עבור לתוכן

צריך עזרה בOC לכרטיס מסך 8800GT

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה.

לאחרונה המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וזה מבאס אותי, לכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC לכרטיס מסך שלי.

הכרטיס מסך הוא מדגם

INNOVISION GeForce 8800GT OC2 512 MB + Accelero X1

המהירויות סטוק שלו כרגע הן:

Core: 700

Memory: 1000

Shader: 1500

בינתיים הגעתי למהירויות של

Core: 750

Memory: 1040

Shader: 1607

ויש שיפור ב3DMark06, האומנם לא מדהים אבל יש..

ובינתיים הטמפ' לא מהווה בעיה, הוא מגיע למקסימום של 56 מעלות..

השאלה שלי היא בעצם אם יש תוכנה שיכולה לעקוב האם יש לי ארטיפקטים כלשהם כך שלא אהיה חייב כל פעם שאני מעלה את המהירויות שעון להסתכל על המבחנים כמו משועמם ולא לעשות כלום כדי לוודא שאין ארטיפקטים.. זה ממש משעמם וזה מחרפן אותי..

אם גם יש לכם חוות דעת בערך לכמה אוכל להגיע וכמה שיפור זה יעשה אשמח לשמוע.

תודה!

:)

פורסם

אין מה לעשות..עשית OC אתה חייב לבדוק שזה תקין..אם זה להריץ OCCT (שלא צריך לשבת לידה) או כל מבחן אחר..

אחרי שהרצת והכל תקין..זהו עבר..

כמו כן אתה יכול לבדוק גם במשחקים עצמם אם יש לך..באנצארק לא תמיד מציג את זה..

פורסם
  • מחבר

אהא.. פשוט הבנתי מחבר שיש תוכנות לזיהוי של ארטיפקטים ואז יענו אתה לא חייב לראות את זה כי התוכנה כבר עושה את זה..

אבל סבבה תודה רבה.

אני אמשיך היום עוד ואעדכן מתישהו בקרוב

פורסם

יש ATI TOOLS אבל היא לא תמיד מגלה תקלה..ולפעמים ההפך..ולכן לא הכי מומלץ להשתמש בה..

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה.

המצב התקין שהגעתי אליו הוא:

Core: 750

Shader: 1645

Memory: 1090

כשהעלתי מעבר לזה בתחילת המבחן השלישי המחשב קרס, עשה בלו-סקרין והפעיל את עצמו מחדש.

ממה ששמעתי אנשים הגיעו לOC הרבה יותר מרשימים מזה... קיבלתי שיפור של בערך 2.5-3 FPS בבטא של קרייסיס 2.. זה לא שיפור כזה מטורף אם כי עדיין חביב בהחלט.

אני מוגבל כרגע בגלל שכנראה המתח שלו לא יציב/זקוק ליותר מתח?

יש לי אפשרות לעשות OC חזק יותר? סה"כ שהכרטיס עובד על 55 מעלות שזה סבבה לגמרי..

פורסם

העלאת מתחים תביא אותך יותר רחוק. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ואיך עושים את זה? :/

אני לא הכי מבין בזה אבל הייתי רוצה להתחיל..

הסתכלתי במדריך שיש פה בפורום אבל מוסבר רק לגבי OC בלי העלאת מתחים.. אתה יכול לעזור לי פה קצת בבקשה? :)

פורסם

אין אפשרות לעשות את זה דרך תוכנה..זה רק מוד פיזי..מה שיכול לגרום למוות של הכרטיס מסך..

ולכן לא הייתי ממליץ על זה.. :-\

פורסם
  • מחבר

:(

אבל הבנתי שיש אפשרות גם לעשות את זה דרך צריבת ביוס... אבל את האמת שזה גם לא דבר שאני מבין בו ואני כן יודע שכל ביוס שונה מהשני.. ככה שלא הייתי רוצה לעשות את זה לבדי :/

מה לגביי פתיחת צינורות? קראתי על זה קצת, יכול להיות שיש אפשרות לעשות את זה לכרטיס הזה? הבנתי שאת זה עושים דרך RIVA

פורסם

גם צריבת ביוס לא מבטיחה לך כלום...במקרה שהכרטיס לא התמודד תזדקק לצרוב לו ביוס שוב..וזה לא ממש תהליך פשוט..

כמו כן פתיחת הצינורות לדגם שלך לא רלוונטית :-\

פורסם
  • מחבר

איזה באסה... :/

טוב אז נשאיר אותו כבר כמו שהוא.. אולי נפעיל מידי פעם את הOC שהגעתי אליו למרות שהוא לא כזה משמעותי..

תודה רבה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

אם OC לא ממש אפשרי...

במידה ואקנה כרטיס מסך נוסף כזה רק של חברה אחרת, ואחבר אותם בSLI (אגב זה אפשרי בכלל בלוח אם שלי? זה קישור לעמוד שלו אני לא הבנתי..

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=conroexfire-esata2 ) אוכל לקבל ביצועים משמעותיים טובים יותר? הכרטיס היום מאוד זול, אוכל לקנות ביד 2 כרטיס כזה ב250-300 שקל אפילו פה במדור יד 2 של הפורום.

פורסם

או שתוכל למכור את שלך להוסיף עוד 200-300 שקלים ולרכוש GTX 460 שטוב יותר בכל פרמטר ומתקדם יותר בטכנולוגיה..

ולוח האם שלך תומך בCrossFire מבית ATI..ככה שSLI לא יכול להתקיים..

אם יש לך התלבטויות לגבי הכרטיס מסך וכו...פתח תרד חדש בפורום המתאים ויעזרו לך שם..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה..! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים