פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים שלוםאני רוצה לקנות סטרימר במחיר עד 1000 שקלשיתמוך בסרטי hd ברוב הפורמטיםשינגן כתוביות בעברית בפורמט srtחשבתי על הנגן הזה Popcorn A210
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים אני ממליץ על הXtreamer.יש לי אותו והוא עובד מעולה, המכשיר תומך בכל פורמט שאי פעם השתמשתי בו, עובד חלק בכל הרזולוציות (גם ב1080p, אך הפורמט הזה לא עובד חלק בתקשורת אלחוטית במכשיר). החברה מוציאה עדכונים רבים למכשיר המאפשרים פונקציות חדשות, תמיכה רבה.שים לב שהחברה משיקה 2 מכשירים חדשים:Xtreamer Ulta - HTPC - xtreamer.net/Ultra/Xteamer Prodigy - סביר להניח שזהו סטרימר חדש, נראה שהוא מגיע עם שיפורים לא רעיםhttp://www.xtreamer.net/Prodigy/בכל אופן מה שיש כרגע בשוק הם SideWinder ו Pro.הם בעיקרון אותו דבר, רק ה Pro יכול לאחסן מס' כוננים קשיחים בתוכו, וה SideWinder לא (מה שהופך את ה SideWinder ליותר קומפקטי) - אם יש עוד הבדלים, תקנו אותי.רק הערה קטנה, בפרסום של המכשיר מציינים כאילו ה jukeBox היא אפשרות של המכשיר, אבל זה לא, זה בסך הכל סוג של plugin שאפשר להוריד למכשייר והוא מפותח על ידי הקהילה, זה נראה יפה מאוד, אבל זה עובד ממש לאט.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר שאלה לי אליך אז איזה סוג של סטרימר מסוג ה xtremer אתה ממליץ לקחת,או שעדיף לחכות כמה ימים לדגמים החדשים שהחברה תוציא.והאם האקסטרימר שלך קורא כתוביות בעברית תודה לך
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים שאלה לי אליך אז איזה סוג של סטרימר מסוג ה xtremer אתה ממליץ לקחת,או שעדיף לחכות כמה ימים לדגמים החדשים שהחברה תוציא.והאם האקסטרימר שלך קורא כתוביות בעברית תודה לךלא הייתי מחכה לגירסאות החדשות, המכשיר שיש לי עכשיו עומד בכל דרישות המדיה שלי.יש לי את ה SideWinder, עלה לי 650 ש"ח, קורא כתוביות בעברית.אם אתה מתכנן להשאיר את הסטרימר שלך במקום קבוע, הייתי ממליץ על ה Pro, הוא פחות קומפקטי, אבל יכול לאחסן כוננים פנימיים בפנים, מה שמוסיף לו כל מיני פונקציות ושיפורי ביצועים למיניהם, שאני לא יודע או חקרתי לגביהם.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים יש היום מגוון סטרימרים זולים וטובים שתומכים בעברית השאלה מה אתה מחפש ובמיוחד עם אתה מחפש ארד דיסק חיצוני או פנימי כי היום יש גם סטרימרים קטנטנים שעושים את העבודה אבל בלי מקום לארד דיסק פנימי ככה שזה גם שיקול
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר אז אני חושב שאני ילך על הפרואולי בעתיד אני ירצה להוסיף כונן פנימיוגם יש לו פיצרים ושיפורים מה sidewinder.ואני רוצה לדעת אם הוא קורא תפריטי בלוריי של 30gb?ושמעתי שהמאוורים של סטרימר(xtremer) מרעישים?
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים אז אני חושב שאני ילך על הפרואולי בעתיד אני ירצה להוסיף כונן פנימיוגם יש לו פיצרים ושיפורים מה sidewinder.ואני רוצה לדעת אם הוא קורא תפריטי בלוריי של 30gb?ושמעתי שהמאוורים של סטרימר(xtremer) מרעישים?1. לא ציינתי, ה Pro תומך במספר כוננים קשיחים, אך גם ה SideWinder תומך בכונן קשיח בגודל 2.5" עד 500GB.2. לגבי הבלו ריי, לא יודע.3. ב SideWinder לא שומעים את המאוורים (אם יש בכלל).SideWinder לא שומעים כלום, אני בספק אם יש מאוורים בכלל.http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/compare.aspx
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר מישהו יודע אם הפרו קורא תפריטי בלוריי?והאם יש לו אפשרות בנגן להגדיל את הכתוביות כלומר את הפונט שלהם?
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים עד כמה שידוע לי כל מכשירי האקסטרימר לא תומכים בתפרטי בלו-רייל- a210 יש תמיכה חלקיתל- c200 יש תמיכה מלאהלגבי הגדלת פונטים - לי זה נראה די טריויאלי(שכן)
פורסם 2011 במרץ 114 שנים האם הכוונה לזה?http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/features/bluray-iso-support.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.