עבור לתוכן

עזרה בחיבור sony dav-dz330 לPLIHIPS 42 LCD HDF

Featured Replies

פורסם

שלום,

מבקש את עזרתכם בחיבור מערכת קולנוע לטלויזיה שלי אני משתמש בחיבור SCRAT מכיוון שאין לי ממיר דיגיטלי...למערכת יש דיוידי HD מובנה אוכל לחבר גם את חיבור הSCART וכבל HDMI ביחד ..?

לא הצלחתי להפעיל את המערכת שתעבוד יחד עם הטלויזיה ולא מוצא מדריך בעברית שמסביר כמו שצריך איך להתחבר ולהגדיר כמו שצריך..

אודה על עזרתכם ..

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחי גם לי יש תמערכת הזואת ואין לי ממיר..ץ הצלחת לפתוור את הבעיה ? ולקשר תמערכת לערוצים בטלויזיה ?

פורסם

איזה ממיר יש לך בדיוק?

מאד אפשרי שתוכל פשוט לחבר כבל ישירות מהממיר למערכת.

פורסם

אין לי ממיר בכלל אאני רואה איזה 7-8 ערוצים בלבד בלי ממיר.. ואני רוצה לדעת איך מחברים את המערכת dz330 לפלסמה שלי ולשמוע את הערוצים שבטלויזיה מהרמקולים של המערכת.במערכת יש audio in וגם בפלסמה זה audio in אז זה בעיה...

אפשר דרך הscrapt ?

תודה רבה לך על העזרה אחי !! כל היום אני בטירטורים בגלל זה.. !

פורסם

דודי, אם אין לך בפלזמה יציאת קול (AUDIO OUT) או יציאה לאזניות אז אין אפשרות כזו.

אלא אם במקרה מחיבור הסקארט היא יכולה להוציא קול, מה שלא סביר. כי חיבורי הסקארט קשורים לערוץ AV מסויים ולא יעבירו קול שמפענח הטיונר בטלויזיה.

פורסם

מאכזב מאוד אחי.. קודם כל תודה רבה וסליחה על ההצקות ..

אין איזה שהיא אפשרות להשתמש במתאם rca או משהו כזה ? או באמצעות ה HDMI ?

גן בטלויזיה יש כניסות ויציאות רבות כגון : hdmi ,digital oudio output, usb media player ,service rs232, headphones

ובמערכת יש ככה : חיבור scrat ,חיבור tv ,כניסה אופטית , HDMI- upscale 1080p for DVD

ושקע USB.

יש אפשרות לקשר אותם אחי ? מודה לך מאוד מאוד מאוד אחי !!

פורסם

headphones זה אזניות.

אתה יכול לחבר משם כבל למערכת לכניסת אדום-לבן אם יש כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים