פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים צריך לשבור להם בשברים פתוחים את כל המפרקים בגוף, ואחרי זה בבעיטות לקרוע להם את כל השרירים בגוף, ואז לשבור להם חוליה חוליה עד שמגיעים לגזע המוח ואז לרסק להם עם פטיש 5 קילו את הגולגולת.A bit hostile, aren't we?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אין אתיקה בעולם שיכולה להגדיר מעשה כזה.אחד מהחברים שלי, בל''ג בעומר שרף גופה שך חתול מת.כל הישוב ''רעש'' לאחר מעשה זה, אבל הוא מעולם לא נענש.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אוייי אתם ההוכחה לכך שזה כולם ככה,אלימות היא אלימות, התגובות האלימות שלכם הם רק מחזקות את המצב הנורא של החברה הישראלית,כל אחד חושב שהוא יראה לכולם מה זה, הוא יעניש הוא יפסוק ישפוט ויוצא לפועל ...אתה מבינים ?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים תסלח לי, עד שהם לא ילמדו על בשרם התעללות קשה, הם לא יפסיקו.העונשים במדינה הזאת על פשעים מסויימים פשוט מגוחכים.הם צריכים לשבת באבו כביר עם פושעים שיאנסו אותם, ולא לקבל מאסר על תנאי.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מבחיניתי התעללות בבעלי חיים זה כמו להתעלל בבני אדםזה פשוט מזעזעזה כמו שחבורה של פושעים באה אל אמא שזה עתה ילדה מרביצים לה מכות רצח והורגים את הילדיםמה אתה הייתם עושים לאנשים כאלה?צריך לשבור להם את הידיים והרגלים ואת כל מה שצריך לשבור, ואז לזרוק אותם ככה לצינוק שהם יוכלו רק לעמוד בו, בלי לשבת, בלי טיפול רפואי לכל החיים שלהם
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים :'(לכול אלה שהיו מתים לבצע לינ'ץ לבחורים, זא לא הדרך הנכונה,יש חוק והחוק אומר שבתי המשפט הם אלה שיחליטו מה גורלו של אדם.אם כל אחד היה לוקח את החוק לידיים הינו חוזרים לסיגנון המערב הפרוע.קודם כל תיק פלילי, זה מספיק כדי להרוס בן אדם, בארצות הברית תיק פלילי פשוט ארסני (שיטה שמוכיחה את עצמה מצוין)פה בארץ זה עדיין לא עובד כמו שצריך.הייתי מת להרוג\לפגוע בהם, אבל אם אני עושה זאת זה הופך אותי לפושע. אלה אם כן זא הגנה עצמית, שבמיקרה הזה זה לא.תיק פלילי עובד בשני הכוונים.תחשבו על זה.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים רק חבל שהמפגרים האלה לא עשו את זה לידי וליד חברים שלי, הם היו מקבלים טיפול דומה ממני.צריך לשבור להם בשברים פתוחים את כל המפרקים בגוף, ואחרי זה בבעיטות לקרוע להם את כל השרירים בגוף, ואז לשבור להם חוליה חוליה עד שמגיעים לגזע המוח ואז לרסק להם עם פטיש 5 קילו את הגולגולת. בואנה אתה בן אדם מסכן....
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים בואנה אתה בן אדם מסכן....ולמה אני מסכן? כי אני רואה התעללות בחיה מסכנה שלא יכולה להגן על עצמה כמעשה נורא שצריך לשרוף את מי שביצע אותו?וסליחה, אם הם היו עושים את זה ואחד ממכם היה עובר ליד ומכה אותם בשביל שיפסיקו, לא רק שלא הייתם מואשמים בשום פשע בטח היו נותנים לכם פרס.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אדם שפוגע באדם אחר שלא למטרת הגנה עצמית , זה לא פרס, זה כלא.איפה אתה חי ? בלהלה לנד ?.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אז הוא מגן על חיה, וזה מספיק טוב.אני מבטיח לך שאם מישהו שם היה קופץ עליהם עם מוט ומכה אותם בשביל שלא יגעו בכלבים, לא היו עושים לו כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.