עבור לתוכן

Altec Lansing BXR1220, 2.0 רמקולים טובים?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להנות ממשחקים, סרטים ומוזיקה.

הרמקולים הנוכחיים שלי הם מעפנים שלא מסוגלים לתת צליל חזק ולא לרעוד בצלילים נמוכים (בעוצמה גבוהה).

האם ניתן במידת הצורך להדליק מוזיקה ולשמוע אותם במסיבות ביתיות? או שאני מגזים בציפיות שלי?

אני לא אאודיופיל, אבל אני מקשיב למוזיקה. הרבה. מאוד. כל היום.

תודה. :)

פורסם

תלוי מה אתה מגדיר כמסיבות ביתיות...אם זה בשביל 2-3 אנשים אז זה סביר...אתה גם לא תשמע יותר מדי צלילים נמוכים כמו שאתה אומר, משום שאלה סה"כ סטליטים פשוטים.

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא כמה שפחות ;D

הרכבתי בעיקרון את המפרט הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492530.0

ובחרתי סתם רמקולים באופן רנדומלי לפי המחיר שלהם. לא *הכי* זול, אבל בטח שלא משהו יקר. 85 ש"ח.

התקציב שלי הוא כזה שאם באמת צריך- אני אוסיף. ואם אני מעריך את התחום של מחיר/ביצוע בצורה לא נכונה אשמח להארות.

ובמסיבות ביתיות התכוונתי ליותר מ 3 אנשים. התכוונתי למסיבה קטנה בבית. לא משהו של מועדונים, אבל אתה יודע... נו נניח 30-40 איש?...

אני לא מחפש איזה רמת הבחנה מטורפת בין צלילים נמוכים, אבל לכ הפחות שלא יהיו רעידות כשמגיעים אליהם...

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על יד שניה, סט של 2.1 זול זה המקס' שאתה יכול להוציא.

פורסם
  • מחבר

תוכל בבקשה לומר מהן הסכנות והחסרונות שבקניית רמקולים יד שניה?

לרכיבים אלקטרוניים במחשב, למשל, יש סכנה של שחיקה. לרכיבים מכניים על אחת כמה וכמה.

איך זה ברמקולים?

פורסם

הכל תלוי באיך מטפלים בהם. אני קניתי למשל סט של זוג רצפתיים משנת 1980 במצב כמעט חדש (ציפוי העץ קצת מתקלף בקצוות אבל לא היתה שום שריטה והאלמנטים היו מושלמים) בכ-200 ש"ח, הם שרדו 31+- שנים רק בזכות הבעלים הקודמים שלהם (בחור כבן 60 אספן רמקולים)

תבקש לבדוק את הרמקולים לפני (זוהי זכותך המלאה, בחור בא לקנות ממני סט ורצה להאזין להם לפני הקניה - בזכות ההתרשמות שלו הצלחתי להעלות אותו טיפה במחיר :lol:), תסתכל שהרמקולים לא קרועים (אלמנטים - "עיגולים"), שבווליום בינוני-גבוה אין רעשים מוזרים (נניח אם זה רמקול שמיועד עד ל-50W RMS ואתה מפעיל עליו מגבר של 120W RMS באמצע חוגת הווליום הוא לא אמור לחרחר - אבל כמובן אם המגבר איכותי והוא באמת 120W RMS), תבדוק שהמגבר עצמו לא מתחמם בצורה רצינית (כמה שהוא יותר מתחמם ככה החיים שלו מתקצרים יותר), וניתן גם לראות על סוג האדם אם הוא אחד בעל רגישות סנטימנטלית שלא "יקרע" את הרמקולים כל היום בווליום גבוה (או ילד בן 12 שמפעיל אותם כל הזמן על מקסימום ווליום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים