פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר רכשתי את ה innova 7002hd האנטנה קולטת את הערוצים אבל לא משדרת אותם טוב בכללהשאלה אם זה קשור לזה שהאנטנה שבאה עם הממיר לא מספיק איכותית?או שעצם זה שהפלזמה נמצאת בחדר ממד ? או אולי שניהם?
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים לממיר HD של HOT יש חיבור קומפוננט. אם אתה מחפש ממיר דיגיטלי לא חסר כאלו שמגיעים עם חיבור קומפוננט. הנה אחד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734951
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר תודה אבל כמו שכתבתי לעיל כבר נקנה ממיר,חיברתי אותו בסדר גמור לטלוויזיה בעזרת הכבלים הצבעוניים RGB נדמה לי .. אני מחפש אנטנה שאמורה להיות high gen משהו כזה
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר קניתי את זאתhttp://www.digitalbox.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2145497האנטנה לא משפרת בשיט את האיכותאתם חושבים שזה קשור לאזור? (איש טלוויזיה אמר לי שזה אזור מעולה דווקא)לנסות להחליף את הממיר לממיר של apex ?
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים חיברת ב-Component או Composite בכלל?Component זה 3 חיבורים (אדום ירוק וכחול).Composite זה חיבור אחד צהוב.בנוסף לאלו יש גם חיבור לסאונד שזה אדום ולבן.
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים רכשתי את ה innova 7002hd האנטנה קולטת את הערוצים אבל לא משדרת אותם טוב בכללהשאלה אם זה קשור לזה שהאנטנה שבאה עם הממיר לא מספיק איכותית?או שעצם זה שהפלזמה נמצאת בחדר ממד ? או אולי שניהם?במה מתבטא חוסר הטיב?התמונה קופצת? עם ארטיפקטים (ריבועים לא קשורים) או הפרעות? סתם לא חדה?
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר חיברת ב-Component או Composite בכלל?Component זה 3 חיבורים (אדום ירוק וכחול).Composite זה חיבור אחד צהוב.בנוסף לאלו יש גם חיבור לסאונד שזה אדום ולבן.חיברתי עם שלושה חיבורים אדום צהוב ולבן.אין לי כבלים בצבעים ירוק וכחול..התמונה קופצת\נתקעת הרבה דברים כאלה..מהשניות הבודדות שכן פעל האיכות עצמה חדה וסבבה.ביום שישי ניסיתי אנטנה חדשה שקניתי והיא לא הוסיפה בכלל...החזרתי את הממיר והחלפתי לממיר של apex היה שיפור קטן מאד..עדיין לא מספיק כנראה אני אחזיר את הממיר אקבל כסף חזרה ואשתמש בפלזמה לDVD בלבד..
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר הקטע שגם הספקתי להעביר אותה חדר כדי לבדוק אם זה הממד..מסתבר שאין פריסה מספקת של אנטנות באזור
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר אחרי ניסיון של 2 ממירים + אנטנה חיצונית,הפתרון נמצא בדרך פשוטה... חיברתי טלוויזיה קטנה שהייתה ברשותי לפלזמה עם שלושת הכבלים (אדום לבן צהוב) ואני רואה את מה שרואים בקטנה... כל כך פשוט מדי פעם יש גלים שלא מופיעים בקטנה אבל בגדולה מופיעים אני לא יודע אם זה קשור להבדלי רזולוציה,איכות הכבלים אולי או דברים אחרים אם יש למישהו טיפים לשפר את האיכות אני אשמח :] ערב טוב ותודה על העזרה.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים אמממ לחבר בקומפוננט אולי? רק אמרתי את זה איזה 20 פעם, אז זה הגיוני שזה לא יהיה ברור...
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים מחבר וזה יתחבר לי בקטנה בדיוק איפה שהכנסתי את הכבלים הקודמים?אמור להיות לי חיבור בפלזמה לקומפוננט?
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים לפי התמונה בעמוד הראשון יש לך חיבור קומפוננט. זה האדום-ירוק-כחול + האדום-לבן בשביל סאונד סטריאופוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.