פורסם 2011 באפריל 314 שנים אוקיי, אני אתחיל את הכל מחדש. לפני שה JVK יצא דיברו על זה שהחלפת בוטלודר יכולה להיות מסוכנת אז הורדתי בלי וזהו. אני אעדכן
פורסם 2011 באפריל 314 שנים רוט אתה פשוט מתקין SUPERUSER מהמרקט כנ"ל לגבי BUSYBOX שפצורים אתה יכול להוריד מכאן http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12459602&postcount=29 אבל תשים לב שאם יש בקובץ עדכון גם FRAMEWORK.JAR זה ידרוס את העברית אז פשוט תמחוק אותו לפני העדכון (זה לא ישפיע על הCRT/מסך נעילה/בטריה) איך אני מוחק את הפריימוורק? אני מנסה לשחזר את כל האפליקציות עם טיטניום אבל הוא קורס לי כל פעם מקסימום מתקדם באפליקציה אחת כל פעם במקרה הטוב. מה עושים במקרה כזה?
פורסם 2011 באפריל 314 שנים אוקיי, אני אתחיל את הכל מחדש. לפני שה JVK יצא דיברו על זה שהחלפת בוטלודר יכולה להיות מסוכנת אז הורדתי בלי וזהו. אני אעדכן זה אכן יותר מסוכן, אבל לא ממש מסוכן הוא צורב את הBOOTLOADER אחרי שהוא כבר צורב כמה קבצים, ככה שיורד הסיכון של חיבור לא טוב הצריבה של הBOOTLOADER לוקחת פחות משניה, אז גם זה לא ממש מסוכן (הפסקת חשמל וכו') איך אני מוחק את הפריימוורק? אני מנסה לשחזר את כל האפליקציות עם טיטניום אבל הוא קורס לי כל פעם מקסימום מתקדם באפליקציה אחת כל פעם במקרה הטוב. מה עושים במקרה כזה? נכנס לZIP (עם כל תוכנה של ארכיב כמו WINRAR) ופשוט מוחק את הקובץ של הFRAMEWORK.JAR משם תשחזר עם טיטניום רק תוכנות צד שלישי ולא מערכת, ורק מה שאתה חייב, את השאר תתקין מהמרקט רגיל
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחקתי את הקבצים וצרבתי וזה תקע לי את המכשיר בתמונת הדגם של המכשיר ואחכ צרבתי מחדש את העברית והוא איתחל :-\ אבל הפעם אני מרגיש שהוא מקרטע
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחקתי את הקבצים וצרבתי וזה תקע לי את המכשיר בתמונת הדגם של המכשיר ואחכ צרבתי מחדש את העברית והוא איתחל :-\ אבל הפעם אני מרגיש שהוא מקרטע התקנת את הגירסה שהיא DEODEXED?WINRAR לא נותן לי למחוק את FRAMEWORK.JARכותב ACCESS IS DENIEDאין לי מושג, לא אמורה להיות בעיה למחוק קובץ מתוך ZIP
פורסם 2011 באפריל 314 שנים יש מצב שמחקתי את כל תיקיית הפריימוורק בכל מקרה יש שם 2 קבצי פריימוורק, אחד APK ועוד אחד דאודקס, איזה למחוק לפני שאני צורב מחדש?
פורסם 2011 באפריל 314 שנים לא הבנתי מה הסתבכתתוריד את העדכון שאתה רוצה בצורת DEODEX כלומר שלא יהיו בפנים קבצים עם סיומת ODEXבמידה ויש שם קובץ FRAMEWORK.JAR תמחוק אותו ואז תפעיל את העדכון מרקוברי
פורסם 2011 באפריל 314 שנים לא מחקתי שום JAR, לא היה אחד כזה, פשוט התקנתי וזהו עומרי אם עושים משהו עושים עד הסוף
פורסם 2011 באפריל 314 שנים WINRAR לא נתן לי למחוק את ה FRAMEWORK אז פשוט התקנתי את האפקט CRT בנפרד. עומרי יש לך מושג אם אפשר לעשות את אותו דבר עם המסך נעילה של אנדרויד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.