עבור לתוכן

צריך עזרה דחוף בקירור כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 9800GT והמאוורר שלו מקולקל, כל פעם שמדליקים את המחשב הוא לא מסתובב וצריך לתת לו דחיפה כדי שיעבוד, דבר שאין לי כוח לעשות כל פעם שאני רוצה להשתמש במחשב מבלי שיקפצו לי מיליון התראות על טמפ' הכרטיס מסך.

לאחר שבדקתי באתר SKYPC מצאתי שני מאווררים שמתאימים לכרטיס שלי ואני רוצה שתגידו אם הם טובים ומצדיקים את המחיר שלהם ואם יש מקומות שמוכרים אותם יותר בזול?

וכמובן מי מהם יותר טוב?

arctic cooling accelero s1 rev.2

http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-S1REV2~18~0.htm

arctic cooling twin turbo pro

http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TwinTurboPRO~18~0.htm

תענו בבקשה כי זה די דחוף, ממש אי אפשר להשתמש במחשב ככה!

תודה לכולם

פורסם

אני בטוח שעם קצת ניקיון ושימון המאורר שלך יתפקד יופי מבלי שתוציא כסף...

אם בכל זאת תרצה להחליף עדיף לך ללכת על השני, יעשה את העבודה כמו שצריך.

הראשון פשוט מגיע ללא מאוררים והוא גם יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

עם מה אתה ממליץ לשמן אותו?

וגם הקטע הוא שרואים שמשהו דפוק במנוע שלו, כי אתה רואה אותו זז קדימה-אחורה בטווח תנועה של סמטימטר-סמטימטר וחצי...

פורסם

כל שמן מכני יעשה את העבודה, טווח התנועה שאתה מתאר יכול גם לנבוע מחיבור רופף...

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ינסה...

ודרך אגב זה הכרטיס שלי, פעם ראשונה שאני רואה שכתוב עליו OC, זה אומר שאני יכול לעשות לו OC? (כמובן רק אם אני משפר את הקירור), היצרן הוא INNO3D

cepeKpZhgfbE.jpg

פורסם

לכל כרטיס אפשר לעשות OC... השאלה היא מידת הקירור של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אם אני שם את הקירור Accelero TWIN TURBO Pro rev.2, זה יספיק לא ככה?

בנוסף על המארז שלי יש מאוורר 120מ"מ מכניס(קדמי), 80 מ"מ מוציא(אחורי), ואני רוצה להוסיף 120 מ"מ מכניס(מהצד) ועוד 80 מ"מ מוציא(מאחורה).

פורסם

יספיק די והותר, תברר אם הוא מגיע עם צלעות קירור למוספטים.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יברר, תודה רבה לך בינתיים! :)

פורסם

אסור להשתמש בWD40 על מאוררים.

Many people use WD-40 to lubricate all kinds of squeaky or noisy mechanical components around the home and office. But don't be tempted to use WD-40 to lubricate a computer fan. WD-40 is formulated as a cleaner/degreaser to be used for loosening stuck parts, preventing corrosion, and displacing water—all types of problems you won't typically find in computer fans. WD-40 is also a light lubricant that is better for lubricating something like a hinge that only moves occasionally rather than a component such as a fan that moves continuously at high speed.

פורסם

תסיר בבקשה את סימני הפיסוק מהכותרת..כמו כן יש לך מדריך לשימון ותחזוקה של מאווררים במדור המדריכים.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גם אני שמתי לב שזה בדיוק כמו ה-L2 שלהם אבל לא רציתי לצאת טמבל חחח

אבל אני לא מאמין שניתן לעשות OC עם הקירור הזה, לתקן אני ינסה אבל השאלה היא אם WD40 לא יפגע שם בעסק(כמובן שאת הריסוס אני יעשה לאחר פירוק המאוורר).

פורסם

קוראים לזה שמן מכני פשוט.

תגלגל על WD40 עם Computer Fans ותראה בעצמך כמה סיפורי זוועות יש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים