פורסם 2011 באפריל 614 שנים כבר הספקתי לצרוב ולחזור לJVKוהתעצלתי לעשות NANDROID לפני אז עכשיו אני מתקין הכל מחדש
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר יותר מדי "אייפוני" בשבילילא אהבתי את הממשקולדעתי jvk הרבה יותר חלקדווקא אהבתי את המראה שלו, בעיקר את זה שהשקיעו כ"כ בשינוי מהותי של כל המערכת מא' ועד ת',אין משהו אחד שראיתי שם שהוא לא שונה במהותו, אבל שונה לטובה.לדעתי סמסונג צריכים לשקול להעסיק את החברה' האלה מ CM.לגבי שאר הדברים: עדיין שותה סוללה בטירוף, בנוסף גם יש את הבעיה הזאת של ה Marketוהמצלמה עובדת לפי מצבי רוח.חברים, אין מנוס. בעיית שתיית הסוללה זו בעיה גלובאלית של 2.3.3 ולא רק ב SGS.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים ממש לא, הסוללה שלי ב2.3.3 מצויינתלפחות כמו 2.2.1אני הרגשתי שיפור משמעותי בזמן הסוללה ב-Desire.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר תשמע, אם זה קורה למישהו עם Nexus1, זה כנראה משהו כללי. זה אולי לא מכה בכולם, אבל יש דברים בגו. בדיוק כמו ה-GPS של ה-SGS. שעדיין לא עובד כמו שצריך!!! מזל שזה לא הטלפון העיקרי.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים בנקסוס שלי על סטוק 2.3.3 אין שום בעיה של צריכה מופרזת, הבטרייה מחזיקה המון זמן בשימוש יומי רגיל.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים יש לי SGS I9000 שקניתי מאורנג' גרסה 2.2 איך אני יכול לשדרג לגרסה האחרונה של האנדרויד?ראיתי שיש שיפורים לבטריה, וכרגע זה די בעיה אצלי...
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים http://www.engadget.com/2011/04/16/galaxy-s-gingerbread-update-now-rolling-out-across-europe/?m=false
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.