עבור לתוכן

לסנן "מזלטוב" - OC על המערכת החדשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמתי את הבאס ב-400 והגדרתי SPD 2.00 עם סטראפינג ל-333MHZ. אני עובר POST והכל אבל דאמיט, אני מקבל מסכים כחולים איך שהווינדוס עולה. באחד מהם היה כתוב APC INDEX MISMATCH, אם זה עוזר.

הזכרונות שלי הם 1066MHZ אבל משום מה המחשב מזהה אותם כ-800MHZ... למה זה? ולמה הזכרונות מגבילים אותי ב-400MHZ אם הם בסטראפינג של 333?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון:

מוחעחעחעחע הבנתי מה הייתה הבעיה. מכפלת הזיכרון הייתה צריכה להיות 2.66D. עכשיו עם באס של 400MHZ אני על 1066MHZ בראם והמערכת נראית יציבה לחלוטין. הולך לבדוק. תודה רבה לתמיכה של G.SKILL, שעזרו לי להגיע אל ה-milestone השני!! (20% OC)

פורסם

לא הבנתי מה בכלל שמת תדר מתחת ל400 בבאס. שים ישר באס 400 (3.6GHZ) ומשם תמשיך. עם הלוח המדובר אתה תוכל להגיע לאזור הבאס 500.

קיצר, ישר תן 400, משם ל450, ספר לנו איך הולך.

אגב, לי אישית בX38 של גיגהבייט שמתי לב שלהשאיר את הזיכרון על AUTO נתן לי את הOC הכי גבוה והכי יציב (בגבולות יכולת הזכרונות שלי שהיו 900MHZ).

פורסם
  • מחבר

אני שוקל לעשות את זה כי נתקלתי באי-יציבות כשאני מנסה לשחק במשחקים. העלתי טיפה מתחים ונראה מה עכשיו. הקטע הוא שאני מעלה בלי לדעת האם זה כדאי - לא העלתי הרבה (+0.2 לזכרונות, +0.05 ל-PCIE ואת המתח של המעבד הלעתי בערך 1, כלומר מ-1.25 ל-1.232). אבל אני עדיין פוחד שאני עושה משהו לא בסדר.

גם שיחררתי טיפה את הזכרונות מ-5-5-5-15 ל-6-5-5-16. אבל אני סתם הולך "על עיוור" אני לא באמת יודע האם הזכרונות יהיו יציבים יותר ככה.

אם זה ממשיך להיתקע אני מקפיץ לבאס 450 (כעצתך) כשכל שאר הגדרות (מתחים וכו') על סטוק. ואז ניתן ללוח האם לנהל את הזכרונות, אם זה לא יהיה יציב על 450.

פורסם

תעלה את המתח למעבד ל1.3 בבאס 400 ו1.325-1.375 בבאס 450.

תעלה מתח לFSB ב0.1 וגם לPLL

פורסם
  • מחבר

חח, ב-450 המחשב אפילו לא מגיע ל-POST. ברגע שאני אקנה ספק כוח חדש, כזה שאני יכול להיות פחות או יותר בטוח שלא יתפוצץ (כי כרגע אני עם 470W של ת'רמלטייק מסדרת TR2, שאתה כנראה מכיר אותו כספק ממש מחורבן), אני אנסה באס 450 עם המתחים שהצעת. עד אז, אני נשאר על 380 כנראה. פשוט כי הספק שלי לא מאפשר לי להגיע ל-1.3.

עריכה: אין לי דבר כזה PLL בביוס, אולי זה נקרא שם (G) MCH?

תודה רבה בכל אופן, נתראה עוד שבועיים-שלושה כשיהיה לי ספק כוח נורמאלי :)

פורסם

לא הגיוני שאתה לא יכול לעשות באס 400, זה כולה 3.6GHZ ... E8400 עושה את זה ללא שינוי מתחים בכלל, בכלום.

פורסם
  • מחבר

אמרת אבל לשים 1.3 אם אני הולך על באס 400.

פורסם

אמרת אבל לשים 1.3 אם אני הולך על באס 400.

אם לא עובד לך, כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים