שעלול להוריד את האיכות ולגרום לרעשים).

אופציה שלישית, ותלויה באפשרויות של לוח האם שלך, תחבר יציאת סאונד אחת למערכת, יציאת סאונד שניה לטלוויזיה ותגדיר את שתי היציאות כ-line-out של המחשב. בדרך הזו שתי היציאות ינגנו את אותו דבר והצליל יושמע דרך שני המכשירים.

פורסם

אם אני לא טועה,

לטלויזיה יש יציאה שאתה יכול לחבר למערכת.

פורסם
  • מחבר

קניתי מפצל של 2 Rca לחיבור רמקולים ועם זה המערכת מחוברת למחשב.

איך אני מגדיר את המחשב שישמעו גם מהמערכת(שמחוברת ליציאת רמקולים קדמיים) וגם דרך הכבל hdmi?

המערכת

HawjCl.jpg

המחשב

gJviIl.jpg

הטלוויזיה

http://i.imgur.com/Bf4aa.jpg

התמונה די גדולה

פורסם

אתה מה שהקפת בירוק בטלויזיה אתה מחבר לכניסה של המערכת.

ואז ישמעו משניהם את אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך, עובד מעולה :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

בכיף.

אלה שאלות נורא נפוצות בפורום.

אם יהיה לי זמן, יום אחד אני אכין מדריך חיבורים. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים