פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים שלוםלפני כמה זמן פרסמתי פה פוסט על כך שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות.נאמר לי לקנות משחה טרמית ולמרוח על גבי הכרטיס מסך וכל הפרוצדורה הזאתהעניין הוא - חודש וחצי בערך מאז שעשיתי את הפעולה הזו, הטמפרטורות חזרו להיות גבוהות מאוד..מה לעשות? אולי מרחתי בזמנו לא נכון?יש לי zalaman zm stg 1
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר אז מה אתה מייעץ לי לעשות?יש אפשרות לסדר את העניין הזה לבד? כי באמת אין טעם ללכת לטכנאי ולשלם עבור דבר כזה,אפילו את הסכום המינימיל ביותרכי המחשב שלי כבר ממש ממש ישן ואין טעם אפילו לבזבז עליו סכומים..
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר geforce 6600 ואין לי בעיה לשפצר , רק איך.. אני צריך מדריך מפורט של מה לעשות, זה מאוד יעזור
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים Geforce 6600 זה ממש ממש כרטיס ישן. מוזר שהוא בכלל עובד עדיין (הוא בן 6 כנראה).
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר כולה הפרדתי את המאוורר מהכרטיס מסך,ניקיתי את שניהם, הורדתי את המשחה הטרמית הישנה שהייתה על המעבד שעל הכרטיס ומרחתי חדשה...החזרתי את כל העסק למקום וזהו....
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר המממ אני אחזור על התהליך ואאבטח את הכרטיס מסך לגוף,מקווה שזה ישנה משהוואני לא רואה טעם להחליף כרטיס מסך זה סתם הוצאה לא נחוצה... המחשב הזה כבר למעלה מ5 שנים אצליואני לא גיימר או משהו אני סתם משחק כדי להעביר את הזמן פה ושם..אולי אני אקח כרטיס ממחשב ישן זה בטח יסתדר לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.