עבור לתוכן

צריך יעוץ בקשר לקנית הLG Optimus One

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה, אני בן 22 שזה עתה השתחרר מצהל.

עם השחרור הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג את הפלאפון.

אני באורנג', ועדיין יכול לעשות תוכנית חיילים(כי אני כרגע בחפש"ש).

ביררתי לגבי האייפון 4 שכרגע לא במלאי ולגבי הגאלאקסי והתוכניות שלהם מאוד יקרות ולא משתלמות בשבילי(אני לא מדבר כל כך הרבה).

רציתי לדעת מה דעתכם על הסמארטפון החדש שהגיע לאורנג' של LG. אותי הוא מאוד מרשים.

הוא סטנדרטי, ממשק חדש ביותר של גוגל, לא מטורף אבל ביחס למחיר הוא טוב.

אגב, הוא הרבה יותר הרשים אותי מהSAMSUNG WAVE ומהנוקיה C7. שהם גם יותר יקרים ממנו משמעותית.

חשוב לציין שאני רוצה סמארטפון עם מסך מגע.

אם אתם מכירים סמארטפונים טובים וזולים ממנו, אשמח אם תייעצו לי כי אני לא לגמרי בקיא בכל עניין הסמרטפונים(אני בשלבי למידה).

אגב, מישהו יודע קצת על הSony Ericsson X10, הייתי היום בפלאפון והנציגה שם הציגה לי אותו, המחיר שלו סביר.

תודה לכל העוזרים למיניהםץ

פורסם

אין שום סיבה לרכוש מכשירים באורנג' כשיש חוק ניתוק זיקה שאומר שאתה זכאי לאותן ההטבות במידה ותדבר ב-X ש"ח, בין אם קנית את המכשיר מאורנג' ובין אם מחנות פרטית (רק להציג קבלה). בוא נתחיל בזה שתגיד לנו כמה יוצא לך פחות או יותר חשבונית

פורסם
  • מחבר

הםם הציעו לי תוכנית חיילים של 0.29 אגורות לדקה לכל היעדים + 3 יעדים נבחרים ב0.09 אגורות + 0.18 אגורות לSMS

בסופ"ש יש מה שנקרא ה"טבת לוחמים" שזה 9 אגורות לדקה לכל היעדים. כל התוכנית היא 40 שקל.

עכשיו הLG עצמו עולה 58 שקל לחודש.

ביחד זה 98 שקל לחודש.

עכשיו אם אני מוציא חשבון של 98 שקל אז אני למעשה לא משלם על המכשיר והתוכנית.

זו תוכנית די משתלמת לדעתי.

אגב, אתה רוצה להגיד לי שאני יכול לקנות את המכשיר מכל מקום שהוא להביא אותו לאורנג' ועדיין להנות מאותה תוכנית חיילים והחזר כספי?

ומאיפה אני יכול לקנות את המכשיר ביותר זול?

פורסם

אתה מוכן לענות לי כמה בש"ח אתה מדבר בחודש? כמה החשבונית שלך מבחינת דיבור/SMSים וכו'.?

בנוסף, ביום ראשון תתקשר לאורנג' ותשאל מה רמת השימוש שאתה צריך להגיע אליה כדי לקבל זיכוי על מכשירי סלולר (נגיד שימוש ב-150 ש"ח כדי לקבל החזר של 50 ש"ח וכו'). אחרי כל זה נראה מה אתה יכול לרכוש ולקבל עליו זיכוי מלא, כמובן תלוי בכמה אתה מדבר בחודש.

כמו כן צריך לראות אם אתה יכול להכניס לרף השימוש לזיכוי את חבילת הגלישה (שבכל מקרה אמליץ לך לקחת משהו בסיסי יחסית כי עם סמארטפון גולשים)

פורסם
  • מחבר

ממוצע 6 חשבוניות אחרונות שלי הוא 167 ש"ח.

כן, היא אמרה לי שהחבילת אינטרנט של ה40 שקל תרד לי גם בזיכוי.

מה שאומר שאם אני צובר מעל 100 שקל בחשבון החודשי אז אני מקבל זיכוי מלא על המכשיר ועל החבילת גלישה(98 שח בסך הכל).

מבחינת דיבור: אני מדבר בערך 240-250 דקות בממוצע בחודש, היא אמרה לי את זה היום.

מבחינת SMSים אני בערך מבזבז 3-4 שקל בחודש על הודעות.

חשוב לזכור שעד עכשיו הייתי בתוכנית חיילים של 39 אגורות בדקה ועכשיו אני בתוכנית של 29 אגורות לדקה עם 3 יעדים נבחרים ב9 אגורות.

המשמעות שאני עכשיו יצמצם אפילו את החשבון בקצת.

פורסם

הםם הציעו לי תוכנית חיילים של 0.29 אגורות לדקה לכל היעדים + 3 יעדים נבחרים ב0.09 אגורות + 0.18 אגורות לSMS

בסופ"ש יש מה שנקרא ה"טבת לוחמים" שזה 9 אגורות לדקה לכל היעדים. כל התוכנית היא 40 שקל.

עכשיו הLG עצמו עולה 58 שקל לחודש.

ביחד זה 98 שקל לחודש.

עכשיו אם אני מוציא חשבון של 98 שקל אז אני למעשה לא משלם על המכשיר והתוכנית.

זו תוכנית די משתלמת לדעתי.

איפה ראית שאתה מקבל זיכוי על המכשיר בחשבון של 98 ש"ח? באתר של אורנג' מופיע שהזיכוי הוא רק כאשר אתה עובר סכום של 148 ש"ח:

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/LG/LG_Optimus_One/

פורסם
  • מחבר

איפה ראית שאתה מקבל זיכוי על המכשיר בחשבון של 98 ש"ח? באתר של אורנג' מופיע שהזיכוי הוא רק כאשר אתה עובר סכום של 148 ש"ח:

יכול להיות שהתבלבתי כי על הLG המוכרת נזכרה(באופן לא מפתיע בכלל) להזכיר לי רק בסוף.

היא ניסתה לשווק לי את הוויב של סמסונג ואת הC7 שלא התלהבתי מהם ולא היו משתלמים לי מבחינה כספית.

בכל אופן נראה לי שאתה צודק זה זיכוי מעל 148 שקל אבל שים לב שחבילת הגלישה כלולה ב148 שקל(ואת זה בוודאות אני אומר לך היא אמרה לי את זה שבעסקת חיילים החבילה גלישה נכנסת) מה שאומר שאני צריך לצבור חשבון של 100 שקל( ועל פי הממוצע שלי אני בסדר עם זה).

אני זוכר ממה שהסבירה לי שהעסקה של הLG הכי משתלמת ואחריה העסקה של הWAVE של סמסונג.

פורסם

עכשיו אני רואה באתר של אורנג' שתכנית החיילים הבסיסית ביותר עולה 38 ש"ח וכוללת חבילת גלישה אך לא ברור האם ניתן להישאר עם סים בלבד ולבטל את חבילת הגלישה, בפוקט טוענים שניתן לבטל את חבילת הגלישה:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=277373

אני מציע לך לדרוש לעבור לתכנית Fix 32 2011, תכנית תעריפים בתשלום חודשי של 20 ש"ח לחודש כאשר דקת שיחה עולה 32 אג' והודעת SMS תעלה לך 18 אג'. לפי השימוש שלך (250 דקות בחודש בממוצע), אתה תשלם בתכנית הנ"ל 80 ש"ח לחודש. זה אומר שאתה תחסוך 70 ש"ח לחודש (בהשוואה לתשלום של כ-150 ש"ח לחודש על תכנית החיילים שכוללת את ה-Optimus One) ואני מציע לרכוש מכשיר מחנות פרטית/Ebay עם הכסף שתחסוך במקרה כזה.

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=276475

פורסם
  • מחבר

היום עדכנתי את תוכנית החיילים שלי.

מכיוון שאני מחזיק כרגע בנוקיה ישן ומעפן ביטלתי את חבילת הגלישה וכרגע אני משלם עבור חבילה של 29 אגורות לדקה, 3 יעדים נבחרת ב9 אגורות ו18 אג' לSMSים, 18 שקל בחודש.

עכשיו אני לא מבין למה אתה מציע לי תוכנית ללא גלישה.

הרי אם יהיה לי את הסאמרטפון של LG אני אצטרך חבילת גלישה, לא?

ומאיפה אני יכול לקנות את הLG ביותר זול? (לא רוצה לקנות מחול כי אין לי כוח להתעסק עם פריצות, עברית, עדכונים וכל החרא הזה).

פורסם

אם תקנה את המכשיר מאורנג', אז תצטרך להתחייב לחבילת גלישה אבל אם תקנה את המכשיר באופן פרטי, אורנג' לא יחייבו אותך לקחת חבילת גלישה. הבעיה עם ה-LG Optimus One היא שלא ניתן לרכוש אותו באופן פרטי בחנויות בישראל אלא רק במפעילות הסלולר. אם יש לך אפשרות להמתין מספר שבועות עם הרכישה זה יהיה כדאי וזאת מכיוון שסמסונג צפויים להביא לארץ את הסמסונג Ace ובנוסף לכך ה-Wildfire S של HTC צפוי להגיע לחנויות הפרטיות בחודש הקרוב, שני המכשירים הללו אמורים להתחרות ב-Optimus One.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך.

כשאני מכניס מכשיר לחברה כמו אורנג'/סלקום או פלאפון אני חייב תוכנית של חבילת גלישה בשביל להשתמש בשירותי האינטרנט, הלא כך?

בקשר למכשירים שציינת, קשה לי הלאמין שהם יהיה במחירים כה משתלמים כמו האופטימוס ONE, בטח כשהם רק יגיעו.

פורסם

אתה יכול לגלוש באינטרנט בעזרת WiFi אם יש לך ראוטר/ים בסביבתך. אם יש לך צורך בגלישה כאשר אתה נייד, אז כדאי לקחת חבילת גלישה אך אם רוב הגלישה שלך תתבצע במקומות שבהם יש אינטרנט אלחוטי חינמי, אני לא חושב שכדאי להתחייב לחבילת גלישה בחברת הסלולר ועדיף להשקיע את הכסף במכשיר עצמו.

פורסם
  • מחבר

תראה בגדול זו עסקה משתלמת רק ככל שאני מחפש על הLG יותר מידע ברשת ככה אני יותר מתאכזב.

אני רואה תגובות שאנשים רושמים שזה מכשיר שמבוסס על טכנולוגיה של 2008/9 רק עם אנדרואיד.

מצלמה מעפנה(לא שזה יותר מדי משנה לי) ולא הצלחתי לגלות אם הוא קורא סרטים באיכות של HD.

מה לגבי הסוני אריקסון X10 בפלאפון, מישהו יודע בכמה אפשר להשיג אותו והאם הוא יותר טוב?

באשר לאנטרנט, אני מעדיף שתהיה לי את האפשרות לגלוש בכל מקום, בכל מקרה אם אני קונה דרכם הם לא יסכימו להוריד לי את החבילת גלישה.

(אגב, אתה יודע כמה זכרון הם מציעים בחבילה הבסיסית של הגלישה לחיילים??)

פורסם

זה לא ממש נכון

"סמארטפון בהחזר כפול!

החזר מלא על הסמארטפון החדש וגם החזר על המכשיר הקיים"

הוא בהחזר כפול בשימוש מעל 148 ש"ח...

החזר רגיל מעל 98ש"ח

רק שאני לא מוצא את זה עכשיו ואני אשתדל לעדכן את ההודעה...

סבבה:

http://orange.co.il/smartphones

למטה בשורת המכשירים התחתונה

פורסם
  • מחבר

קיצר אני ממש לא סגור על עצמי.

אני רוצה מאוד לשדרג כבר את הפלאפון ענתיקה שיש לי, זו נראית לי עסקה משתלמת אבל אני לא סגור עליה.

יש פה מישהו עם הLG אופטימוס שיכול להגיד לי אם הוא מרוצה ממנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים