עבור לתוכן

רעש בעת הדלקת המחשב

Featured Replies

פורסם

בשבועות האחרונים, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להשמיע רעשים די מעצבנים (נשמע כמו רעש של מאורר), וכעבור 10 דקות בערך הרעש חולף.

פתחתי את המארז וניקיתי את כל המאוררים עם ספרי לחץ אויר, והתקלה לא חלפה.

אני די סגור על זה שהרעש הוא מהמאורר של המעבד, לא יודע למה, אז רציתי שתמליצו לי על מאורר שיתאים לQ6600 של אינטל.

ובכל אופן, האם יש דרך לזהות את מקור הבעיה?

תודה.

פורסם

פותח התרד מעבר לניקוי אבק..תשמן את המייסבים..כמו כן כדי מאוד שתבדוק ספצפית איזה מאוורר רועש בדיוק..

פורסם

תפעיל את המחשב עם מארז פתוח ותראה מהיכן מגיע הרעש, במידה ואינך יכול לזהות את המוקד, התחל לעצור מאווררים עם מקל/קיסם.

ניקוי ושימון אלו פתרונות זמניים, ולא תמיד שווים את הזמן. אם המאוורר של המארז מקרטע ממליץ להחליף למאווררים של נוקטואה.

זה יכול להיות גם מאוורר משוחרר שגורם לוויברציות עם המארז.

תעדכן ונעזור לך בהתאם

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז ככה,

מצטער על האיחור,

פתחתי היום את המחשב בבוקר, עצרתי מאורר מאורר עד שהגעתי לזה של הספק, ומסתבר שהוא מקור הרעש.

הספק הוא ג'נרי (Mustiff), ככה שגם המאורר לא משהו - זרקתי אותו (אחרי נסיונות החייה), וקניתי מאורר 120 מ"מ חדש Arctic F12.

ניסיתי לחבר אותו (3 פינים) לחיבור שבתוך הספק (2 פינים) - לא עבד.

אח"כ ניסיתי לחבר אותו לחיבור סטנדרטי 3 פין של הלוח-אם - אך לא עבד.

המאורר הוא חדשדש מהחנות ואני מניח שרק אם אחבר אותו ישירות לספק כוח הוא יעבוד.

בכל מקרה, המצב כרגע הוא שהספק כוח ללא מאורר והבעיה נפתרה. המחשב עובד חלק ושקט בצורה מחרידה.

האם יש פה סכנה כלשהי של התחממות הספק? והאם יש איזושהיא דרך אחרת לחבר את הF12?

תודה רבה.

פורסם

אל תעבוד עם ספק בלי מאוורר !

כמו כן יכול מאוד להיות שחיברת אותו לחיבור ה2 פינים בספק..שרפת את המאוורר..שכן אם הוא לא עובד ישירות מלוח האם זה אומר שהוא תקול..

והסיכוי שהוא הגיע ככה מהמפעל הוא קלוש..

בדוק אותו בחיבור ישיר לספק..

פורסם
  • מחבר

גם לא עובד - שרפתי אותו כנראה.

אז מה נותר לי לעשות? רק להחליף ספק? מה הסכנות?[br]פורסם בתאריך: 15.03.2011 בשעה 14:25:31

יש לי מאורר 80 מ"מ. אם אחבר אותו ללוח אם ואשים אותו בתוך הספק, זה יהיה בסדר?

האם הוא צריך הוציא או להכניס אוויר מהספק? אני מניח שלהוציא? זה כנראה מה שאעשה.

פורסם

פותח התרד תרכוש ספק חדש...מסוכן ומיותר לסכן מערכת שלמה בגלל מאוורר לספק ! ועוד ספק גנרי !

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

בינתיים כפתרון זמני שמתי לו מאורר 80 מ"מ שמוציא אוויר..

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים