פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים אין, ולא יהיה בקרוב. וגם שיהיה (אם יהיה) זה סתם בשביל הגימיק.לא הבנתי אם הבעיה במקלדת או בחיבור, בכל מקרה תנסה להחליף חיבור. (אפשר לחבר את המקלדת גם ליציאת USB3 בלי בעיה) אם החיבור תקין לחלוטין תנסה מחשב אחר, אם גם שם יש בעיה תממש אחריות (בתקווה שיש לך)
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מחבר אין, ולא יהיה בקרוב. וגם שיהיה (אם יהיה) זה סתם בשביל הגימיק.לא הבנתי אם הבעיה במקלדת או בחיבור, בכל מקרה תנסה להחליף חיבור. (אפשר לחבר את המקלדת גם ליציאת USB3 בלי בעיה) אם החיבור תקין לחלוטין תנסה מחשב אחר, אם גם שם יש בעיה תממש אחריות (בתקווה שיש לך)אין קשר לחיבור , מיקרוסופט החליפו לי 4 פעמים את הסט וזה לא קשור לגימיק
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים אין שום סיבה שיהיו מוצרים כאלו עם USB3, הם לא משתמשים בכזה רוחב פס.אם יש לך בעיה בפורט USB2 אתה יכול לחבר בדיוק אותו סט לחיבור של ה-USB3, יש תאימות תקנים מלאה לאחור.
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים גם לי יש בעיה דומה :אני מחפש סט שעובד על THUNDERBOLTכמובן FIREWIREיש לי בעיות בראש LOGITECH 2000אם משהו לא הבין משהו צרו קשר עם 890UI הוא מדבר באותה שפה אבל יודע להסביר יותר טוב ממני בשפה שלכם
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר הבעיות שיש לסט בלו טוס USB2 1. יציאה מהמתנה לכתיבה , יש באג ( עפ"י כתבות שקראתי פעם זה יפטר עם USB3 )2. קפיצות של דפדפן ורעידות 3. USB3 למקלדת לא קשור לרוחב פס אלה לפקודות משופרות שגם חוסכי אנרגיה הבטריה של העכבר לאחר שנה לא נטענת טוב ורק לפעולה זמן קצר .4. יש עוד באגים קטנים שבאים והולכים ועוד באגים של מיקרוסופט בתור יצרן מקלדות אלחוטיות 5. לזכות מיקרוסופט 4 פעמים החליפו לסט חדש !
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר לא הבנתי כלום.Try Again...תקרא את התקן ובעיות תאימות USB 2 ואז תבין אין קשר במקלדות לרוחב פס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.