פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים בקרנל של GB אמורה להיות תמיכה בEXT4 זה אומר שאם אתה ממיר את הFS לEXT4 וצורב בלי REPARTITION זה אמור לעבוד
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים בהחלט, אבל מישהו שם צירף תצלום מסך של ה mount-ים ורואים שזה rfs. פרט לזה כל עוד אין source זה לא עוזר :-\
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים זה RFS, אין לי בכלל ספקאבל אם רגע לפני הצריבה (אן שכבר עכשיו) אתה עובר לEXT4אז גם אחרי צריבה (בלי REPARTITION) ישאר EXT4
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים ולתמונות -http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=11726914#post11726914
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים שלי מריץ JPY סטוקי כבר שבוע בשביל לעדכן דרך KIES (שריטה). לאחר-מכן אתחיל שוב את הרומן עם ODIN, אם בכלל.
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים למה odin אבל? תתקין דרך איזה מטבח עם update.zip כמו בנאדם. למה להיכנס לסיכונים מיותרים עם odin?
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים אני גם משתמש רק בODIN או בKIESלא אוהב רומים ששיחקו איתם (אני עושה את ההתאמות שאני רוצה בעצמי) ואני מוצא אותם פחות יציביםאין ממש סיכון בODIN/KIES כל עוד לא צורבים רום שיש בו גם BOOTLOADER
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים הייתי עם דרעקי 9.3 עד החזרה לסטוק, מגרד לי לחזור אליו - אבל אתן לג'ינג'ר את ההזדמנות לאכזב אותי קודם לכן.
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים אני גם משתמש רק בODIN או בKIESלא אוהב רומים ששיחקו איתם (אני עושה את ההתאמות שאני רוצה בעצמי) ואני מוצא אותם פחות יציביםאין ממש סיכון בODIN/KIES כל עוד לא צורבים רום שיש בו גם BOOTLOADERזאת בדיוק הכוונה. אישית אני לא ממש יודע איך בודקים אם יש bootloader או לא בתוך הרום. אני גם בטוח שיום אחד סאמסונג יציגו bootloader נעול ואז בהצלחה עם זה..דערקי 9.3 היה אחלה, עכשיו אני על js8 עם מודם zsjpg ועובד פצצה. ומאז שהבחור בiandroid הפך את כל הקטע של התקנת עברית לעניין של שתי קליקים הכל תענוג.אגב מישהו פה משתמש באוזניית bt באופן קבוע ויכול להגיד לי אם הוא שם לב לטיקים של סאונד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.