עבור לתוכן

בעיית אבטחה בנתב של בזק

Featured Replies

פורסם

יש לי נתב של בזק d-link 2760u-e1, לנתב יש שלושה משתמשים Admin, user ו- support הסיסמאות של Admin ו-user הם Admin ו-user בהתאמה כך שפשוט שיניתי אותם אבל את הסיסמא של support אני לא יודע (היא לא support)

כל אחד מהרשת הביתית יכול פשוט להיכנס ל bnet.bezeq.co.il (אני די בטוח שהאתר משתמש ב support) ויש לו שליטה כמעט מלאה על הנתב כולל שליטה ברשת אלחוטית והפניית פורטים. איך אני מחליף את הסיסמא של support כדי למנוע מהאנשים ברשת הביתית גישה לנתב.

פורסם

אני לא בטוח איך זה לרוב במקום של admin אני בטוח שבמוקד התמיכה ידעו לכוון אותך.

אני באמת מודע לבעיה הזאת כי פעם ניסיתי להכנס לנתב של ההורים של אשתי דרך רשת אל חוטית של המחשב של גיסתי והגעתי לנתב של השכנים. בהתחלה לא הבנתי למה התפריטים נראים שונים. נתב של בזק, יצרן אחר, אותה סיסמה . לפחות הרשת האל חוטית שלהם מאובטחת עכשיו WPA2 עם סיסמה כלכך ארוכה שאני בקושי זוכר אותה.

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איך אתה יודע איזה משתמשים יש בנתב?

זה תקף גם לנתב Netgear DGN2200?

פורסם

10.0.0.138

שם אפשר לשנות סיסמא לADMIN וכל מה שאתה צריך.

פורסם

תודה.

את סיסמת ה-Admin כבר שיניתי.

אני לא רואה שם משתמשים אחרים - תחת איזה תפריט אני אמור לראות אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים