פורסם 2004 בינואר 1121 שנים כמו שאני תמיד אומר צריך להשמיד99.8461538461538461538461538461538% מהאנושות שזה ישאיר בסביבות 10 מיליון נפשות בכל העולם.ואז יהיה בסדר.וכמובן כמו שאמרו לאכול בשר= גם להרוג. לשמחתינו יש צימחוני וטעים לאלה. אבל בכל זאת נועדנו לאכול חיותאחרת האנושות לא הית שורדת. כי לא בכל חלקי העולם יש פירות. ופרי בדרך כלל נושר. אז לא כואב לו. וכל הרמזיםמובילים שפרי זה משו שנועדנו לאכול. כי אחרי שהוא נופל מי יכאל אותו אם לא אנחנו. חיות לא מסיימות את כולם.לכל אלה שמתחילים להתחכם שחסה גם חיי. א ז י ש ג ב ו ל לכל דבר. ! !! !!!זה מאוד ישן פירות חיים. אחרי זה מגיעים ומה עם כל פעם ששוטפים ידיים והורגים מיליוני חיידקים. י ש ג ב ו ל !!!!!!בגלל זה צריך להיות עירני בחיים כי כמו שאנחנו לוקחים חיים, בקלות כזאת ישויות אחרות יכולות לקחת את שלנו.מישהו מוכן לתרגם לי את מה שהוא אמר?
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים לדעתי כמו שאמרו פה צריכים להביא לכל אחד מהעברינים האלו 5 כלבים עצבניים שילמדו מהם לקח בחיים הבאיםכלב הוא יותר נאמן מחבר ומוכן להקריב את עצמו בשבילך... (בתור אחד עם 2 כלבים)
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים אני מתבייש כבן אדם ....אני מתבייש כישראלי מצוי ...אני מתבייש כי אני תושב בת חפר ! ! ! !אין גבול לטיפשות משהו קשר אצלנו זיקוק לזנב של חתול והדליק אותו ...... אני בטוח שזה היה בשביל שעשוע אבל בכל זאת ...יש גם מפלצות
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים התלייה של הכלב מזכירה לי סצנה בסרט "187 קוד לרצח" שכמה תלמידים גורמים לכלב של המורה (סמואל ל. ג'קסון) לקפוץ מעל הגדר ואז נגמר לו החוט והוא נתלה באוויר... ושוב - מזעזע...
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים הייתי בועט להם בראש החרוואטים הקטנים שובר להם את האף אני לא מבין איך הכלבה לא נתנה באחד מהם ביס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים הכלבה נמצאה עם הרצועה שלה כנראה שנתלתה עם הרצועה והיה קל להם לתמרן אותה עם הרצועה .... לצערי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.