עבור לתוכן

מדף לאמצעי מדיה - דרוש ייעוץ

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי פלאזמה 50 אינטש של סמסונג תלויה על קיר גבס

אני רוצה לתלות מדף אשר יחזיק רסיבר + נגן אופטי (כרגע DVD אוטוטו בלוריי) וממיר כבלים

משקל מוערך 15 ק"ג רוחב של 60 ס"מ עומק של 45 ס"מ MAX (המידות די גמישות)

האם יש מדף כזה בנמצא עם קיט להרכבה על קיר גבס?

סכום בסביבות כמה מאות...

אסתטיקה לא מעניינת אותי - אבל לא להגזים - הכוונה זה לא צריך להיות משהו מדהים ביופיו אבל לא חתיכת פח מוחזקת על ידי 100 נעצים...

תודה,

גבריאל

למודים - אם הנושא מתאים יותר לכללי - נא העבירו - תודה

פורסם
  • מחבר

יפה - תודה

אבל לא עונה לשאלה

מדף ביקשתי... איך להרכיב אותו זה כבר סיפור אחר (שאני בד"כ עובד עם ברגי ג'מבו)

פורסם

תשכח מהג'מבו, הוא לא יתפוס בגבס. תשתמש בדיבלים של גבס (מופיע לך בכתבה).

פורסם
  • מחבר

תודה על הערה (בהחלט שווה לנסות) - ועדיין - מדף

אולי לא הגדרתי את בקשתי נכונה:

אני מחפש מדף אשר יחזיק עליו עד 15 ק"ג - ויהיה נחמד להשימו בסלון.

פורסם

יש לי משהו כזה בעבודה, זה פשוט מדף עץ עם 3 חורים שנכנסים לתוכם המתלים (שמחוזקים לקיר), משהו כזה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבעיה שלך היא לא מדף אלא העובדה שאתה רוצה לשים משקל כזה על גבס שזו תורה בפני עצמה (לא מסיני אבל עדיין תורה).

עכשיו כשרפרפתי בכתבה אני רואה שכנראה מדברים על זה שם ככה שאם תמצא את הקורת אלומיניום תוכל לחבר מדף מדייה כפול ומינימלי (זרועות). אני חושב שדיבלי מתכת לגבס אולי גם יחזיקו אבל נראה לי שהם לא בטוח יוצאים אחרי זה בלי להרוס את הקיר וזה עדיין קצת מפחיד אם הציוד שלך יקר.

ד"א - כשרשמת ברגי ג'מבו בהקשר של קיר גבס כמעט הקפצת לי את הלב :) בתכלס גם לקיר בטון אני לא חושב שצריך ג'מבו בשביל 15 קילו.

מי הרכיב לך את הפלזמה? תנסה לשאול אותו. בד"כ מחפשים את קורות האלומיניום על ידי מגלה קורות אלקטרוני, ואז פשוט מחברים את המתלה טלוויזיה בהרבה נקודות שמפזרות את המשקל על גבי שטח כמה שיותר רחב ובגלל הפיזור הזה גם דיבלי גבס רגילים יכולים להתאים לפעמים. במקרה של מדף קטן קשה לפזר את המשקל על שטח רחב ומכאן הבעייה והצורך בתכנון מחושב (הכל אפשרי כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים