עבור לתוכן

המלצה לאוזניות ~250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש אוזניות שיחוברו ישירות לכרטיס הקול במחשב.

האוזניות יהיו לשימוש כולל של בעיקר מוזיקה, וסרטים, וגם מעט למשחקים.

יש לי הנחה קטנה בכלי זמר, ושם ישנן את ה-

1. AKG K77 ב- 245 ש"ח

2. AKG K44 ב-198 ש"ח

יש הבדל ניכר בין השתיים?

הסתכלתי על כמה דגמים שרירותיים נוספים וראיתי דבר מוזר- שבסביבות אותה האיכות והרמה- אוזניות פתוחות יקרות יותר מסגורות. למה זה? אם הייתה לי אפשרות הייתי מעדיף אוזניות פתוחות שלא אוטמות את רעשי הסביבה ב-100% וגם לדעתי נראות טוב יותר.

יש דגמים נוספים שטובים בהרבה מהשתיים הנ"ל?

אם גם יש אפשרות במחיר, ואין פגיעה רצינית באיכות, הייתי מעוניין גם באוזניות עם חוט ארוך במיוחד (1.5M) שאוכל לחבר את האוזניות ליציאת הקול בלטלויזיה.

תודה על כל תגובה

פורסם

קראת את הFAQ לפני שפרסמת הודעה?

פורסם
  • מחבר

כמובן.

וגם קראתי את הדיון שפתחת בו ראיתי שההמלצת על הSRH240.

אך, האם אתה קראת מה שאלתי?

שאלתי על שני דגמים ספציפיים של אוזניות, ועל טיבם.

האם ה-SHURE טובות בהרבה מהK77 שעולות בערך אותו הדבר?

כמו כן, לגבי השאלה על אוזניות פתוחות מול סגורות- נכונה ההנחה שפתוחות באותה רמה של סגורות עולות יותר? ואם כן מדוע?

פורסם

אז כן הן טובות יותר.

סדרת הKxx של AKG תמיד היתה מזוויעה.

היו לי לפני 7 שנים את ה55 והן לא שוות 50 שקל..

לגבי ההנחה - מי הניח את ההנחה הזו?

פורסם

אני משתמש בAKG K404 שעולות כ250 ש"ח והן סגורות ומצויינות, בעיקר בבאסים

פורסם
  • מחבר

@yossi126

מה היה המחיר האטרקטיבי שדיברת עליו? כיום הן עולות 220 ש"ח האם זה יקר מידי?

לא הבנתי על איזה "220 יספיקו" אתה מתכוון. לא ראיתי שקיים דגם 220 ל-SRH.

האם לא ייתכן שK77 שהוא דגם קצת יותר חדשני של הסדרה יהיה טוב יותר מדגמים שיוצרו לפני 7 שנים?

לגבי ההנחה- פשוט מגוון האוזניות הסגורות לטווח המחירים הזה די גדול, ואוזניות איכותיות פתוחות אני לא מוצא אלא בטווח מחירים גבוה יותר- תוכל להמליץ על כמה דגמים.

כמו כן, האם לכל האוזניות הפתוחות יש זליגת רעש החוצה? או שיש כמה דגמים שיכולים לשמור על הסאונד קרוב לאוזן.

ישנם 2 דגמים נוספים שאני יכול להשיג בדי זול, אשמח אם תחווה דעה עליהן:

1. Sennheise HD203 - ביקורות שראיתי דוקא מסתכלות עליהן בחיוב ולמיטב הבנתי הן שיפור די ניכר מה HD201\202.

2.ה AKG K512 - הן דוקא לא מוכרות יותר מידי ברשת.

תודה על העזרה

פורסם

אתה צודק, טעות בהקלדה. שם הדגם הוא אכן 240 SRH ומחירו 220 ש"ח.

תראה בעיקרון בתקציב הזה אני חייב להטיל קונצנזוס על ה shure כי המחיר מצוין. לגבי סנהייזר, לא ניסיתי את ה203 אבל ה202/201 הם די צעצועים ולא משהו שנהניתי להאזין לו, בניגוד למשל ל px100 (עזוב בצד רגע פתוחות/סגורות) שאלה אוזניות תקציביות מהנות.

זליגת הסאונד לא אמורה להטריד אותך. ברור שלמבנה בית הדרייבר והרפידות יש אפקט על הסאונד אבל אין זה אומר שסגורות טובות מפתוחות ולהפך. זה הכל של פונקציה של מכלול הדברים.

לגבי הK77, בדרך כלל חברה שמוציאה עדכונים לליין קיים אין לצפות לשינוי תהומי מהדגם הקודם. במיוחד בחברה כמו AKG שלא הוציאו מוצר משמעותי כבר כמה שנים.

פורסם

יש בתקציב גם אוזניות של AUDIO TECHNICA, כמו:

ATH T22, ATH SJ3 ו - ATH T300.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים