עבור לתוכן

מכשיר Milestone 2 מחו"ל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

נדמה לי שתחת הפרמטרים הנוכחיים אני לא רואה סיבה שלא לרכוש את ה-ME2, לא ראיתי יתרון ברור של אחד המתחרים.

תודה על התשובות והמידע המועיל. :)

• תגובות 38
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אתה מוכן להסתכן שהמוטורולה לא יקבל עדכון ל2.3 , והעובדה שאתה לא תוכל להחליף רומים "מלאים" של המערכת ..

לדעתי זה סיבות מספיק טובות בשביל לקחת את הDesire Z בנוסף למעבד הגראפי שהרבה יותר טוב בו .

פורסם
  • מחבר

לא מבין את המשמעות של להחליף רומים "מלאים" של המערכת, אשמח אם תסביר לי.

מצד שני, יש את היתרון של מקלדתפיזית שלפי מה שאני מבין היא הרבה יותר טובה וכנראה לא תתקלקל בניגוד ל-HTC שבו המקלדת בנויה באיכות גרועה, 8GB של זיכרון פנימי (מספיק והותר עבורי, מה שחוסך לי רכישה של כרטיס זיכרון) ועלות נמוכה יותר.

פורסם

תוכל לקבל רומים עם שדרוגי פונקציות ומראה שונה, אך את החלק שאחראי על שדרוג ביצועים לא תוכל לשלב.

פורסם

פותח האשכול.

בקרוב יוצא לשוק גלקסי 2 הייתי ממליץ שתחכה ותראה אם הוא שווה רכישה על פני מיילסטון 2

פורסם

תוכל לקבל רומים עם שדרוגי פונקציות ומראה שונה, אך את החלק שאחראי על שדרוג ביצועים לא תוכל לשלב.

תפסיק לדבר שטויות, "החלק שאחראי על שדרוג ביצועים" זה הDALVIK שזה הJVM של אנדרואיד, והוא לא יושב במחיצת הקרנל, מה עוד שניתן לעשות עוד לא מעט שינויים מעבר לזה גם במחיצה המדוברת.

פותח האשכול.

בקרוב יוצא לשוק גלקסי 2 הייתי ממליץ שתחכה ותראה אם הוא שווה רכישה על פני מיילסטון 2

אם כבר לקנות זה atrix, טלפון ב 500 דולר בקושי עם ביצועים לא פחות טובים מה-SGS2(והSGS2 הולך להיות נעול גם) במקום לחכות עוד מי יודע כמה זמן ולהוציא 800 דולר כמעט על טלפון ללא שום סיבה...

פורסם

איפה ראית את הAtrix ב"בקושי" 500 דולר? מחיר הכרזתו עומד על 600$ וכך גם מחירו באתרי האינטרנט, וזה עוד בלי המשלוח לארץ.

SGS 2 ב800 דולר? 692 דולר בלי המשלוח (מCLOVE).

אני קניתי לי את הMeizu M9 (מקביל לSGS ולIPHONE4) ב430 דולר כולל משלוח.

אני לא בטוח ששוה להוסיף עוד 200 דולר כדי לקבל טלפון כפול ליבה. (46% ממחיר המכשיר)

פורסם

איפה ראית את הAtrix ב"בקושי" 500 דולר? מחיר הכרזתו עומד על 600$ וכך גם מחירו באתרי האינטרנט, וזה עוד בלי המשלוח לארץ.

SGS 2 ב800 דולר? 692 דולר בלי המשלוח (מCLOVE).

אני קניתי לי את הMeizu M9 (מקביל לSGS ולIPHONE4) ב430 דולר כולל משלוח.

אני לא בטוח ששוה להוסיף עוד 200 דולר כדי לקבל טלפון כפול ליבה. (46% ממחיר המכשיר)

המחיר שלו בAT&T הוא 480 דולר ללא התחייבות בארצות הברית, בEBAY המחירים תמיד גבוהים ב100-150 דולר מהמחיר בחנות.

פורסם

האם יש דרך לרכוש את הATRIX ישירות מAT&T באתר האינטרנט ולשלוח אותו ארצה? או שחייבים להיות בארצות הברית?

הוא סה"כ יקר יותר ב100 דולר ממחיר הבסיס של המיזו מ9 (385 דולר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים