עבור לתוכן

מבין המכשירים הבאים איזה הכי מומלץ או עדיף?

Featured Replies

פורסם

נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח

סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח

סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח

סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח

סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח

או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה)

מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני

דור 3 לא חייב

גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם

מחיר מקסימלי 450

מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) ,

אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים

מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות

פורסם

מומלץ j108

איכות צליל גבוהה , יותר מ- 12 שעות דרך אוזניות (דרך הרמקול זולל את הסוללה), מחיר זול.

לא מומלץ שום דגם שיוצר לפני 2009

הטכנולוגיה משתנית מהר והמחירים שלה נופלים, לכן מחיר של דגמים ישנים גבוהים יחסית למחיר דגמים חדשים עם מפרט ואיכות דומה

לא מומלץ שום דגם שאינו חדש לחלוטין (אלא אם כן אתה קונה מחבר שאתה סומך עליו).

לעולם אינך יודע מה היסטוריה של המכשיר ואם לא התקלקל. אני מניח שרוב ה"תצוגה" הם דגמים שעברו שימוש או וקילקולים, כי לא משתלם למוכר להוציא לתצוגה מכשיר חדש לחלוטין. כדאי שתפנים את את הפתגם "מי שקונה בזול משלם ביוקר".

לא מומלץ שום דגם שאינו מקבל כרטיס זכרון SD_MICRO_HC . SD הוא הסטנדרט ויש לזה השלכות על מחיר נמוך, שימוש במספר מכשירים, SD_MICRO_HC

הוא סטנדרט חדש שיחזיק להערכתי 5 עד 10 שנים. לא HC בתהליך חיסול (בגלל זה נתנו לך אותו בתור מתנה), גם לא תוכלקנות אותו בשום מחיר עוד שנתיים (נאמר), כמו כן הקיבולת שלו עד 2 גיגה וזה מספיק בקושי למוסיקה בכמות רצינית.

יתכן שהסוני זילו טוב יותר כנגן מוסיקה כי הוא כולל פנל נגינה (לוח של לחצני נגינה יעודיים), אבל לא נראה לי שחדש הוא בתקציב שלך, כאמור אני לא ממליץ על משהו שאינו חדש לחלוטין.

פורסם

שכחתי, לגבי יציאה לאוזניות.

רק יציאה 3.5 , זה הסטנדרט וכל סטיה ממנו זו הזמנה לצרות.

שמיעה דרך מתאם יכולה להוריד את איכות השמיעה, ו\או להגדיל את צריכת הזרם (אם העברת הסיגל פגומה או חלשה).

שכחתי לגבי אוזניות. שימוש באוזניות איכותיות עלולה לזלול את הסוללה (עלול למשוך יותר זרם לבסים ולשיפורי שמיעה אחרים).

עדיף אוזניות טובות אבל ללא תמיכה מסיבית בבסים או הגברת ווליום מעבר לרגיל.

פורסם
  • מחבר

מה עדיף?

מכשיר N95 הגרסא הראשונה עם כרטיס 4 ג'יגה יד שניה ב500 שח?

או סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח?

פורסם

מה עדיף?

מכשיר N95 הגרסא הראשונה עם כרטיס 4 ג'יגה יד שניה ב500 שח?

או סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח?

עדיף J108 ולקנות בניפרד כרטיס זיכרון של 4 גיגה עד 8 גיגה במהירות X4 , זכרון 8 גיגה מהירות X4 עולה היום בערך 65 שקל בחנות מחשבים - KSP .

J108 נימכר עם קיט בסיסי חדש שכולל סוללה בקיבולת 1000MAH בערך + מטען + אוזניות-דיבורית, שלושת הפריטים הללו אם נימכרים בניפרד עלולים לעלות לך משהו בין 120 שקלים ל- 200 שקלים, בקניית סלולרי משומש בדרך כלל תקבל במקום הקיט הזה משהו שהוא פחות מהקיט הנ"ל.

אני לא מבין מדוע אתה מחפש מציאות. אמרת שמה שחשוב לך זה רק סלולרי + נגן מוסיקה. (אתה מקבל "מתנה" גם מצלמה בסיסית לא רעה).

אם אתה זקוק ממש ל- GPS , קנה כזה חדש בניפרד עבור כ- 600 שקלים (תקבל משהו מעודכן עם רזולוציה גבוהה יותר וכנראה עם קליטה טובה שיעבוד מספר שנים).

אם אינך זקוק ל- GPS חבל להוציא עבורו כסף, בפרט לא ברור מה טיב ה- GPS ב- N95 שיצא לפני מספר שנים (ולכן עלול להיות מיושן או חלש).

פורסם
  • מחבר

בקשר לקיט של האריקסון אתה טועה

תלוי כמה אתה משלם על המכשיר

בכל מקרה כרטיס זיכרון לא מקבלים בקיט

אבל יש בELINE מכשיר ב414 שח שלא כולל בקיט שלו כלום חוצמהדברים הבסיסיים

אפילו כבל USB לא כולל

בדקתי לגבי סוללה גם הסוללה של האריקסון הרבה יותר שווה למשל מנוקיה 2690 או 2700

אבל בנוקיה אתה מקבל כרטיס זיכרון ב2700 של 1 ג'יגה ואוזניות

וב2690 רק אוזניות אבל יוצא לך שבמחיר שלו נשאר עוד כסף לקנות כרטיס זיכרון (הוא עולה פחות מ400, כמובן שתלוי גם איפה)

בכל מקרה ה2690 הסוללה שלו יותר חלשה מהאריקסון וגם מה2700 אבל לעומת ה2700 הוא תומך יותר קבצי מדיה

וה2700 יותר חזק בסוללה וגם יש לו 2 MP של מצלמה לעומת ה2690 שיש לו רק 0.3 מגה פיקסל

אבל החיי סוללה של האריקסון יותר חזקים כי זה סוג אחר של סוללה (ליתיום פולימר - LI-PO) לעומת סוללת ליתיום רגילה (LI-ION)

וכך שיוצא יותר שווה האריקסון מהבחינה הזותי חוצמזה שהוא גם דור שלישי ויש לו יותר פיצ'רים מגניבים

אבל שוב במחיר של האריקסון אתה לא מקבל איתו כלום לעומת הנוקיה ...

עם האריקסון אם אתה קונה אוזניות / דיבורית אישית בנפרד + זיכרון זה כבר מגיע ל500...

אני מניח שזה שווה את הכסף

אבל לא תכננתי להגיע ל500..

אבל מצד שני אין לי מה לקטר, אני יכול גם באותה המידה לקנות פלאפון הכי פשוט שיש בעולם ולא לקבל בו כלום כמעט חוצמשיחות והודעות... ויעלה לי זיל הזול...

אבל צריך משהו פרקטי...

בכל אופן אני עדיין מתלבט בין ה2700 לבין הJ108

למרות שאני יודע שבתכלס הJ108 עדיף...

פורסם

אישית אני לא רואה סיבה להיתיחס לכל מני "מתנות"

או קיטים \מטענים בעשרות מאות שקלים ואביזרים אחרים.

זה מביאים מסין ב5$

פורסם
  • מחבר

איזה מטענים?

זה כרטיס זיכרון ואוזניות

בכל מקרה אתה מוסיף על זה כסף גם אם תקנה את האריקסון ב414 שח

או ב350 שח לא חשוב בכמה

אם אתה לא מקבל בקיט, ותביא משהו בזול שלא בטוח כמה זמן יחזיק לך או אם יהיה איכותי

או לא יהיה נוח, אז מה שווה סתם להביא העיקר להביא מסין

ואני גם לא יודע אם האוזניות שיש בערכה של נוקיה כמה הם שוות אבל עדיין..

מביאים לך ערכה שלא תצטרך להוסיף כסף, אז באיזשהו שלב זה משתלם/שווה

מסתבר שיוצא משתלם לקנות בTIKCOM

המכשיר עולה שם 441 שח (הסוני אריקסון J108 ) ונותנים בחבילה ערכת ראש שעולה איזה 59 שח (אוזניות סטריאו +מיקרופון)

ויוצא שהאוזניות הן בתוספת של 27 שח אם נניח המכשיר עולה בחבילה בסיסית 414 שח בELINE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים