עבור לתוכן

260GTX על מעבד Core 2 Dou E6750

Featured Replies

פורסם

לאחי יש מחשב עם מעבד E6750:

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784

נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, אז חשבתי שאולי אני יביא לו את הכרטיס מסך שלי 260GTX Super OverClocked:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3183#sp

ואז בעצם אני יקנה כרטיס מסך חדש למחשב שלי (נניח 460gtx).

עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם ה-260 SO עם ה-E6750 ייצור "צוואר בקבוק" בביצועים וכמה זה משמעותי?

משחקים כמו Crysis, Bad Company 2 וכדומה על המחשב שלי הנוכחי (i5 750, 260SO) אני מריץ בכיף ועל איכות טובה, האם גם המחשב שלו יוכל לעשות זאת (על 1600x900)?

פורסם

אם במחשב של אחיך יש ספק איכותי שיכול לסחוב את הכרטיס אין לך מה לדאוג.. לא יווצר צוואר בקבוק.

באשר לביצועים במשחקים, הדרך הכי טובה היא פשוט לשים את הכרטיס במחשב שלו ולראות במו עיניך. אם יש לו כמו זיכרון כמו אצלך, והעברת הכרטיס שלך למחשב שלו מהווה בעצם שידרוג (לא ציינת איזה כרטיס נשרף לו), אני מאמין שלא תהיה בעיה מיוחדת. חוץ מה אם אפשרי לבצע OC קטן למערכת שלו זה לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

מעדיף שלא לעשות אוברקלוק, והוא קנה ספק חדש של chieftech 550 וואט, משהו נחמד כולל כל היציאות של ה-6 פינים וכו', הספק יספיק זה בטוח.

הכרטיס הקודם שנשרף היה 8800GT של Leadtek שהיה לו שנה אחריות, כן כן אני יודע זה מעפאן, אבל הכרטיס היה יותר זול בכמה מאות שקלים אז מאחד עם אחריות ל-3 שנים, למרות שבסופו של דבר הסתבר כלא משתלם כמו שאתה שם לב.

רק זיכרון יש לו פחות - 2 ג'יגה לעומת ה-4 ג'יגה שלי...

אני מבהיר כי שינוי של 5, 6 FPS במשחק לא באמת משנה, השאלה היא האם באופן כללי +- הכרטיס יעבוד כמו אצלי, בוא נגיד בניצול של 90-95% ביחס למערכת שלי...

פורסם

יווצר צוואר בקבוק בכלל לא קטן, מאוד משמעותי,רק לשם המחשה עד לא מזמן היה לי HD4870 1GB TOXIC = פחות או יותר שווה ערך ל260GTX הנ"ל והכרטיס שלי ישב על מחשב עם E7200, במצב סטוק (תדר סטנדרטי של 2.53GHZ) המחשב היה מקבל כ11200 נקודות ב3DMARK06, לאחר OC ל3.4GHZ המחשב קיבל 15000+- ובנוסף הורגשה עלייה משמעותית בביצועים במשחקים , לפעמים עד כדי מצב שביררתי את העניין וראיתי שיש הבדל של 20FPS והבדל בין משחק שרץ בצורה חלקה למשחק מקורטע.

פורסם

יש לי חבר עם מפרט דומה , יש לו E5700 +260GTX 216 יחד עם ספק HEC 500W

רץ פגז !!

:)

פורסם
  • מחבר

יווצר צוואר בקבוק בכלל לא קטן, מאוד משמעותי,רק לשם המחשה עד לא מזמן היה לי HD4870 1GB TOXIC = פחות או יותר שווה ערך ל260GTX הנ"ל והכרטיס שלי ישב על מחשב עם E7200, במצב סטוק (תדר סטנדרטי של 2.53GHZ) המחשב היה מקבל כ11200 נקודות ב3DMARK06, לאחר OC ל3.4GHZ המחשב קיבל 15000+- ובנוסף הורגשה עלייה משמעותית בביצועים במשחקים , לפעמים עד כדי מצב שביררתי את העניין וראיתי שיש הבדל של 20FPS והבדל בין משחק שרץ בצורה חלקה למשחק מקורטע.

כמו שאתה אומר מצבי רע, ואגב ה260 שלי הוא שווה ערך ל275 סטנדרטי (קצת פחות משהו בין ה-5830 ל-275)...

בוא אני אסביר לכם את המצב קצת יותר לעומק, הכרטיס הישן של אחי נשרף אז הוא רצה להחליף, הוא חיפש לקנות משהו באיזור ה-500 שקל ומצא רק כרטיסים כמו 250 או 5670 וכדומה, אז אמרתי לו למה שלא תקח את ה-260 שלי, תשלם לי 500 שקל ואז אני יוסיף 500 שקל מעצמי ויקנה איזה 460, אגב קניתי את ה-460 גם בגרסאת superoverclocked...

אז בעקרונית ראיתי בזה עסקה משתלמת שלאחי יהיה 260 במקום איזה 250 מעפאן וגם אני ישתדרג, אבל מה שפחדתי שבעצם ההבדל בין 250 או 5670 ל-260 לא משתלם כי השינוי לא יכול להתבטא בגלל צוואר הבקבוק...

חשבתי נכון או יצאתי טמבל ?

פורסם

אני לא מבין מה ההתלבטות? :s05:

אם הלך לו הכרטיס, ואתה יכול להרשות לעצמך לפנק את עצמך בכרטיס חדש שיהלום את החומרה שלך המתקדמת יחסית למחשב של אחיך, ולהעביר לו את הכרטיס שלך- לך על זה.

אם אתה רוצה לשפר לו את הביצועים קנה לו סטיק נוסף של 2GB זהה ככל האפשר למה שיש לו וזהו..

המעבר מ8800gt ל260GTX יורגש ללא ספק, ואם תרצה לסחוט עוד טיפה ביצועים תוכל לעשות OC קטנטן לאיזור ה3Ghz או יותר בהתאם לקירור/חומרה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה ההתלבטות? :s05:

אם הלך לו הכרטיס, ואתה יכול להרשות לעצמך לפנק את עצמך בכרטיס חדש שיהלום את החומרה שלך המתקדמת יחסית למחשב של אחיך, ולהעביר לו את הכרטיס שלך- לך על זה.

אם אתה רוצה לשפר לו את הביצועים קנה לו סטיק נוסף של 2GB זהה ככל האפשר למה שיש לו וזהו..

המעבר מ8800gt ל260GTX יורגש ללא ספק, ואם תרצה לסחוט עוד טיפה ביצועים תוכל לעשות OC קטנטן לאיזור ה3Ghz או יותר בהתאם לקירור/חומרה.

ערכתי את התגובה האחרונה שלי, תבין את העניין קצת יותר לעומק ותחווה דעה :)

פורסם

אוקיי אני אחווה דעה:

א. אם מכרת לאחיך כרטיס ב500 ש"ח בעוד שניתן למצוא אותו גם ב400, אתה איש מכירות מעולה :yelclap:

ב. עדיף לאחיך 260GTX על פני 250GTS (שהוא עצמו לא כזה רחוק בביצועים מה 8800gt), על אחת שאתה נותן לו את הכרטיס והוא יכול להיות בטוח שהכרטיס לא עבר התעללות.

צוואר הבקבוק היחיד שאני רואה זה רק הזיכרון. חוץ מזה כרטיס המסך והמעבד פחות או יותר מאותה תקופה ולא נדיר לראות שילוב של שניהם.

שיהנה!

פורסם

אם כי OC למעבד ייתן בוסט ביצועים מעולה, קל מאוד להביא אותו ל-3.2 ללא העלאת מתחים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אחווה דעה:

א. אם מכרת לאחיך כרטיס ב500 ש"ח בעוד שניתן למצוא אותו גם ב400, אתה איש מכירות מעולה :yelclap:

ב. עדיף לאחיך 260GTX על פני 250GTS (שהוא עצמו לא כזה רחוק בביצועים מה 8800gt), על אחת שאתה נותן לו את הכרטיס והוא יכול להיות בטוח שהכרטיס לא עבר התעללות.

צוואר הבקבוק היחיד שאני רואה זה רק הזיכרון. חוץ מזה כרטיס המסך והמעבד פחות או יותר מאותה תקופה ולא נדיר לראות שילוב של שניהם.

שיהנה!

איפה יש 260 ב400 שקל 0_0?

פורסם

באתר, במדור יד שנייה המצויין.

פורסם

אני עם אותה חומרה בדיוק:

E6750 + 260GTX .

ועם חלונות ויסטה.

כל המשחקים עובדים מעולה ב-1920X1200 (מסך 24").

לאחרונה שידרגתי מ-2GB ל-4GB כי הויסטה כבד... (ועוד לא מצאתי את הזמן לשדרג ל-7...).

ועכשיו בכלל כל המשחקים עולים בקלות.

אני ממליץ.

פורסם

[br]פורסם בתאריך: 4.03.2011 בשעה 15:19:38

.....

תשלם לי 500 שקל ואז אני יוסיף 500 שקל מעצמי ויקנה איזה 460, אגב קניתי את ה-460 גם בגרסאת superoverclocked...

מקווה שלא קנית את ה-460 במחיר כזה

יש כרטיסים יותר משתלמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים