עבור לתוכן

ייעוץ| חיבור ממיר HOT למסך מחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לחבר ממיר HOT למסך/מערכת המחשב בשל חוסר מקום בחדר. הכוונה היא שאוכל לראות שידורים של HOT על מסך המחשב.

הרבה הציעו לי פתרון כמו כרטיס טלווזיה/ממיר מתאים ורציתי לשמוע את עצתכם בנושא. אציין שאני מעוניין לקנות בנוסף מסך חדש למחשב בטווח המחירים 600-800 שקל, ואם כרטיס הטלוויזיה או מה שזה לא יהיה יהיה באזור ה-200 שקל אפשר לומר שהתקציב המקסימלי שלי לעניין הזה הוא 1000 שקל.

החומרה הרלוונטית שלי:

מסך CRT 17 נכון לעכשיו.

כרטיס מסך Geforce 8600GT בעל יציאות DVI.

כרטיס קול פנימי Realtek.

רמקולים creative 2.1

אסמך אם תוכלו לפרט על החיבורים הנדרשים ועל הפתרון הכי נוח במסגרת התקציב.

תודה מראש, שמעון

פורסם

אם תוכל לארגן ממיר HD של הוט (אפילו בלי ערוצי HD), אז תוכל לחבר אותו ישירות למסך עם כבל HDMI או DVI-HDMI, תלוי במסך.

השאלה היא אם קיים מסך בתקציב שלך שיש לו חיבור DVI+HDMI...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

הבעיה בפתרון שלך שאני אצטרך כל הזמן לנתק ולחבר תממיר וזה מייאש. השאלה היא מה הכי נוח ושיהיה עם שלט שאפשר לעשות?

פורסם

אני דיי בטוח שקיימים מסכים עם חיבור HDMI בנוסף לחיבור DVI.

במקרה הכי גרוע, אפשר לחבר את הממיר ב-HDMI ואת המחשב ב-VGA

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11815

פורסם

לא חסרים מסכים שאפשר לעבור בעזרת כפתור בין מקורות החיבורים.

חפש מסך עם שני כניסות DVI או DVI + HDMI, ותוודא שאפשר לעבור בין המקורות בצורה נוחה בלי להתעסק עם תפריטים מעיקים.

פורסם

ואני רוצה לחזק - אם אתה כבר קונה מסך אז עדיף שיהיו לו עוד חיבורים מאשר להוסיף כרטיס לכידה אנלוגי.

תברר קודם אם יש לך אפשרות לקבל מHOT ממיר עם HDMI ואחר כך תחפש בתקציב מסך שיש לו שתי כניסות דיגיטליות ומעבר פשוט בין המקורות (ז"א על ידי כפתור) גם אם זה יוצא 100 ש"ח מעל התקציב שלך.

כשאתה פונה לHOT תבוא בגישה של מבקש ולא של מברר. תציין את הבעיה, תגיד שאתה עומד לקבל מסך מחשב עם כניסת HDMI שאמור להיות לך לטלוויזיה ושאתה רוצה שיפתרו לך את הבעיה על ידי השאלת ממיר שמתאים למסך שלך.

בהצלחה.

עריכה: הנה, אני רואה שכבר מצאו לך מסך נהדר בתקציב זול, וגם 24" שזה בכלל יפה לטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים