עבור לתוכן

קירור מים איך מתחילים

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה נמאס מהקירור אוויר אני רוצה לעבור לקירור מים

כמה כסף אני צריך להכין??

מטרה אוברקלוק למעבד במפרט ל4.5-5

האם אני יוכל להעביר את הקירור כשהמערכת תוחלף

מאיפה לקנות ראיתי שהרבה קונים באיביי

זה לכל המערכת הגוללתGtx570

פורסם

אתה לא תעבוד עם i5 750 ב4.5-5, שכח מזה... המעבדים האלה אוהבים הרבה מתח כדי להגיע בכלל למהירויות האלה וזה לא מתחים שאתה רוצה על המעבד שלך בעבודה רציפה.

קודם כל תיכנס לקירור מים מהסיבות הנכונות ואז נסביר לך מאיפה אפשר להתחיל.

פורסם

פותח התרד בהמשך למה שציינו חיפוש היה מוצא לך המון מידע כמו כן עיון בסטיקי יעניק לך עוד מידע..

אחרי שתעשה חושבים..תעדכן אותנו..יותר OC זה לא יעניק לך..

פורסם
  • מחבר

למה לא זה יתן עוד קירור וזה מה שעצר אותי

התקציב הוא בסביבות ה 2000 כרגע יש לי בעיה עם האינטרנט אז רקק תענה למה זה לא יעזור בoc וכשהאנטרנט יחליט לזוזאנייכנס לסטיקי תודה

פורסם

כי זה די הגבול של המעבד עם מתח נורמלי+--..יכול להיות שתשיג עוד כמה MHZ אבל לא משהו משמעותי..

עם קירור מים כמובן שתוכל להגיע לטמפ' טובות יותר..מה שיביא אולי לשיפור קטן ביוכלת הOC..

אבל אל תצפה למהפך..

פורסם
  • מחבר

ה הגיוני שיש שם מישהו לפי האתר שהגיעה רק ל3.57 עם אותו כמות מתח כמו שלי ואני על 3.8??? המקום השני ברשימה של ה750

פורסם
  • מחבר

המטרה של הקירור הוא להמשיך עד הגבול כי מה שמגביל רותי זה חום

אניצריך המלצה למה הכי מתאים מהמפרטים שבסטיקי גם לכרטיס מסך ואולי גם לציפסט בנתיים לא

פורסם

תעיין בסטיקי..יש שם חנויות ומשלוחים וכו..תראה+- את העלויות..יש לך את היכולת להזמין מחו"ל ?

פורסם
  • מחבר

יש לי תחכומן ליבא מח״ול זה יותר טוב ;D חחחחח אם כן מההיית ממליץמאיזה חנות מחו״ל??

פורסם
  • מחבר

טוב אני מוכן להשקיע 300-350$ במערכת הכולל קירור GTX570+מעבד שאולי שיתנה(אני לא יצתרך להחליף בלוק או משהו??) איזה מרפט למעכת אתם ממליצים

פורסם

איזה מארז יש לך ? איפה אתה הולך למקם הכל ? בחוץ בפנים ? אתה צריך לעשות קצת חושבים לפני..ואז להחליט..

קירור מים אוקי..אבל יש את התיכנון של איפה למקם דברים וכו..מה שמשפיע על החלקים השונים..

פורסם
  • מחבר

HAF922 ואם אני יצליח להכניס אבל לא ניראה לי אז הרדיאטור יהיה בחוץ כנראה

מה זאת אומרת משפיע מאיזה בחינה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים