עבור לתוכן

Asus P8P67 PRO OC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ה COMPARE שם לא עובד לי

ותענה לי על השאלות הקודמות בבקשה

פורסם

רשום לך שם כשהוא עובר על הכפתור עם המצביע. יש שם power saving, normal והכפתור עם ה"אש" זה optimal.

לדגם בלי ה-M יש 2 חריצי PCI, תמיכה ב-4 ליבות גרפיות, 2 ESATA לעומת אחד, בלוטות', יציאה קואקסיאלית ועוד כמה פיצ'פקעס

פורסם
  • מחבר

רשום לך שם כשהוא עובר על הכפתור עם המצביע. יש שם power saving, normal והכפתור עם ה"אש" זה optimal.

לדגם בלי ה-M יש 2 חריצי PCI, תמיכה ב-4 ליבות גרפיות, 2 ESATA לעומת אחד, בלוטות', יציאה קואקסיאלית ועוד כמה פיצ'פקעס

הבנתי שלדגם עם הM גם יש 2 חריצי PCI שרצים בCF בx8 x8, מבחינת OC וCF לא אמור להיות הבדל נכון?

דבר שני, מה זה הOPTIMAL הזה?

פורסם

חריצי ה-PCI-E שרצים ב-X8 X8 נוגעים למערך של שני כרטיסים. לוחות שנותנים פחות מזה פוגעים בביצועים ולא מומלצים ל-CF\SLI.

בכל מקרה שני הלוחות הנ"ל תומכים... אין כמובן קשר ל-OC.

לגבי המצבים - הם אחראיים לביצועים של המעבד והם מורידים מתח ומכפלה במצב של power saving ומעלות את המתח ומכפלה ב-optimal.

הדבר לא מומלץ, יש תלונות ברשת על חוסר יציבות. עדיף לעשות OC ידני.

פורסם
  • מחבר

חריצי ה-PCI-E שרצים ב-X8 X8 נוגעים למערך של שני כרטיסים. לוחות שנותנים פחות מזה פוגעים בביצועים ולא מומלצים ל-CF\SLI.

בכל מקרה שני הלוחות הנ"ל תומכים... אין כמובן קשר ל-OC.

לגבי המצבים - הם אחראיים לביצועים של המעבד והם מורידים מתח ומכפלה במצב של power saving ומעלות את המתח ומכפלה ב-optimal.

הדבר לא מומלץ, יש תלונות ברשת על חוסר יציבות. עדיף לעשות OC ידני.

שאני עושה OC חוץ מלעלות מכפלה ומתחים כמה שצריך יש עוד כל מיני "power saving" מודים כאלה שאני צריך לבטל?

דבר שני שקצת לא קשור על איזה חברת צורבים הכי כדאי ללכת? LG LITEON SAMSUNG ASUS או SONY?

פורסם

יש בביוס אופצייה לכיול ידני של המכפלה והמתחים ואפשרות שנייה שבה אתה בוחר את המצבים הללו.

בעיקרון לבטל את אופציות החיסכון בחשמל (יש מלא מדריכים) ולקבוע את תדר ה-PCI-E על 100.

פורסם
  • מחבר

יש בביוס אופצייה לכיול ידני של המכפלה והמתחים ואפשרות שנייה שבה אתה בוחר את המצבים הללו.

בעיקרון לבטל את אופציות החיסכון בחשמל (יש מלא מדריכים) ולקבוע את תדר ה-PCI-E על 100.

לפי הסירטון שנתת רק לשנות לLOW VDROOP

עוד פעם אני אישית לא מוצא כל כך מדריכים אני אשמח מאוד ללינקים. כמה שיותר, יותר טוב :).

שוב, תודה על הזמן שאתה משקיע.

פורסם
  • מחבר

מצאתי משהו נחמד

השאלה מה מתוך מה שהוא הראה שם לגבי ASUS אני צריך לשנות?

CPU RATIO, VOLTAGE ומה עוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים