פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקיםFHD LED 2MSעכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות?BX2335 ?LG W2486L 24'' LED ?אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים מחבר - אם זה היה בולשיט למה יש הבדל כזה במחירים?- האם יש מסך כמו שאני רוצה שהוא גם מסוגל להגיע ל 100 HERTZ ?אשמח לשמוע עוד תגובות וחוות דעת - תודה מראש
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים א. מדובר בהבדלים לגיטימיים בין דגמים של המסכים עצמם ולא בין מהירות תגובה נטו.ב. לא, אפשר לספור על יד אחת את כל מסכי ה LCD שתומכים מעל 60hz (וגם אז מגיעים לסביבות ה 75hz).
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים מחבר עדיין לא קיבלתי תשובה , תודה לבחור שניסה לעזור אבל אני נעול על 2MS , אני לא אקנה 8MS , עכשיו השאלה איזה לקנות מ KSP ,23 או 24 LG\SAMSUNGיש 3 או 4 אפשריות באתר שם .. בבקשו תנליצו ליתודה מראש לעוזרים
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים אף אחד לא ימליץ לך על מסך לא משתלם.כל המסכים הזולים שאתה מכיר הם בעלי פאנל TN שהוא הנחות מבין הפאנלים.ישנם פאנלים איכותיים הרבה יותר אך יקרים - PVA ו- IPS.קרה מקרה, ויש בשוק מסך 2333T של סמסונג שהוא בעל פאנל PVA והוא עולה כ-850 ש"ח. המסך נמכר כמו לחמניות חמות.בסטיקי יש לך עוד מידע על הפאנלים ועל ההבדלים.עין אנושית ממוצעת לא יכולה להבחין בפחות מ-12.5MS בממוצע. ה-LED שאוהבים להתפאר איתו זה לא מסך OLED אלא רקתאורת LED וזה רק גימיק, אין לו יתרון על פני מסכים "רגילים".
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים מחבר איך המסךSAMSUBG BX2450 LED 24http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-features?1375 שקל כרגע זה המסך המוביל
פורסם 2011 במרץ 114 שנים עדיין לא קיבלתי תשובה , תודה לבחור שניסה לעזור אבל אני נעול על 2MS , אני לא אקנה 8MS , עכשיו השאלה איזה לקנות מ KSP , 23 או 24 LG\SAMSUNG יש 3 או 4 אפשריות באתר שם .. בבקשו תנליצו לי תודה מראש לעוזרים אתה מתעלם מכל מה שאומרים לך, אז למה באת לפה "להתייעץ"? לא צריך, הפסד שלך.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר אני לא מתעלם , ציפיתי ליותר תגובות , וגם להמלצות למסכים שעונים על הדרישה 2MS\FHD\LED , אני פשוט לא מוכן לקנות את המסך הטוב שהמלצת - ה 8 MS לא עושה לי טוב , דפקה אצלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.