עבור לתוכן

LG 42 42LD550 VS Philips 42PFL5405H דעתכם, מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש טלוויזיה ב4 אלף ש"ח בעיקר לסרטיFHD ושידורי יס רגילים.(כרגע לא HD).

הטלוויזיות עם מירב ההמלצות היו LG 42 42LD550 ו Philips 42PFL5405H (גם בחניות וגם בפורומים), ולכן שאלתי היא מה בעצם עדיף? הפיליפס באה עם ניגודיות יותר גבוהה של 1:100000 וה 1:80000LG לעומת זאת הטענות נגד הפיליפס הם שהרמקולים חלשים.

המלצכתם ועזרתכם....

תודה

נ.ב

אשמח לקבל המלצות נוספות

פורסם

אני לא יכול להגיד מילה על הפיליפס אבל מה שכן יש לי את LD550 בסלון ואני מרוצה מאוד !

פורסם

הפיליפס מעולה יחסית למחיר! אתה מקבל אחלה מוצר אבל באמת עם רמקולים חלשים אבל תאכלס מה זה משנה? זה לא שאתה עושה מסיבות עם הרמקולים של הטלויזיה... אתה שם על ווליום רגיל שבו אתה שומע נורמאלי וזהו. שום טלויזיה כמעט לא מספקת חווית שמע מטורפת שבאמת שונה יותר מידי משאר הטלויזיות...

אם אתה רוצה להינות מסאונד איכותי כנראה שהתשובה לא נמצאת בשום טלויזיה

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להגיד מילה על הפיליפס אבל מה שכן יש לי את LD550 בסלון ואני מרוצה מאוד !

ואיכות השמע גם טובה?

איפה קניתה אותה?

הפיליפס מעולה יחסית למחיר! אתה מקבל אחלה מוצר אבל באמת עם רמקולים חלשים אבל תאכלס מה זה משנה? זה לא שאתה עושה מסיבות עם הרמקולים של הטלויזיה... אתה שם על ווליום רגיל שבו אתה שומע נורמאלי וזהו. שום טלויזיה כמעט לא מספקת חווית שמע מטורפת שבאמת שונה יותר מידי משאר הטלויזיות...

אם אתה רוצה להינות מסאונד איכותי כנראה שהתשובה לא נמצאת בשום טלויזיה

הבעיה שכרגע אין לי תקציב לרמקולים....ויצא לי לשמוע אותם והם באמת חלשים יחסית משהוא שקצת מבאס.

לכן כרגע אני חושב שאני מעדיף את הLG.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים