עבור לתוכן

התלבטות בנוגע לצוואר בקבוק של מעבד E8400 וכרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד.

לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת.

התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אני מבין את הצורך לשדרג בשביל להנות מאיכות משחק ללא פשרות במקרה הזה אני חושב שיהיה כדי למשוך עם המערכת הנוכחית לפחות עוד דור אחד ולשדרג כבר את כל הפלטפורמה.

השיפור שתקבל משידרוג ל6950 פשוט לא שווה את הכסף שתשקיע בכרטיס מה גם שתצטרך לעשות OC למעבד בשביל לסגור את הצוואר בקבוק.

ה5850 עדיין כרטיס חזק מאוד שיכול להתמודד עם כל המשחקים שעתידים לבוא לפחות עד שתחליט להחליף פלטפורמה.

פורסם

ה 5850 הוא OC די טוב ת תחפש כתבות על איך לעשות לו OC ותקבל שיפור לא קטן בביצועים.

הרזולוצייה שאתה משחק עליה די גבוהה שלצערך מצריכה רק כרטיסי היינד דו ליבתיים.

פורסם

HD 5850 לא היה מיועד לרזולוציה כל כך גבוה. במיוחד עם אתה רוצה לשים את כל הפילטרים.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה כרטיס ללכת? עם HD6970 יהיה צוואר בקבוק?

פורסם

יש לי מעבד כמו שלך ונראה לי יהיה צוואר בקבוק רק במשחקים שחייבים QUAD CORE כמו BC 2, למשל. בשאר המשחקים ברזולוציה כל כך גבוהה לא אמור להיות צוואר בקבוק. לא חשבת להוסיף עוד HD 5850 ב CF כי לפי TOM'S אפילו HD 5870 היה מסוגל לתת ביצועים סבירים ברזולוציה שלך.

בכל מקרא חכה עם שדרוג. אולי ימליצו לך דברים אחרים

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי ישן, לא מאפשר CF

פורסם

אני אישית אשדרג את המחשב שלי ברגע הראשון האפשרי. אני רוצה לשחק BF 3 נורמלי ולא כמו שיחקתי BC2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים