פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים שלום לכולם...אני חדש פה ולא כול כך מבין בכול מה שקשור לחומרה ולקירור של חומרה..אני לומד הנדסת תוכנה ועם תוכנה אני מסתדר מצויין.....חחחחבכול מקרה... יש לי כרטיס מסך gtx 295 הורדתי תוכנה לבדיקת טמפרטורה ואני רואה שללא מאמץ הוא מגיע ל70c במאמץ הוא מתפס לאט לאט (לוקח כ - 10 דקות) ולאחר מכן מגיע עד 105c.בדקתי באתר הראשי של Nvidia ואכן רשום שהכרטיס הנ"ל מגיע במקסיומום ל105c . יש לי מספר שאלות ואשמח אם אקבל עליהם תשובה ממישהו שמבין בנושא זה:1. האם יש לי בעיית קירור בכרטיס ואכן 105c זה המון בשביל gtx 295 ??2. אם אכן יש בעיה כיצד אני מנקה את האבק מהכרטיס וכיצד אני שם משחה לקירור ? (האם יש מדריך בנושא בפורום זה ?)3. האם הבעיה ניתנת לפתרון בכלל ?? או שצריך לקנות כרטיס חדש ?תודה רבה על זמנכם היקר !!
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר אחלה קפה יצא.... תאמת הוא מחמם יותר טוב מהקומקום שלי ...נראה לי אני ישאיר אותו במטבח ... מחר נעשה איתו על האש נאכל כמה בשרים טובים..בכול מקרה.... יצא עסק קצת יקר..חחחחח למישהו יש תשובות ?? ?
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים 1. לא רק לך..2. נקה את המאוורר והכרטיס עם לחץ אוויר..3. כן..ניקיון של אבק והעלאה של RPM..במקרה אחר..אם הרעש בMAX RPM גבוה מדי אז החלפה של קירור..
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר תודה רבה אחי על התשובות !!! אני ינסה עכשיו לפתוח אותו ולנקות ... מאיפה אני ישיג לחץ אויר עכשיו ?? חחחחח
פורסם 2011 במרץ 114 שנים לי יש גם כרטיס מסך מסוג gtx295 כרטיס דיי חייתי אני חייב לציין שהיית לי תקופה די מבאסת איתו (מזל שהיה באחראיות) לי קרה בול אותו דבר, שרק ההיתי גולש באינטרנט הוא בקלות היה בסביבות 70-80 מעלות (ועוד בחורף - לא שיש חורף בארץ אבל לא חושב ) שהייתי נכנס לשחק למשל סטארקרפט 2 אחרי 10 דק הכרטיס היה עף ל 105 והמחשב היה נכבה לי מה לא עשיתי ניקיתי הכל בצורה מאוד יסודית וכלום לא עזר הכרטיס ממש השתגע ולא יכולתי לנצל אותו במשחקים הייתי שם על ההגדרות הכי הכי הכי נמוכות והוא היה טס ל 95-99 מעלות וככה הוא לא היה נכבה לי אבל לא הייתי מנצל אותו הלכתי לחנות שממנו קניתי אותו הסברתי להם ושלחו אותו לתיקון אחרי שבועיים החזירו לי את אותו כרטיס אמרו לי שהחליפו לו כל מיני דברים (לא שאלתי יותר מידי חוץ מזה שהוא עובד ולא מתחמם ) והיום הוא פשוט חוויה בכל המשחקים אני משחק על 1920*1080 והכל על ULTRA הכי גבוהה שיש והכרטיס מגיע ל 70-75 מעלות שאני גולש באינטרנט הוא בסביבות ה 50 ככה שלי האחראיות הצילה את הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.