עבור לתוכן

בעיה בנוקיה E71 !

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בנוקיה E71 מאז שקיבלתי במתנה . מאז דיברתי בטלפון קצת (1 דקה - 5 דקות ) בכל יום הוא היה נכבה הסוללה היתה מתוקנת ממש בסיום השיחה .

רק שיחה אחת של 1 דקה - 5 דקות הסוללה היתה מראה לי שהיא ריקה . אבל לפני שדיברתי היתה מלאה ואיך שאני מרים טלפון למישהו או מישהו מתקשר אלי 1 - 5 דקות הוא היה מראה שהסוללה ריקה ונכבה .

אני חושד בסוללה .

מה אתם אומרים זאתי הסוללה ?

פורסם

יש לי בעיה בנוקיה E71 מאז שקיבלתי במתנה . מאז דיברתי בטלפון קצת (1 דקה - 5 דקות ) בכל יום הוא היה נכבה הסוללה היתה מתוקנת ממש בסיום השיחה .

רק שיחה אחת של 1 דקה - 5 דקות הסוללה היתה מראה לי שהיא ריקה . אבל לפני שדיברתי היתה מלאה ואיך שאני מרים טלפון למישהו או מישהו מתקשר אלי 1 - 5 דקות הוא היה מראה שהסוללה ריקה ונכבה .

אני חושד בסוללה .

מה אתם אומרים זאתי הסוללה ?

הייתה לי אותה בעיה בדיוק.

כן, זה הסוללה. החליפו לי סוללה ומאז אני מחזיק יומיים בלי להטעין עם די הרבה שיחות, מוזיקה ועוד..

פורסם

קודם כל סוללה זה עניין של כמה עשרות שקלים ככה שזה ממש לא סיפור. אני מציע גם לנסות להשיג מחבר/שכן סוללה שאתה יודע שתקינה ופשוט להכניס ולנסות איתה כמה דקות, זו לא בקשה מוגזמת ואני לא מאמין שתהיה לך בעיה. לחילופין תוכל להגיע לדוכן X ולהגיד שזה המצב ואם יכולים לתת לך סוללה (משומשת אפילו של המכשיר תצוגה שלהם) כדי לבדוק אם אכן זו הבעיה - תדבר כ-10 דקות ותראה מה קורה, אם הכל בסדר - תרכוש מהם סוללה. אם לא - נמשיך משם, אולי מדובר על גרסא XYZ שאחד הבאגים בה הוא הבעיה שלך

פורסם
  • מחבר

אני אעשה מה שאמרתם לי , אבל אולי זה אחד הבאגם בגרסת הסמבאן של הנוקיה E71 וצריך לעדכן וזה יעלם ?

פורסם

אולי, ואולי לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים