עבור לתוכן

איזה מכשיר עדיף מהרשימה הבאה?

Featured Replies

פורסם

נוקיה 2690

סוני אריקסון W205

נוקיה 3555

נוקיה 2700

סוני אריקסון W350

סוני אריקסון Z530

סוני אריקסון W300

סוני אריקסון W850

סוני אריקסון K550

סוני אריקסון J108

סוני אריקסון W800

סוני אריקסון W810

אני צריך קצת עזרה , מבין המכשירים האלה תנו לי בבקשה איזה 3-5 מכשירים הכי טובים?

לפי סדר של מקום ראשון שני שלישי וכן הלאה אם אפשר

תודה רבה

פורסם

דרישות מיוחדות? קונה מחנות פרטית או מהמפעילה?

פורסם

עוד לפני המפעילה....

מה אתה מחפש?

אני לדוגמא חיפשתי פלאפון שישמש לי בעיקר גם בתור מצלמת כיס קטנה, מוסיקה ולכן באמת הלכתי על סוני אריקסון (בכללי אני חושב שהיום זה כבר בחירה הרבה יותר טובה לצעירים מאשר נוקיה).

תחשוב מה חשוב לך מקום ראשון שיהיה: מצלמה, למוזיקה וכו'

פורסם
  • מחבר

מטרות שלי מהפלאפון זה למוסיקה

אם תהיה מצלמה זה גם טוב לא חשוב לי כל כך איזו איכות

האם חיבור 3.5 זה חשוב? או שאפשר להסתפק במתאמים ?

ואני קונה מחנות פרטית, המפעילה שלי זה סלקום

דור 2/3/3.5 לא ממש חשוב לי בעיקרון יש לי דור 2 ואין לי אינטרנט

גם ככה אין לי כוונות יותר מדי להיכנס לאינטרנט פשוט לא רוצה לשלם סתם 40 שח על הדור 3 לא מוצדק שלוקחים סתם כסף על כל מני דברים סתם בשביל לקחת...

יש לי כרטיס סים של דור 2

סכום של מכשיר זה עד מקסימום 500 שח

פורסם

אני חושב שכדאי לך להתפשר גם על מכשיר יד שנייה - ב500 שקל יש מבחן גדול מאוד של מכשירים בכמה רמות מעל אלה שפירסמת....

אני חושב שחיבור 3.5 עדיף - אני גם לקחתי פלאפון למוסיקה והתעקשתי על חיבור כזה (היה לי אותו גם במכשיר הקודם), זה מאוד נוח ולמחברים איזה אוזניות שאתה רוצה -מתאמים סתם תופסים מקום וזה פסה.

פורסם

בכל מקרה אם תעביר את ה-SIM הנוכחי שלך למכשיר חדש הכל יהיה בסדר ולא תשלם חבילת גלישה. יתרה מזאת, סלקום (ולגבי זה כל הכבוד להם) תמחרו מחדש את כל נושא החבילות גלישה, וגם אם תרכוש מהם כיום מכשיר דור 3/3.5 לא תחויב בתשלום על חבילת גלישה ואפילו תקבל גישה ללא הגבלה לפורטל ללא עלות כלל - נחמד.

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד לתגובות שנתתם לי פה, לא עניתם לי על השאלה וגם לא הבאתם לי מכשיר יד שניה.

אז א' אשמח אם מישהו פה יענה לי על השאלה ששאלתי בהודעה הראשונה

וב' גם אשמח להמלצות לגבי מכשיר יד שניה

פורסם

רוב מכשירי ה-W של SE טובים בניגון מוזיקה, זה תפקידם העיקרי. יש לך W775 אם אני לא טועה, תראה כמה אפשר להשיגו ביד2

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון W705

מצאתי מהעיר שלי ב550 שח...

יד שניה

פלאפון דור 3 sony ericson w705 מצב מצויין!! ללא פגיעות בעיות נקנה לפני חודשיים וחצי.. טלפון קל ונח לשימוש! מגיע עם מטען ואוזניות. לרציניים בלבד

מאמין שאם יהיה אפשרי להוריד אותו אז זה מקסימום ל500

מצאתי גם ממקום קרוב אליי ב400

מכשיר סוני אריקסון w705 במצב מעולה, פתוח לחברת סלקום , שחור, פלאפון מצויין בכל מצלמה 3.2 עם פלאש , ונגן מוזיקה יחודי ... כל הקודם זוכה!

מגיע עם כל האביזרים : אוזניות , מטען וכבל usb המחיר לא בופי- גמיש קצת... כל הקודם זוכה ..

ועוד אחד ב400

w705 מצב סבבה לא מחפש הרבה דיבורים לבוא ולקחת ... השתדרגתי לאיפון

פורסם

מה שתרצה, כמה עצות לקנייה בי2 לפי ה"אני מאמין" שלי לפחות.

קניתי בחיי לא מעט מכשירים ביד2, אני מעדיף לשלם קצת יותר כדי לקבל מכשיר עם קופסא וערכה מלאה (לאו דווקא כדי להשתמש, אלא בגלל שזה יותר מראה שהבנאדם שומר על המכשיר, לא גנב אותו וכו'). בנוסף, אם יש קבלות וכו' - זה הדבר הכי טוב. עוד הוכחה שהמכשיר לא גנוב ובנוסף יש לך קבלות במקרה ותצטרך לממש אחריות.

תמיד תמיד תעשה העברת בעלות במידה והמכשיר נרכש מסלקום/פלאפון/אורנג' - גם אם זה עולה כסף וגם אם זה עלייך בסופו של דבר, אל תתפשר, בסוף תמצא עצמך עם מכשיר נעול שאי אפשר לעשות איתו כלום וחבל.

אז שורה תחתונה - אל תחפש את המכשירים הזולים ביותר, יש כנראה סיבה שהמוכרים שלהם פירסמו מחיר זול

פורסם
  • מחבר

בקשר למה שאמרת על העברת בעלות, תמיד אפשר לפרוץ סים בחנות פרטית

פורסם

אתה רציני? לפרוץ ל-SIM זה סה"כ פתיחת המכשיר לסלקום/פלאפון/אורנג' - שהיום כבר מחויבות לעשות לך את זה בחינם, זה שטויות.

אבל אם אתה לא מעביר בעלות והמכשיר נקנה נניח באורנג', המוכר מסיבה כלשהי מדווח שהמכשיר גנוב ואתה נשאר עם משקולת נייר ביד

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי, ומה אתה אומר מחוייבים בחינם?

וואלה

אבל זה רק אם יש העברת בעלות?

אם המכשיר החדש על השם שלי כאילו?

רגע אבל אני לא מבין

נניח אבל רק נניח המוכר מדווח שנגנב והמכשיר נמצא אצלי

ונניח הוא פתוח לאורנג' לפני שהוא דיווח

אז מה?

אם אני מכניס סים שלי לאורנג' נניח סים של אורנג'

אני לא יכול להשתמש במכשיר?

פורסם

כן, ה-IMEI של המכשיר רשום אצל אורנג' והמכשיר עדיין על שמו של המוכר, המוכר מזדהה שהוא אכן בעל המכשיר ואומר שהמכשיר נגנב/אבד ומבקש שיחסמו.

המכשיר באותו רגע חסום לחלוטין ולא משנה איזה SIM תשים בו, לא משנה איזו חברה ולא משנה אם תגיע לדוכן של אורנג' ותגיד שהוא מכר לך אותו יד2 ומליון ואחת דברים.

מבחינתם (ובצדק) המכשיר רשום על שמו של המוכר שלך, לכן חשוב לעשות העברת בעלות - מי שלא מוכן - אל תקנה ממנו את המכשיר גם אם יציע לך אותו ב-250 ש"ח

פורסם
  • מחבר

ולפרוצ אותו מחסימה אצל בנאדם פרטי אין אפשרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים