עבור לתוכן

מעשה מזוויע ובלתי נתפס...

Featured Replies

פורסם

המשטרה דואגת לאכיפת מהירות במקום לתפוס עבריינים קשים = אלימות + קיפוח חיי אדם

יש לי הרבה מה לומר על הרשימה שהבאת אבל אין לי כוח להתייחס להכל אז נסתפק רק בזה בתור דוגמא...

אתה יודע כמה אנשים מתים כל שנה בתאונות דרכים? יותר ממה שמתים ב4 שנים בפיגועים יותר ממה שמתים בעשר שנים מפשע

אז איך בדיוק לנסות למנוע עוד יותר הרוגים זה פיקוח חיי אדם?

נ.ב. בכל זאת יש גם דברים שאמרת ברשימה הזאת שאני מסכים איתם

• תגובות 66
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני נגד התאונות רק חבל שאוכפים רק מהירות שאפשר וצריך להיות יותר נוקשים ....

לגבי השאר שצייינתי חבל לנו לסתות מהנושא שהוא מזעזע באמת .....

אני מבין שאתה מסכים אם האמירה שלי שהמדינה מפעילה אלימות בדרך זו או אחרת ....

פורסם

בכלליות כן רק למה שמת את אותה הודעה פעמיים?

פורסם

אני מצטער לבשר לכם אבל מהירות לא גורמת לתאונות טיפשות גורמת להם

פורסם

מהירות בכבישים זה לא הנושא של הדיון.

אנא לא לסטות ממנו.

פורסם

מעשה מזוויע באמת לא יאומן..אבל לצערי הרב יש מקומות בארץ שפשוט מגדלים ילדים להיות חיות..{הייתי רוצה לראות את הילדים האלה }בטח טיפשים ומפגרים וחלק מעברייני העתיד של המדינה

פורסם
זה פשוט נורא אני מאוד מאוד מקווה שימצאו את הילדים האלה ויטילו עליהם עונש מוות בעינויים קשים זה מה שמגיע להם!

רצח של בעל חיים = רצח של בן אדם (מבחינתי)

גם מי שאוכל חזיר עים חרדל כן?

גם חזיר זה בעל חיים

פורסם

ומי שאוכל חסה "עים" פלפל?

גם חסה זה חי.

פורסם

מהירות בכבישים זה לא הנושא של הדיון.

אנא לא לסטות ממנו.

a soft spot fluffy?

:P

פורסם

ומי שאוכל חסה "עים" פלפל? 
גם חסה זה חי.

חסה זה לא בעל חיים

חסה שחותכים אין לה סבל

חזיר ששוחטים אותו ואוכלים עים חרדל הוא עובר סבל ורוצחים אותו

פורסם

למעשה, מחקר מגלה שכשחותכים צמחים הם "צועקים" בתדר הרבה יותר גבוה מתחום השמיעה האנושי......

פורסם

אתם נכנסים לדיון פילוסופי שלא תצאו ממנה

מוות זה אף פעם לא פתרון טוב אבל מה לעשות שכולנו צריכים לאכול ובשביל זה צריך להרוג מישהו

אחר. אז אל תתווכחו על הנושא הזה כי באמת לא תגיעו לשום מקום.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בת חפר: אלמונים תלו כלבה והרגו אותה. המשטרה חוקרת את המקרה הקשה שבו התעללו אלמונים בכלבה ותלו אותה ממתקן בגן שעשועים, עד שנחנקה למוות. עדיין אין חשודים בפרשה.

זה נראה אמנם כמעשה קונדס (ואני לא מבין עדיין איך אפשר) אבל זה מעיד על הפרעות נפשיות ובעתיד אל תתפלאו אם הוא יעשה את זה לאנשים.

ולמשהו די משעשע בכתבה: ישנה שם תמונה של כלב והעורך (או הכותב) טרח להזכיר שלכלב המצולם אין קשר לכתבה. WTF???

פורסם

הם אוהבים לשים תמונות כאלה...

למשל במקרה של אונס מראים לך ילדה קטנה בחרדה, ואומרים שאין לה קשר לכתבה...

יכול להיות שזה משהו אישי נגד בעל הכלב. בשביל להפחיד אותו או משהו... אני חושב שצפיה מרובה בסרטים תרמה למעשה הזה(ראה ערך חיזור גורלי, הסנדק)

פורסם

כמו שאני תמיד אומר צריך להשמיד

99.8461538461538461538461538461538% מהאנושות שזה ישאיר בסביבות 10 מיליון נפשות בכל העולם.

ואז יהיה בסדר.

וכמובן כמו שאמרו לאכול בשר= גם להרוג. לשמחתינו יש צימחוני וטעים לאלה. אבל בכל זאת נועדנו לאכול חיות

אחרת האנושות לא הית שורדת. כי לא בכל חלקי העולם יש פירות. ופרי בדרך כלל נושר. אז לא כואב לו. וכל הרמזים

מובילים שפרי זה משו שנועדנו לאכול. כי אחרי שהוא נופל מי יכאל אותו אם לא אנחנו. חיות לא מסיימות את כולם.

לכל אלה שמתחילים להתחכם שחסה גם חיי. א ז י ש ג ב ו ל לכל דבר. ! !! !!!

זה מאוד ישן פירות חיים. אחרי זה מגיעים ומה עם כל פעם ששוטפים ידיים והורגים מיליוני חיידקים. י ש ג ב ו ל !!!!!!

בגלל זה צריך להיות עירני בחיים כי כמו שאנחנו לוקחים חיים, בקלות כזאת ישויות אחרות יכולות לקחת את שלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים