עבור לתוכן

מחפש דיבורית BT קבועה לרכב - עזרתכם דרושה

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקבל את הרכב שהזמנתי בשבוע הבא עלינו לטובה, ואני רוצה להתקין דיבורית BT קבועה ברכב. אי לכך אין לי שום כוונה להתקין משהו שיראו אותו ואז יגנבו - זו לא הכוונה. חשבתי על "מראת ה-BT" אבל אני חייב להודות שזה לא נראה לי רציני מבחינת שמע וכו' - אלא אם כן למישהו יש ניסיון באמת טוב עם זה.

כמו כן ראיתי אנשים שיש להם סוג של פנאל כזה שחור קטן של שלושה כפתורים (להגביר/להנמיך ולענות) שמחובר לחשמל הרכב - מישהו יודע איפה רוכשים דבר כזה וכמה עולה? הסוכנות מציעה דבר כזה בכ-1000 ש"ח שנראה לי "קצת" מוגזם

פורסם

קנה מוטורולה 605 , עם התקנה היא עולה משהו כמו 500 שקל, מניסיון של 3 שנים, היא מעולה ויש לה איכות שמע ממש טובה, אחוז תקיעות אפסי.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה, אבל היא גלויה לחלוטין ואין סיבה שלא פשוט יקחו לי אותה, אני מחפש יותר משהו כמו שראיתי, משהו ניסתר שאולי מתחבר לרמקולים ברכב וכל מה שרואים על הדשבורד זה איזה כפתור או שניים

פורסם

יש לי רדיודיסק של פיוניר עם דיבורית בלוטות מובנית.

עובד מעולה כבר שנתיים, למעט תופעה מוזרה שלפעמים השיחה הראשונה אחרי החיבור לטלפון נשמעת מתכתית.

עלה לי 1200 אם אני לא טועה.

מחיר לא רע לרדיו טוב + דיבורית.

פורסם
  • מחבר

ממממ כן אבל האמת שזה רכב של אבא והוא ממש לא בקטע של רדיו, כך שהשימוש יהיה רק דיבורית, ובישביל דיבורית 1200 זה המון..

פורסם

הדיבורית עם ה3 כפתורים זו הBury Cc9040.

היא עולה כ400 שקל.דרך אורנג' השגנו אותה בחינם

פורסם
  • מחבר

תותח, בדיוק מה שחיפשתי. איך היא מנסיונך? שומעים טוב? אתה מרוצה? הוא מחוברת למקור מתח קבוע ברכב נכון? יש בעיות כלשהן?

פורסם

אני עדיין לא מכיר בנאדם שהלך ברחוב והחליט.. הייי בוא נגנוב דיבורית בלוטות..

ועכשיו בריצינות, הדיבוריות הכי טובות לדעתי הן של parrot

הדיבורית מתחברת ל רמקולים של המערכת ככה ששומעים פשוט מצוין..

יש דיבוריות עם מסך בלי מסך.. אני לא זוכר מהדגם שלי אבל אצלי זה דיבורית עם מסך צבעוני קטן חמוד כזה

פורסם
  • מחבר

טפו טפו טפו גם לי לא יצא לשמוע שאנשים גונבים דיבוריות, אבל אתה אף פעם לא יכול לדעת, אני לא רואה איך זה שונה מלגנוב רדיו-דיסקים או שאר דברים קטנים שעולים מאות בודדות של שקלים.

פורסם

כי דיבורית בלוטות מחוברת בדרך עם תושבת ומחווטת לרמקול\ים ולמיקרופון למצבר ולסוויצ'... אם כבר פרצתי לאוטו אני אגנוב את המערכת כנראה שזה שניה לשלוף אותה ולא דיבורית שיש לה מלא כבלים ובלי פלאג לשחרור מהיר

אגב.. אני אחד שממש לא מתרגש מלהשאיר דברים באוטו אז יכול להיות שזה רק אני..

אני קבוע משאיר את הGPS על השמשה (עם התושבת כמובן)

פורסם

כמו כן ראיתי אנשים שיש להם סוג של פנאל כזה שחור קטן של שלושה כפתורים (להגביר/להנמיך ולענות) שמחובר לחשמל הרכב

---

יש לי דיבורית כזו, קיבלתי אותה עם הרכב חברה.

דיבורית מצויינת, שומעים טוב מאוד ומתחברת בזריזות לפלאפון ללא כל בעיה ובאופן אוטומטי.

67110089.th.png

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

היום היה על זה כתבה בידיעות אחרונות...

פורסם

כי דיבורית בלוטות מחוברת בדרך עם תושבת ומחווטת לרמקול\ים ולמיקרופון למצבר ולסוויצ'... אם כבר פרצתי לאוטו אני אגנוב את המערכת כנראה שזה שניה לשלוף אותה ולא דיבורית שיש לה מלא כבלים ובלי פלאג לשחרור מהיר

אגב.. אני אחד שממש לא מתרגש מלהשאיר דברים באוטו אז יכול להיות שזה רק אני..

אני קבוע משאיר את הGPS על השמשה (עם התושבת כמובן)

גם אני הייתי כזה.

ואז שברו לי את השמשה חלון וגנבו את ה-GPS.

פורסם

תותח, בדיוק מה שחיפשתי. איך היא מנסיונך? שומעים טוב? אתה מרוצה? הוא מחוברת למקור מתח קבוע ברכב נכון? יש בעיות כלשהן?

אחלה דיבורית.ברגע שאתה מכניס לסוויץ' היא מתחברת אוטומאטית בלי בעיה.

היא מחוברת למקור מתח ברכב.רק נגמר לי המלווה ואני מעדיף להשתמש פחות בסלולארי תוך כדי נהיגה כרגע,אבל מהפעמים שיצא לי לנסות שומעים מעולה(וגם אמא מרוצה)

דבר עם המפעילה הסלולארית שלך,בטוח יהיה לה דיל בשבילך/לאבא שלך על הדיבורית הזו

לגבי הגניבות,היום גונבים הכל,אבל אם יגנבו לך את הדיבורית הזו יהיה לך פחות כואב מדיבורית של 1200 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים