עבור לתוכן

קבוצת רכישה - Galaxy S II

Featured Replies

פורסם

שלום.

"זהו, זאת כבר לא שמועה Galaxy S II נושם ופועם.

אנו מנסים לקבץ יחדיו כמה שיותר אנשים שרוצים לקנות את המכשיר וזאת על מנת לקבל הנחה משמעותית במחירו עם הגעתו ארצה ( או אפילו אל מול Samsung העולמית עצמה).

הצטרפות לקבוצה אינה מחייבת אתכם לרכוש את המכשיר, אלה מצרפת אתכם לרשימת האנשים שמעוניינים לקבל את המכשיר בהנחה משמעותית.

כבר מעל ל200 איש חברים בקבוצה.

לקבוצה:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_176770055701375

פרטים על המכשיר:

http://www.gsmarena.com/samsung_i910...y_s_2-3621.php

• תגובות 42
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה מצחיק? ???

פורסם

ההזיה שאת חיה בה אם נדמה לך שמישהו יוריד לך שקל מהמחיר של המכשיר הזה ביום היציאה שלו :)

פורסם
  • מחבר

נחיה ונראה :xyxthumbs:

פורסם

בפורום אחר ארגנו קניה מוקדמת של HD2 טרם יציאתו בארץ (יצא כמה ימים לאחר יציאתו בעולם). קיבלנו מחיר מהיבואן הרישמי דאז ניופאן של 3,700ש"ח+מתנה (מטען לרכב או דיבורית BT שניהם HTC מקורי) במקום המחיר הרישמי אם אני לא טועה 4,200ש"ח. עד עצם היום הזה אני מתחרט שקניתי בהזמנה המוקדמת ולא חיכיתי כחודש אחרי (בד"כ אני קונה מחו"ל).

כחודש~ אחרי, ניתן היה לקנות את המכשיר בכ- 2,800ש"ח מחו"ל (כולל הכל), ובחניות שונות בארץ הוא נמכר בכ- 3,200ש"ח.

אני לא מתחרט רק בגלל המחיר, אלא גם בגלל שהובטח לנו שידרוגים במקביל ליציאתם ע"י HTC וכן עדכונים שוטפים לעברית (איירון). קיבלנו כלום. עכשיו זה כבר לא מעניין אותי בעקבות זה שה- HD2 שלי מריץ אנדרואיד (ועם אופציה לעוד 4 מערכות הפעלה שונות :xyxthumbs:).

פורסם

הם לא מתכננים על קניה בארץ, אלא על קניה מחו"ל.

פורסם

^^ לפי דברי הפתיחה של הקבוצה ניתן להבין שהם רוצים לקנות בארץ.

"קבוצה זו מנסה לקבץ יחדיו כמה שיותר אנשים המעוניינים לרכוש את המכשיר.

וזאת על מנת לקבל עליו הנחה משמעותית כשיגיע לארץ."

פורסם

הם אכן מתכננים על קניה בארץ, וכמעט כל האנשים שנמצאים בקבוצה ההיא הם כל מיני לייצנים שכתבו "וואלה אחי אם יהיה מחיר פצצה אז אני קונה!!! וואלה 2,000 שקל זה מחיר בנזונה למכשיר הסוס הזה אם זה המחיר תרשום אותי גם אחיי!!"

פורסם

אה, באמת? הייתי משוכנע שמדובר על קניה מחו"ל, ראיתי מודעה זהה בפורום אחר רק שם המשתמש אמר כמה דברים אחרים....

איזו הנחה משמעותית רוצים לקבל עליו? לשלם 6000 שקל במקום ה 7000 שהוא יעלה שהוא יגיע לארץ?

FFS, ה SGS הראשון עלה 3900 ש"ח שהוא הגיע לארץ וזה למרות שהגיע באיחור של כמה חודשים אחרי ההשקה....

פורסם

ראיתי שם תגובות של אנשים שמצפים למחיר של 3,000 ומטה.

נו, אתה יודע איך זה ישראלים..

התחילו לשאול שם בקבוצה בפייסבוק שאלות כמו "בכמה אתם מוכרים". :-/

כמו כל מיני כאלה ששולחים לנו ב"צור קשר" של HW הודעות בסגנון "אני רוצה לקנות מחשב חדש, איזה מחשב טוב יש להם וכמה הוא עולה? אפשר לשלם בתשלומים?"..

פורסם

לקנות מכשיר ולשלוח אותו לארץ לבד, סיכוי טוב שיעבור בשלום ומבלי מיסים, לשלוח קופסא, עם עשרות מכשירים בעלות מטורפת :kopfpatsch: מה הסיכוי שלא יעצרו את זה? :kopfpatsch::nixweiss:

פורסם
  • מחבר

זה לא לקנות ולשלוח אותו לארץ , זה לקנות אותו בארץ בקבוצה גדולה של אנשים שכך נקבל הצעה זולה.

פורסם

אתם מודעים לעובדה שבארץ הוא הולך להיות מתומחר בערך ב 6000-6500 ש"ח לפחות, ואף אחד לא יתן לכם הנחה של 2000 שקל, כן?

פורסם
  • מחבר

עדיין אין מחיר למוצר נחכה ונראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים