עבור לתוכן

עזרה עם הזמנת קירור מים

Featured Replies

פורסם

הי חברה יש לי שאלה,

אני כרגה מזמין מערכת קירור של מים מ - performance-pcs.com ורציתי גם להוסיף מערז לזה, מישהוא כאן עשה את זה בעבר? כתוב לי בההזמנה תחולק ל-2 (2 חבילות של 43.7 פאונד) אבל המערז אצמו שוקל 45 פאונד.

לא רק זה, אני מנייך שהמכס אולי ישתגו אל זה כי זה אנק,

למישהוא יש ניסיון בנושה?

ואים לא, יש מישהוא שיודעה למי שני יכול לפנות כדי להשיג מערז של Silverstone TJ07?

פורסם

נסה לשאול אצל היבואן:

http://www.cd-log.co.il/

אולי יתנו לך להזמין ותמתין..

כמו כן להזמין מארז מחו"ל זה לא הכי פרקטי..המשלוח יצא לך יקר פי כמה וכמה..שלא נדבר על מכס..מעמ וכו..

פורסם

Raif, אל תעשה את זה.

הזמנתי במעל 1300$ דולר מPPC וקיבלתי מהם זין בתחת.

מה הרשימת קניות שלך? אני בטוח שאפשר עוד לעשות את זה יותר זול דרך חנויות אחרות.

עריכה:

שכחתי לציין שאין לך שום סיכוי להשיג את הTJ07 בארץ. תאמין לי כבר ביררתי.

פורסם

בא לי להרוג אותם, העיקר לפני חודשיים הם אמרו שאין שום תכנון להביא את זה :\

בכל אופן מחיר מוגזם, ה700D או 800D עדיפים...

פורסם

קצת נסחפו..במחיר הזה..יש לא מעט מארזים עדיפים שעולים הרבה פחות..

פורסם
  • מחבר

iakovl עשיתה לי את היום!!!!! תודה רבה!!! רק חבל שיש רק את המארז עם חלון.... אני יצתרך לעשות לו מודדינג.... אבל אני עדיין קונה. פשות יהיה שני חלונות.......

חסחתה לי המון כסף כרגה!!

@jclarkk

הלגבי הסל שלי בPPC הוא:

Radiator: XSPC Rx480 -1

CPU block: EK-Supreme HF High Flow Nickel/Plexi block -1

GPU block: EK-FC580 GTX Nickel

Pump: Swiftech MCP35X™ 12 VDC Pump - 1

Tubing: PrimoFlex Pro LRT Clear Tubing -3/8in. ID X 5/8in. OD - 10 ft

Reservoir: EK-Multioption RES X2 - 150 Basic -1

Enzotech G1/4" Female/Female Connector Fitting – 2

Bitspower Premium G1/4" High Flow 1/2" Fitting – 16

Bitspower G3/8" Silver Shining Stop Fitting – 7

Bitspower G 1/4" Silver Shiny Triple Rotary 90 Degree 1/2" Barb Fitting -3

Bitspower G 1/4" Silver Shiny Rotary 45 Degree 1/2" Barb Fitting - 1

Bitspower Silver Shiny "L" Fitting – 1

Bitspower Silver Shiny "Q" Fitting - 1

Feser One F1 Cooling Fluid - UV Blue - 1 Liter

זות הרשימת קניה שלי באלות של $695.86 ללא משלואך

עם אפשר לדעת, עיך קיבלתה זין מהם?

לגבי צביעת מתכות באבקה, מישהוא יודע?

פורסם

כמה הערות קטנות לרשימה:

1. אל תשתמש בנוזל קירור עם צבע, גורם לסתימות בבלוקים ולתחזוקה גבוהה יותר.

2. הEK Multioption 150ml יראה די פצפון במארז, לדעתי עדיף כבר ללכת על ה250ml אך כמובן יופי הוא בעיני המתבונן.

3. לקחת פקקים לG3/8 למרות שאין לך שום רכיב שבכלל משתמש בכניסה כזו. מה גם שאם לקחת את זה בשביל המיכל אז אין שום צורך מפני שהוא מגיע עם שישה פקקים.

4. הצנרת אני מניח לקחת מידה קטנה יותר מהFittings כדי לבצע אטימה טובה יותר, אם זה התכנון אז המידה הזו לא ממש טובה לך עדיף 7/16" ID עם 5/8 OD.

5. לא הבנתי את הצורך שלך במתאם נקבה-נקבה.

הנה אותה רשימה בSidewindercomputers.com מצורפת כתמונה.

שמתי לך אותו דבר עם הכל רק שהפעם יש שם פקקים לG1/4" ולא היה את הנוזל קירור שרצית במלאי.

אגב שים לב שהחומרים שממנו עשויים הבלוקים שונים ממה שרצית גם עקב אי זמניות במלאי.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כןת לא התכוונתי להזמין את הפקקים של 3/8 תודה שסמתה לב לזה!

לשער ההארות: אני בונה את המערכת מים שלי כמו http://www.murderbox.com/uploads/24.murderbox.008.jpg

עוד תמונה http://www.murderbox.com/uploads/28.murderbox.008.jpg

כל החלקים שרשומים כאן הם האותה חלקים שנמצאים במעגל הראשון (CPU-GPU) אחד לאחד.

נישיתה פעם להסים צינור של 3/8 על fittings של 1/2? אי אפשר להוריד אותם בלי לחתוך אותם אם סכין, כל מי ששאלתי לגבי זה בxtremesystems.org גם הסכימו.

אני עדיין לא מבין מה יש לך נגד PPC, מתי שגרתי בארה"ב וחשבתי על קירור מים תמיד הפנו אותי לשם. מה קרה לך איתם? שרות לא טוב? חוסר בחלקים שהזמתה או חלקים דפוקים?

פורסם

ביקשתי מהם שיפצלו את החבילה שלי לשניים ויצהירו על 400$ של ערך בחבילה ע"מ שהמכס לא יתעלעל בי כשהחבילות יגיעו לארץ, בפועל הם שלחו הכל בחבילה אחת עם ערך מוצהר של 1400$ ושילמתי סכום מלא של 1350 ש"ח על מכס.

לעומת זאת אצל גארי בSidewindercomputers.com תמיד הוא מצהיר על ערך נמוך בהרבה ומאוד נדיר שחבילות שלו מתעכבות במכס, מה גם שיש לו את השירות לקוחות הכי מדהים שנתקלתי בו.

שים לב להבדל העצום גם במחיר, הורדתי לך 100$ מסך ההזמנה, אם זה לא מספיק אז אני לא יודע מה כן.

בכל מקרה שיקול שלך לגבי לזה.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי מהם שיפצלו את החבילה שלי לשניים ויצהירו על 400$ של ערך בחבילה ע"מ שהמכס לא יתעלעל בי כשהחבילות יגיעו לארץ, בפועל הם שלחו הכל בחבילה אחת עם ערך מוצהר של 1400$ ושילמתי סכום מלא של 1350 ש"ח על מכס.

:o לא טוב בכלל!!

לעומת זאת אצל גארי בSidewindercomputers.com תמיד הוא מצהיר על ערך נמוך בהרבה ומאוד נדיר שחבילות שלו מתעכבות במכס, מה גם שיש לו את השירות לקוחות הכי מדהים שנתקלתי בו.

טוב לדעת

שים לב להבדל העצום גם במחיר, הורדתי לך 100$ מסך ההזמנה, אם זה לא מספיק אז אני לא יודע מה כן.

בכל מקרה שיקול שלך לגבי לזה.

רק חסכתה 100$ כי לא כל החלקים שאני ציינתי קיימים ברשימה שלך, אבל טודה רבה

מה שאני יעשה בסוף יהיה פשות להזמין את הרוב מsidewinders ואת החלקים שאני רוצה שאין להם, אני יזמין מה PPC (רק 250$ אז אני מקבה שמכס לא ישתוללו יותר מדי)

שעלה בנושה, אני דיבתי עם murderbox, כדי לרכוש מהם את המארז שלהם ואמרו לי שרק בעוד חודשיים יהי להם את הציוד שלהם מוכן למכירה,

להזמין את המארז מ- noacomp אכשיב או אתם חושבים שעדיין יהיה להם מלאי באוד חודשיים שלוש?

פורסם

לא ממש הבנתי, אתה רוצה לרכוש מהם רק את המארז או את המארז שכבר כולל בתוכו את הציוד שבתמונה?

פורסם
  • מחבר

רק את המארז, המחשב שבתמונה אלה בסביבות ה - 21,00$

המארז יוטר זול מזה ;)

השאלה היא עם אתה חושב שיהיה ל- noacomp את הTJ07 בעוד חודשיים או שלקנות אכשיב. murderbox מוכרים חלקים מיוחדים למארז הזה שרציתי לקנות, אבל הם סגרו את החנות שלהם לפני שנה כדי ליצור מוצרים חדשים. בעוד חודשיים כזה הם מתחילים למכור את המוצרים החדשים שלהם (שיכול להיות שיכלול מארז שונה ולא ה-TJ07) ואני רוצה לחכות לראות מה יהיה המוצרים החדשים ומה יהיה המארז החדש. הנאיה שעים אני לא יוהב את הדברים החדשים, ולא יקנה את המארז אכשיו מ-noacomp אז בעוד חודשיים אולי לא יהיה להם את הTJ07 יותר.

הדילמה היא:

1) לחקות לראות מה יהיה המארז החדש והחלקים החדשים

2) לקנות את הTJ07 אכשיו מ-noacomp כי בעוד חודשיים יכל להיות שלא יהיה להם מלאי יותר.

אתם חושבים שלא יהיה להם מלאי בעוד חודשיים? יש ניקוש גדול בארץ למארז הזה?

אני כרגה בכל מקרה מחקה לתיקונים של Intel כדי שיוכל לקנות את מעבדים החדשים, ושיהיה בלוקים לקירור של הציפ-סת החדש

פורסם

קודם כל תתקשר לנעה מחשבים ותבדוק אם בכלל מחזיקים מלאי בארץ, אם כן אז יש לך סבירות גבוהה שיהיה את המארז הזה גם בעוד חודשיים...

פורסם
  • מחבר

לא, אין להם את המלאי בארץ, זה לפי הזמנה......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים